A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Magyar agár tenyészet

Állatok - Kutya
2009. szeptember 12. szombat, 22:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Fényűző magyar agár tenyészet a Viharsarokban. Keressen meg és nagyon szívesen bemutatom Önnek az agaraim és általuk a magyar agarat, mint fajtát is jobban megismerheti.

Magyar agár tenyészetCélom egészséges, megfelelő ösztönökkel rendelkező, típusos magyar agarak tenyésztése a Fényűző kennelben. Első almunkat 2010. tavaszára várjuk. Olajos-réti Győzős Bodza "Csicsi", magyar agár szukám néz majd anyai örömök elé ekkor, aki mind a kiállításokon, mind pedig a coursing versenyeken szépen megállja a helyét és emellett kiváló jellemmel bír. Előzetes időpont egyeztetés után agaraim bármikor meglátogathatók, de telefonon, vagy e-mailben is szívesen válaszolok, mind a fajtával, mind pedig a születendő kölykökkel kapcsolatos kérdéseire! Bátran keressen meg és szívesen bemutatom ezt a nem mindennapi, arisztokratikus fajtát!

Az oldal URL-je: Fényűző magyar agár kennel

Az oldalt beküldte: Kecskés Zsófia


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bigfoot állateledel webáruház

Állateledel és felszerelés szaküzlet. Prémium macska és kutyatápok széles választéka. Flexi automata póráz teljes termék választéka.

Lovaglás, bértartás Apajon

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

A Yorkshire Terrier

A legrészletesebb magyar nyelvű leírás a Yorkshire Terrier fajtával kapcsolatban. Részletes foglalkozik az oldal a tartással,neveléssel,szőrzetápolással,etetéssel. Minden információ első kézből egyenesen a tenyésztőtől.