A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Dog Genealogy Wizard

Állatok - Kutya
2009. szeptember 21. hétfő, 11:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Barátkozz, fórumozz, élvezd a közösségi élményt! Ingyenes regisztráció után töltsd fel saját profilodat, majd szerkessz kennelbemutatót kutyáid profiljaiból.

Dog Genealogy WizardKinek szól ez az oldal? Azoknak, akiknek jelent valamit a kutya... A kutyabarátok elsősorban tájékozódhatnak, de akár első kiskutyájukat is kiválaszthatják. Az "egyszerű" kutyatartók az ingyenes regisztrációt követően létrehozhatnak egy saját profilt, majd egyet a kutyájuknak - törzskönyvvel meg képgalériával. A tenyésztők kennel-profilja a saját- vagy általuk tenyésztett kutyák profiljából generálódik, lehetővé téve a látogatónak, hogy néhány kattintással könnyedén nyomon követhesse a szakmai fejlődést. Végül a bírák is megtalálják a helyüket, számukra egy szakmai profil áll rendelkezésre, bírói kompetencia-körrel, valamint személyes kiállítási naptárral. S minthogy az oldal egy szociális hálóba gyűjti az összes információt, a felhasználók ismerkedhetnek, üzenetet válthatnak, csoportokat alakíthatnak, fórumozhatnak vagy éppen blogozhatnak. Az oldalra tévedt, a témában érdekelt látogatónak pedig egy izgalmas utazásban lesz része, térben és időben - kutyától kísérve.

Az oldal URL-je: Kutyás közösségi portál

Az oldalt beküldte: Szmedli


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Állatorvos, Állatorvosi rendelő

A palavet állatorvosi rendelő honlapja. Dr. Pallagi Attila állatorvosi tanácsai kutya, cica és görénytartók részére

Rákosligeti Állatorvosok

Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet állatorvosainak, szakasszisztenseinek szakmai felkészültsége mellett rendelőnk magasfokú műszerezettsége teszi lehetővé Betegeink teljeskörű, gyors ellátását!


Táplálkozástudomány kutyáink egészsége érdekében

A Purina szakembereinek újfajta szemléletének köszönhetően az Ön kedvenceinek étrendjébe olyan táplálkozási újítások kerülnek, melyek igazi áttörésnek számítanak az egészség és a jó közérzet terén.