A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tappancs kutyakozmetika Szeged

Állatok - Kutya
2010. március 14. vasárnap, 18:56


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hogy kedvenceink jól érezzék magukat a bőrükben, és nyugodtan hajtsák álomra fejüket! Kutyakozmetikai szolgáltatások szegeden, a József Attila sugárút 77. sz. alatti TAPPANCS kutyakozmetikában.


Tappancs kutyakozmetika SzegedAhhoz hogy kedvenceink erősek és vidámak legyenek elengedhetetlen hogy rendszeresen ápoljuk, kezeljük szőrzetüket, szemeiket és tisztán tartsuk füleiket. A kutyusok karma folyamatosan nő, és ez egy idő után fájdalmat okoz a járásban, a futkosásban. Ezért nagyon fontos a karmok rendszeres vágása, főképpen a lakásban tartott kutyusok számára. A RENDSZERES ÁPOLÁST már kölyökkorban érdemes elkezdeni, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a fürdetés, nyírás. Az össze gubancolódott, összeragadt szőrzet komoly betegséget okozhat, ennek kibontása szakértő kezeket igényel. Az élősködők /bolhák, kullancsok/ végzetes fertőzést okozhatnak, ezek eltávolítása fontos a kutyusok bőréből. A kutyusok teljes körű ápolását végezzük kutyakozmetikánkban szegeden, a József Attila sugárút 77. sz. alatt.


Az oldal URL-je: Teljes körű kutyaápolás Szegeden, József Attila sgt.77.sz.

Az oldalt beküldte: csiri


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bigfoot állateledel webáruház

Állateledel és felszerelés szaküzlet. Prémium macska és kutyatápok széles választéka. Flexi automata póráz teljes termék választéka.

Kutyakiképzési technikák

Kutyakiképzési technikák és módszerek Végh Tamás kiképzőközpontjától. Itt minden kérdésedre választ kaphatsz a kutyakiképzéssel,kutyatartással,táplálással kapcsolatban.


Kisállat hamvasztás

A kisállat hamvasztás ma már Magyarországon sem számít tabunak, így már Ön is igénybe veheti ezt a szolgáltatást, ha úgy érzi, hogy lelkének szüksége lenne rá a megnyugváshoz!