A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Bonnie a labrador kutya élete képekben, videókon és blogon keresztül

Állatok - Kutya
2009. október 21. szerda, 18:35


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kutyás kalandok egy labrador tulajdonos szemén keresztül. Az eb mentőkutyává történő képzésének rögös útja, képekkel, videókkal és szóban, blogon keresztül elmesélve.

Bonnie a labrador kutya élete képekben, videókon és blogon keresztülDémon Bonnie, a fekete labrador kutya bemutatkozó honlapja. Kutya nélkül élni lehet; de nem érdemes, tartja a mondás. Vajon miért? Győződj meg róla saját szemeddel; nézd meg a kutyagyerek képeit, videóit és olvasd blogját! Hallgasd meg; hogy Neki, mint kutyának mi a véleménye bizonyos dolgokról, informálódj, milyen napja volt ma az iskolában! (Mentőkutya képzésben vesz részt, és szeretne erről is sokat mesélni, ahogy majd halad a tanulmányaival.) Ismerkedj meg barátaival, rokonaival és ismerd meg mindennapjait! Tanulj Te is abból, ahogyan ő tanul, ebben segít a blog bejegyzéseihez csatolt dinamikusan változó képtára.

Az oldal URL-je: Démon Bonnie a labrador

Az oldalt beküldte: maurice


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

kutyakiképzés

Erényi Zita kutyakiképző kutyakiképzést vállal háznál is, csoportban is előre megbeszélt időpontokban, elsősorban Budapesten de kiszállási díj fejében szinte bárhova házhoz megy

Táplálkozástudomány kutyáink egészsége érdekében

A Purina szakembereinek újfajta szemléletének köszönhetően az Ön kedvenceinek étrendjébe olyan táplálkozási újítások kerülnek, melyek igazi áttörésnek számítanak az egészség és a jó közérzet terén.


Minőségi állateledel webáruház itt

Nagyon fontos, hogy megfelelő állateledelt adjunk az állatainknak, hiszen méretüktől és koruktól függ az, hogy mennyit kell egyenek és milyen vitaminokra van szükségük!