A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Dog Genealogy Wizard

Állatok - Kutya
2009. szeptember 21. hétfő, 11:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Barátkozz, fórumozz, élvezd a közösségi élményt! Ingyenes regisztráció után töltsd fel saját profilodat, majd szerkessz kennelbemutatót kutyáid profiljaiból.

Dog Genealogy WizardKinek szól ez az oldal? Azoknak, akiknek jelent valamit a kutya... A kutyabarátok elsősorban tájékozódhatnak, de akár első kiskutyájukat is kiválaszthatják. Az "egyszerű" kutyatartók az ingyenes regisztrációt követően létrehozhatnak egy saját profilt, majd egyet a kutyájuknak - törzskönyvvel meg képgalériával. A tenyésztők kennel-profilja a saját- vagy általuk tenyésztett kutyák profiljából generálódik, lehetővé téve a látogatónak, hogy néhány kattintással könnyedén nyomon követhesse a szakmai fejlődést. Végül a bírák is megtalálják a helyüket, számukra egy szakmai profil áll rendelkezésre, bírói kompetencia-körrel, valamint személyes kiállítási naptárral. S minthogy az oldal egy szociális hálóba gyűjti az összes információt, a felhasználók ismerkedhetnek, üzenetet válthatnak, csoportokat alakíthatnak, fórumozhatnak vagy éppen blogozhatnak. Az oldalra tévedt, a témában érdekelt látogatónak pedig egy izgalmas utazásban lesz része, térben és időben - kutyától kísérve.

Az oldal URL-je: Kutyás közösségi portál

Az oldalt beküldte: Szmedli


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Catandogs kullancsriasztó medál

A Catan Dogs kullancs és bolha riasztó medál a piaci termékek közül a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás az élősködők távol tartására, a fertőzések elkerülésére házi kedvenceinknél.


ebadta - a kutya apró, eladó kutyák

Ebadta oldala eladó kiskutyák apróhirdetési oldala, ahol kutya tenyésztők adják fel fényképes apróhirdetéseiket. Itt bárki megtalálhatja azt a kiskutyát, amire régóta vágyik.


Minőségi állateledel webáruház itt

Nagyon fontos, hogy megfelelő állateledelt adjunk az állatainknak, hiszen méretüktől és koruktól függ az, hogy mennyit kell egyenek és milyen vitaminokra van szükségük!