A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Állatorvos - Dr. Lévai Péter

Állatok - Állatorvosok
2011. november 01. kedd, 22:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Budapest egyik legjobb állatorvosa, Dr. Lévai Péter várja Önöket és kedvenceiket budapesti 18. kerületi rendelőjében számos kiváló munkatársával egyetemben. A weboldalon részletes leírást kap szolgáltatásaikról.


Állatorvos - Dr. Lévai PéterBudapest egyik legjobb állatorvosa Dr. Lévai Péter, aki a 18. kerületben található állatorvosi rendelőjében található meg a Wlassics Gy. utcában. Dr. Lévai Péter és kollégái nagyon elegáns környezetben fogadják a beteg kedvenceket, bármiről is legyen szó: egészségmegőrzés, belgyógyászat, bőrgyógyászat, allergológia, szemészet, onkológia, sebészet, stb... A szolgáltatások közé tartozik pl. a betegszállítás, stb. is. az ügyben szintén keresse a doktorurat, ha a mikro chip beadás, útlevél kiállítás, agresszív vagy félelem miatt vad kutya kezelése a probléma. A weboldalon számtalan olvasmányos cikk várja, hogy elolvassa, pl csak hogy egynéhányat említsek: A macska és kutya szemészet leggyakoribb betegségei, húgykövesség macskában, kutya allergia, fogamzásgátlás, álvemhesség, fogkő, fülgyulladás, gyakorlati tanácsok kezdő kutyatartóknak, kedvenceink táplálása, kullancs, macska és kutya daganat, macska vagy kutya ultrahang. Hogyha tényleg jó kisállatorvost szeretne a fővárosba, hívja fel Lévai Péter doktorurat vagy látogassa meg honlapján: www. kisallatdoki. hu


Az oldal URL-je: Állatorvos

Az oldalt beküldte: Harder


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Magyar agár tenyészet

Fényűző magyar agár tenyészet a Viharsarokban. Keressen meg és nagyon szívesen bemutatom Önnek az agaraim és általuk a magyar agarat, mint fajtát is jobban megismerheti.

A Yorkshire Terrier

A legrészletesebb magyar nyelvű leírás a Yorkshire Terrier fajtával kapcsolatban. Részletes foglalkozik az oldal a tartással,neveléssel,szőrzetápolással,etetéssel. Minden információ első kézből egyenesen a tenyésztőtől.


Táplálkozástudomány kutyáink egészsége érdekében

A Purina szakembereinek újfajta szemléletének köszönhetően az Ön kedvenceinek étrendjébe olyan táplálkozási újítások kerülnek, melyek igazi áttörésnek számítanak az egészség és a jó közérzet terén.