A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A kutya felelős tartásáról

Állatok - Kutya
2010. július 05. hétfő, 10:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Gondolatok a felelős kutyatartásról, hogy minél kevesebb kóbor kutyával találkozzunk. Kutya vásárlásával, kutyatartással kapcsolatos tanácsok, ajánlások az emberek és a kutyák békés együttélése érdekében.


A kutya felelős tartásárólAz oldal segítséget nyújt a (leendő) kutyatulajdonosok részére a felelős kutyatartásról szóló információk megismerésében, foglalkozik a gazdátlan, feleslegessé vált kutyák kétségbeejtő helyzetével és kilátástalanságával. A honlap célja, hogy ez a hűséges, kedves, odaadó lény értékeinek megfelelő körülmények között élhesse le az életét egy gondos gazda oldalán. Mindezekhez gyakorlati tanácsokkal látja el a kutyatulajdonosokat. A jó gazda ügyel kutyája egészségére, rendszeres állatorvosi ellátásában részesíti, megfelelő minőségű élelemmel látja el. Sőt ezeken az alapvető követelményeken kívül megfelelő, élménydús, élvezetes életet biztosít kutyája számára. Ennek köszönhetően az így tartott kutya jól szocializált, utcán megfelelően viselkedik, nem veszélyes a környezetére. A kutyaharapásos balesetekben mindig a kutya környezetében élő emberek a felelősek, megfelelő tartással ezek a balesetek kivédhetők. Nagyon nagy probléma még a kutyák szaporodása, amely szintén az emberi felelőtlenség következménye. Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy sokkal több kutya születik ma a környezetünkben, mint amennyinek jó gazdája lehetne.


Az oldal URL-je: A kutya: felelős kutyatartás

Az oldalt beküldte: Wolfi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tappancs kutyakozmetika Szeged

Hogy kedvenceink jól érezzék magukat a bőrükben, és nyugodtan hajtsák álomra fejüket! Kutyakozmetikai szolgáltatások szegeden, a József Attila sugárút 77. sz. alatti TAPPANCS kutyakozmetikában.


Állatorvos - Dr. Lévai Péter

Budapest egyik legjobb állatorvosa, Dr. Lévai Péter várja Önöket és kedvenceiket budapesti 18. kerületi rendelőjében számos kiváló munkatársával egyetemben. A weboldalon részletes leírást kap szolgáltatásaikról.


Egy családbarát házőrző

Amikor az ember eldönti, hogy maga mellé vesz egy kutyát, akkor bizony jól át kell gondolni, hogy milyen fajta mellett is dönt, hiszen egy kutya nem valami játékszer, amitől megszabadulhatunk, ha meguntuk.