A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Állatorvos - Dr. Lévai Péter

Állatok - Állatorvosok
2011. november 01. kedd, 22:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Budapest egyik legjobb állatorvosa, Dr. Lévai Péter várja Önöket és kedvenceiket budapesti 18. kerületi rendelőjében számos kiváló munkatársával egyetemben. A weboldalon részletes leírást kap szolgáltatásaikról.


Állatorvos - Dr. Lévai PéterBudapest egyik legjobb állatorvosa Dr. Lévai Péter, aki a 18. kerületben található állatorvosi rendelőjében található meg a Wlassics Gy. utcában. Dr. Lévai Péter és kollégái nagyon elegáns környezetben fogadják a beteg kedvenceket, bármiről is legyen szó: egészségmegőrzés, belgyógyászat, bőrgyógyászat, allergológia, szemészet, onkológia, sebészet, stb... A szolgáltatások közé tartozik pl. a betegszállítás, stb. is. az ügyben szintén keresse a doktorurat, ha a mikro chip beadás, útlevél kiállítás, agresszív vagy félelem miatt vad kutya kezelése a probléma. A weboldalon számtalan olvasmányos cikk várja, hogy elolvassa, pl csak hogy egynéhányat említsek: A macska és kutya szemészet leggyakoribb betegségei, húgykövesség macskában, kutya allergia, fogamzásgátlás, álvemhesség, fogkő, fülgyulladás, gyakorlati tanácsok kezdő kutyatartóknak, kedvenceink táplálása, kullancs, macska és kutya daganat, macska vagy kutya ultrahang. Hogyha tényleg jó kisállatorvost szeretne a fővárosba, hívja fel Lévai Péter doktorurat vagy látogassa meg honlapján: www. kisallatdoki. hu


Az oldal URL-je: Állatorvos

Az oldalt beküldte: Harder


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kutyatáp –Petlap

Webáruházunkban kutyák teljes felszerelését kínáljuk, úgy mint kutyatáp, eledel, táplálékkiegészítő, ápolószerek s minden ami a kutyák tartásához szükséges. Hetente megújuló akciós termékek és újdonságok.


Kiltix bolhanyakörv használata

Előzze meg, hogy kis kedvence bolha illetve kullancscsípéseket szenvedjen Kiltix bolha és kullancs nyakörvvel. Kiltix bolha és kullancsnyakörv webáruház, kiemelkedő védelem, biztonságos használat, 6 hónapos hatás.


Acana minőségi kutyatápok a webkutya webáruházból

A legtöbb szeretetet kis kedvenceinktől kapjuk, mindezt úgy, hogy cserébe nem várnak semmit sem. Te megadod neki mindazt amire csak szüksége lehet? Nálunk megtalálod, amit keresel: minőségi tápok az acana gyártótól!