A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Rákosligeti Állatorvosok

Állatok - Állatorvosok
2010. október 22. péntek, 23:02


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet állatorvosainak, szakasszisztenseinek szakmai felkészültsége mellett rendelőnk magasfokú műszerezettsége teszi lehetővé Betegeink teljeskörű, gyors ellátását!


Rákosligeti ÁllatorvosokA Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet, azaz a Kisállatkórház szolgáltatásai: komplett védőoltási programok, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás, baleseti- és ortopéd sebészeti műtétek, szülészet, szemészet, belgyógyászati szakrendelés, röntgen, digitális RTG, ulthangos vizsgálat, EKG, fogászati kezelések, fogkőeltávolítás, állatpatika, betegszállítás, gyógytápok, prémium tápok, pet-shop és más kiegészítők, kutyakozmetika és visszatérő Betegeinknek speciális Hűségprogram. Weboldalunk látogatói megtekinthetik Rendelőnkről és Betegeinkről készült fénykép galériát, olvashatnak érdekes állatorvosi esetekről, és megismerhetik állatorvosaink média szerepléseivel kapcsolatos videófilmeket. Kisállatkórházunk Rákosligeten, a XVII. kerületben (Bártfai u. 101) egésznapos nyitvatartással várja betegeit. Tel.: 257-8719


Az oldal URL-je: Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet

Az oldalt beküldte: Tyke Fenderson


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Magyar agár tenyészet

Fényűző magyar agár tenyészet a Viharsarokban. Keressen meg és nagyon szívesen bemutatom Önnek az agaraim és általuk a magyar agarat, mint fajtát is jobban megismerheti.

Kutyakiképzés-Családi kutya

Családi kutyák képzése a hétköznapokra,családtagnak.Kutyakiképzés háznál,bentlakással vagy akár kutyaiskolában.Kényszer mentes klikker képzés.Kutyasétáltatás,igény szerint oktatással,kutyapanzió,őrző-védő képzés.


Kutyaeledel webáruház

Kutyatáp: a PETeledel most ingyenesen kiszállítja házhoz Budapesten (országszerte 20 e Ft feletti rendelés esetén ) a kutyatápokat és a kutyaeledeleket. Próbált már webáruházról rendelni kutyájának?