A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovaglás, bértartás Apajon

Állatok - Lovak
2009. szeptember 15. kedd, 16:26


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

Lovaglás, bértartás ApajonElsajátíthatja a western vagy az angol lovaglást. Kipróbálhatja a lasszózást és a pónifogatot. Versenylovakkal ugrathat akadálypályánkon. Maratonkocsival és hintóval is kipróbálhatja tudását. Boxos bértartást is vállalunk, ez napi háromszori etetést is magában foglal, amelyet zab, lótáp, lucerna és fűszéna tesz változatossá. A nálunk tartott lovakhoz ingyenes pálya karám, legelő, lószállító, öltöző és tusoló jár, valamint ingyenes faház használatot biztosítunk igény szerint egy-egy éjszakára. Ifjúsági és felnőtt kategóriákban vállalunk díjugratás és díjlovaglás oktatást, versenyeztetést, ló- és lovasversenyre való felkészítést. Nálunk a kezdő és haladó lovasok oktatása tapasztalt és türelmes oktató segítségével történik. Lovasvizsgákra való elméleti és gyakorlati felkészítést is vállalunk.

Az oldal URL-je: Lupo Lovas Club

Az oldalt beküldte: Lupo Lovas Club


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csikó-infó

A Csikó-infó egy lovas blog, ahol lovas képeket, online játékokat, eladó lovak apróhirdetéseit és lovardák bemutatkozását találsz.

Lovaglás, bértartás Apajon

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

Happy Dog szárazeledelek a Sokdogtól!

Happy Dog minőségi szárazeledelek a Sokdogtól! A Supreme, Supreme Sensible és NaturCroq sorozatok teljes választékával várunk minden kedves érdeklődőt! Garantált 2-7 napos kiszállítás országszerte.