A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A kutya felelős tartásáról

Állatok - Kutya
2010. július 05. hétfő, 10:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Gondolatok a felelős kutyatartásról, hogy minél kevesebb kóbor kutyával találkozzunk. Kutya vásárlásával, kutyatartással kapcsolatos tanácsok, ajánlások az emberek és a kutyák békés együttélése érdekében.


A kutya felelős tartásárólAz oldal segítséget nyújt a (leendő) kutyatulajdonosok részére a felelős kutyatartásról szóló információk megismerésében, foglalkozik a gazdátlan, feleslegessé vált kutyák kétségbeejtő helyzetével és kilátástalanságával. A honlap célja, hogy ez a hűséges, kedves, odaadó lény értékeinek megfelelő körülmények között élhesse le az életét egy gondos gazda oldalán. Mindezekhez gyakorlati tanácsokkal látja el a kutyatulajdonosokat. A jó gazda ügyel kutyája egészségére, rendszeres állatorvosi ellátásában részesíti, megfelelő minőségű élelemmel látja el. Sőt ezeken az alapvető követelményeken kívül megfelelő, élménydús, élvezetes életet biztosít kutyája számára. Ennek köszönhetően az így tartott kutya jól szocializált, utcán megfelelően viselkedik, nem veszélyes a környezetére. A kutyaharapásos balesetekben mindig a kutya környezetében élő emberek a felelősek, megfelelő tartással ezek a balesetek kivédhetők. Nagyon nagy probléma még a kutyák szaporodása, amely szintén az emberi felelőtlenség következménye. Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy sokkal több kutya születik ma a környezetünkben, mint amennyinek jó gazdája lehetne.


Az oldal URL-je: A kutya: felelős kutyatartás

Az oldalt beküldte: Wolfi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csikó-infó

A Csikó-infó egy lovas blog, ahol lovas képeket, online játékokat, eladó lovak apróhirdetéseit és lovardák bemutatkozását találsz.

Catandogs kullancsriasztó medál

A Catan Dogs kullancs és bolha riasztó medál a piaci termékek közül a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás az élősködők távol tartására, a fertőzések elkerülésére házi kedvenceinknél.


Minőségi állateledel webáruház itt

Nagyon fontos, hogy megfelelő állateledelt adjunk az állatainknak, hiszen méretüktől és koruktól függ az, hogy mennyit kell egyenek és milyen vitaminokra van szükségük!