A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


kutyaiskola, kutyaovi

Állatok - Kutya
2009. június 19. péntek, 17:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Kutyaiskolában félrenevelt kutyák viselkedéskorrekciója, Kutyaiskola kezdő kutyásoknak és kutyáknak. Nevelés erőszak nélkül. Tippek és tanácsok kezdő és haladó kutyásoknak.

kutyaiskola, kutyaoviA 3-5 hónapos kiskutyák részére a képzés ingyenes minden szombaton! Vasárnap gyermekek részére (12 éves korig) külön feladatok keretében oktatás, ismerkedés a kutyákkal. Nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkkel arra, hogy kutyánkkal való minden napi együttlétben öröme legyen. Behívási nehézségek megoldása, póráz nélkül közlekedés engedelmes feladatokkal együtt! Viselkedés korrekció! Utcai és lakás szituációk gyakorlása és megoldása. Kérdéseikre minden esetben választ kapnak.

Az oldal URL-je: kutyaiskola, kutyaovi

Az oldalt beküldte: kgc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

A Yorkshire Terrier

A legrészletesebb magyar nyelvű leírás a Yorkshire Terrier fajtával kapcsolatban. Részletes foglalkozik az oldal a tartással,neveléssel,szőrzetápolással,etetéssel. Minden információ első kézből egyenesen a tenyésztőtől.


Kisállat hamvasztás

A kisállat hamvasztás ma már Magyarországon sem számít tabunak, így már Ön is igénybe veheti ezt a szolgáltatást, ha úgy érzi, hogy lelkének szüksége lenne rá a megnyugváshoz!


Kutyaeledel webáruház

Kutyatáp: a PETeledel most ingyenesen kiszállítja házhoz Budapesten (országszerte 20 e Ft feletti rendelés esetén ) a kutyatápokat és a kutyaeledeleket. Próbált már webáruházról rendelni kutyájának?