A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


kutyaiskola, kutyaovi

Állatok - Kutya
2009. június 19. péntek, 17:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kutyaiskolában félrenevelt kutyák viselkedéskorrekciója, Kutyaiskola kezdő kutyásoknak és kutyáknak. Nevelés erőszak nélkül. Tippek és tanácsok kezdő és haladó kutyásoknak.

kutyaiskola, kutyaoviA 3-5 hónapos kiskutyák részére a képzés ingyenes minden szombaton! Vasárnap gyermekek részére (12 éves korig) külön feladatok keretében oktatás, ismerkedés a kutyákkal. Nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkkel arra, hogy kutyánkkal való minden napi együttlétben öröme legyen. Behívási nehézségek megoldása, póráz nélkül közlekedés engedelmes feladatokkal együtt! Viselkedés korrekció! Utcai és lakás szituációk gyakorlása és megoldása. Kérdéseikre minden esetben választ kapnak.

Az oldal URL-je: kutyaiskola, kutyaovi

Az oldalt beküldte: kgc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

A kutya felelős tartásáról

Gondolatok a felelős kutyatartásról, hogy minél kevesebb kóbor kutyával találkozzunk. Kutya vásárlásával, kutyatartással kapcsolatos tanácsok, ajánlások az emberek és a kutyák békés együttélése érdekében.


Tippek tanácsok kutyagazdiknak! A leghasznosabbak!

Tippek, trükkök tanácsok, hogy a kutyanevelés gyerekjáték legyen! Hogy válhat a család kedvence igazi családtaggá? Tőlünk megtudhatod, kerülj beljebb, ingyenes 5 napos email kurzus is van nálunk!


Kutyakiképzés-Családi kutya

Családi kutyák képzése a hétköznapokra,családtagnak.Kutyakiképzés háznál,bentlakással vagy akár kutyaiskolában.Kényszer mentes klikker képzés.Kutyasétáltatás,igény szerint oktatással,kutyapanzió,őrző-védő képzés.