A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Bonnie a labrador kutya élete képekben, videókon és blogon keresztül

Állatok - Kutya
2009. október 21. szerda, 18:35


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kutyás kalandok egy labrador tulajdonos szemén keresztül. Az eb mentőkutyává történő képzésének rögös útja, képekkel, videókkal és szóban, blogon keresztül elmesélve.

Bonnie a labrador kutya élete képekben, videókon és blogon keresztülDémon Bonnie, a fekete labrador kutya bemutatkozó honlapja. Kutya nélkül élni lehet; de nem érdemes, tartja a mondás. Vajon miért? Győződj meg róla saját szemeddel; nézd meg a kutyagyerek képeit, videóit és olvasd blogját! Hallgasd meg; hogy Neki, mint kutyának mi a véleménye bizonyos dolgokról, informálódj, milyen napja volt ma az iskolában! (Mentőkutya képzésben vesz részt, és szeretne erről is sokat mesélni, ahogy majd halad a tanulmányaival.) Ismerkedj meg barátaival, rokonaival és ismerd meg mindennapjait! Tanulj Te is abból, ahogyan ő tanul, ebben segít a blog bejegyzéseihez csatolt dinamikusan változó képtára.

Az oldal URL-je: Démon Bonnie a labrador

Az oldalt beküldte: maurice


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Lovaglás, bértartás Apajon

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

A kutya felelős tartásáról

Gondolatok a felelős kutyatartásról, hogy minél kevesebb kóbor kutyával találkozzunk. Kutya vásárlásával, kutyatartással kapcsolatos tanácsok, ajánlások az emberek és a kutyák békés együttélése érdekében.


Kutyapszichológus, kutyaszakértő

Látogassa meg kutyapszichiátriánkat ahol kutyapszichológus,kutyaszakértő,kutyaoktató,kutyatréner szolgáltatásaink várják az érdeklődőket.Látogassa meg oldalunkat.