A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Állatorvos, Állatorvosi rendelő

Állatok - Állatorvosok
2009. június 19. péntek, 17:10


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A palavet állatorvosi rendelő honlapja. Dr. Pallagi Attila állatorvosi tanácsai kutya, cica és görénytartók részére

Állatorvos, Állatorvosi rendelőA palavet állatorvosi rendelő honlapja. Dr. Pallagi Attila állatorvosi tanácsai kutya, cica és görénytartók részére Általános belgyógyászati vizsgálatok, sebészeti ellátások, Kiegészítő vizsgálatok a Palavet Állatorvosi rendelőben. Cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 35. Az állatok közérzetében bekövetkező változások rendszerint fokozatosan jelentkeznek. Korosodó kedvenceink esetében az apró rendellenességek súlyos betegségek jelentkezésére figyelmeztethetnek. A kérdések megválaszolásával kérjük segítsen a betegségek korai felismerésében, hogy időben megkezdhessük a gyógykezelést kedvence egészségének megőrzése érdekében.

Az oldal URL-je: Állatorvos, Állatorvosi rendelő

Az oldalt beküldte: kgc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bonnie a labrador kutya élete képekben, videókon és blogon keresztül

Kutyás kalandok egy labrador tulajdonos szemén keresztül. Az eb mentőkutyává történő képzésének rögös útja, képekkel, videókkal és szóban, blogon keresztül elmesélve.

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Kutyapszichológus, kutyaszakértő

Látogassa meg kutyapszichiátriánkat ahol kutyapszichológus,kutyaszakértő,kutyaoktató,kutyatréner szolgáltatásaink várják az érdeklődőket.Látogassa meg oldalunkat.