A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Catandogs kullancsriasztó medál

Állatok - Kutya
2010. július 19. hétfő, 13:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Catan Dogs kullancs és bolha riasztó medál a piaci termékek közül a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás az élősködők távol tartására, a fertőzések elkerülésére házi kedvenceinknél.


Catandogs kullancsriasztó medálA medál 95%-os hatékonysággal tartja távol kedvencünktől a parazitákat. Hatékonyságát állatorvosi illetve állat egészségügyi kutatások és tanulmányok is alátámasztják. Mivel nem tartalmaz semmilyen, veszélyes vegyi anyagokat, ezért érintése veszélytelen, nem károsítja egészségünket sem. A medál elektromágnes mezőt hoz létre, melyet az állat mozgása indít be és tart fenn, ezzel hozva létre egy távol tartó mezőt, mint egyfajta bio rezonátor. Emiatt vízálló, és viselős állatokon is használható. A hosszú hatóidő miatt megvásárlása sokkal gazdaságosabb is, mint a gyorsan cserélendő egyéb szereké. Megelőzi illetve megakadályozza és megszünteti a bolhák, kullancsok élősködők megtelepedését háziállatainkon, mindezt környeet és egészség barát módon.


Az oldal URL-je: Catandogs kullancsriasztó medál

Az oldalt beküldte: Deczky Zsuzsa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Magyar agár tenyészet

Fényűző magyar agár tenyészet a Viharsarokban. Keressen meg és nagyon szívesen bemutatom Önnek az agaraim és általuk a magyar agarat, mint fajtát is jobban megismerheti.

Lovaglás, bértartás Apajon

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

A lovasok szolgálatában

Egy olyan interaktív oldalt indítottunk be amellyel a magyar lovas társadalom minden igényét ki szeretnénk elégíteni. Reméljük honlapunkkal segíteni tudunk a lovasoknak, lótartóknak, tenyésztőknek és mindenkinek