A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Catandogs kullancsriasztó medál

Állatok - Kutya
2010. július 19. hétfő, 13:01


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Catan Dogs kullancs és bolha riasztó medál a piaci termékek közül a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás az élősködők távol tartására, a fertőzések elkerülésére házi kedvenceinknél.


Catandogs kullancsriasztó medálA medál 95%-os hatékonysággal tartja távol kedvencünktől a parazitákat. Hatékonyságát állatorvosi illetve állat egészségügyi kutatások és tanulmányok is alátámasztják. Mivel nem tartalmaz semmilyen, veszélyes vegyi anyagokat, ezért érintése veszélytelen, nem károsítja egészségünket sem. A medál elektromágnes mezőt hoz létre, melyet az állat mozgása indít be és tart fenn, ezzel hozva létre egy távol tartó mezőt, mint egyfajta bio rezonátor. Emiatt vízálló, és viselős állatokon is használható. A hosszú hatóidő miatt megvásárlása sokkal gazdaságosabb is, mint a gyorsan cserélendő egyéb szereké. Megelőzi illetve megakadályozza és megszünteti a bolhák, kullancsok élősködők megtelepedését háziállatainkon, mindezt környeet és egészség barát módon.


Az oldal URL-je: Catandogs kullancsriasztó medál

Az oldalt beküldte: Deczky Zsuzsa


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

kutyaiskola, kutyaovi

Kutyaiskolában félrenevelt kutyák viselkedéskorrekciója, Kutyaiskola kezdő kutyásoknak és kutyáknak. Nevelés erőszak nélkül. Tippek és tanácsok kezdő és haladó kutyásoknak.

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Táplálkozástudomány kutyáink egészsége érdekében

A Purina szakembereinek újfajta szemléletének köszönhetően az Ön kedvenceinek étrendjébe olyan táplálkozási újítások kerülnek, melyek igazi áttörésnek számítanak az egészség és a jó közérzet terén.