A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Honlap: www.kedvencwebshop.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Tappancs kutyakozmetika Szeged

Állatok - Kutya
2010. március 14. vasárnap, 18:56


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hogy kedvenceink jól érezzék magukat a bőrükben, és nyugodtan hajtsák álomra fejüket! Kutyakozmetikai szolgáltatások szegeden, a József Attila sugárút 77. sz. alatti TAPPANCS kutyakozmetikában.


Tappancs kutyakozmetika SzegedAhhoz hogy kedvenceink erősek és vidámak legyenek elengedhetetlen hogy rendszeresen ápoljuk, kezeljük szőrzetüket, szemeiket és tisztán tartsuk füleiket. A kutyusok karma folyamatosan nő, és ez egy idő után fájdalmat okoz a járásban, a futkosásban. Ezért nagyon fontos a karmok rendszeres vágása, főképpen a lakásban tartott kutyusok számára. A RENDSZERES ÁPOLÁST már kölyökkorban érdemes elkezdeni, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a fürdetés, nyírás. Az össze gubancolódott, összeragadt szőrzet komoly betegséget okozhat, ennek kibontása szakértő kezeket igényel. Az élősködők /bolhák, kullancsok/ végzetes fertőzést okozhatnak, ezek eltávolítása fontos a kutyusok bőréből. A kutyusok teljes körű ápolását végezzük kutyakozmetikánkban szegeden, a József Attila sugárút 77. sz. alatt.


Az oldal URL-je: Teljes körű kutyaápolás Szegeden, József Attila sgt.77.sz.

Az oldalt beküldte: csiri


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Macskák, macskamentés, állatmentés

Minden amit a macskákról tudni lehet. A kóbor állatok védelme mai társadalmunkban nagy fontossággal bír, mert számuk gyarapszik. A macskák megismerése és mentése a két fő szál az oldalon, melyek szervesen összetartoznak.


A Yorkshire Terrier

A legrészletesebb magyar nyelvű leírás a Yorkshire Terrier fajtával kapcsolatban. Részletes foglalkozik az oldal a tartással,neveléssel,szőrzetápolással,etetéssel. Minden információ első kézből egyenesen a tenyésztőtől.


A kutya felelős tartásáról

Gondolatok a felelős kutyatartásról, hogy minél kevesebb kóbor kutyával találkozzunk. Kutya vásárlásával, kutyatartással kapcsolatos tanácsok, ajánlások az emberek és a kutyák békés együttélése érdekében.