A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Rábaközi-Nemes Puli Kennel

Állatok - Kutya
2009. július 22. szerda, 13:57


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Rábaközi-Nemes Fehér Puli Kennel! Minden információ a puli kutyusokról és fehér puli kiskutyák eladása egész évben! Képek, videók a kennel kiskutyáiról!

Rábaközi-Nemes Puli KennelRábaközi-Nemes Fehér Puli Kennel! A kennel honlapja a cikk végén található. Ha pulit szeretne, jó ha tudja, ez a kutya szinte mindent megért, éppen csak beszélni nem tud. A jól nevelt puli feltétlen engedelmesen követi gazdája minden parancsát, nem csak a szavakban kiadottat, hanem megérti az szemmozgással, intéssel kiadott utasításokat is. A magyar kutyafajták “munkamegosztásában” is intelligenciájának köszönhetően a puli kiemelkedő szerepet vállalt magára abban az időben, amikor a pulit munkájáért tartották: a nagy testű komondor és kuvasz kutyák rendíthetetlenül őrizték gazdáik vagyonát, míg a puli összetartotta az állatokat. Az 1900-as évek elején újra felfedezték a pulit, de ekkor már nem mint terelőkutyaként dolgozott gazdája mellett, hanem olyan funkciókat látott el, amely gazdáik életkörülményeinek megfelelt: házőrző, személyvédő ebek lettek, abban az időben nem egy puli csendőrpuliként is szolgált. Az oldalon sok kép található a kutyusokról. Bár manapság sajnos a puli már ritkán tud terelni, és kevesen fedezik fel az intelligenciájában rejlő lehetőséget és alkalmazzák hivatásos munkakutyaként, sportos, természetkedvelő gazda mellett a puli hűségesen járja a határt, vagy akár egy kertes házban is rendíthetetlen, bátor katonaként őrzi gazdája minden vagyonát, értékét. A puli akkor boldog igazán, ha hasznára válhat gazdáinak. Aki egy kedves, intelligens, nemes szívű kutyára vágyik, és viszonzásul nagy mozgásigényének megfelelő szabad területet, valamint felelősségteljes őrző tennivalót tud számára biztosítani, ajánljuk a kennelünkben születő, minőségi kiskutyákat.

Az oldal URL-je: Rábaközi-Nemes Puli Kennel

Az oldalt beküldte: Somogyi András


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kamikazee papagáj hám speciális röptető pórázzal

A Kamikazee papagáj hám és speciális röptető póráz abban segít a papagájtulajdonosoknak hogy kedvencüket biztonsággal kivihessék a szabadba és ott röptethessék a friss levegőn.


A lovasok szolgálatában

Egy olyan interaktív oldalt indítottunk be amellyel a magyar lovas társadalom minden igényét ki szeretnénk elégíteni. Reméljük honlapunkkal segíteni tudunk a lovasoknak, lótartóknak, tenyésztőknek és mindenkinek


Egy családbarát házőrző

Amikor az ember eldönti, hogy maga mellé vesz egy kutyát, akkor bizony jól át kell gondolni, hogy milyen fajta mellett is dönt, hiszen egy kutya nem valami játékszer, amitől megszabadulhatunk, ha meguntuk.