A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovarda Nagytarcsán

Állatok - Lovak
2009. július 27. hétfő, 14:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Főnix Lovassport Egyesület szeretettel várja a lóbarátokat, akik szeretnének lovagolni tanulni és a bértartást kereső lótulajdonosokat egyaránt.

Lovarda NagytarcsánLovardánk Budapest határában, a XVI. és a XVII. kerület peremén található, Nagytarcsán. Igényes bértartási lehetőséget kínálunk, színvonalas szolgáltatásokkal. Igényes bértartási lehetőséget kínálunk két hektáros területen. Lovardánkban rendelkezésre áll 18 db box, nyitható ablakokkal, önitatóval és 3 angol box valamint ridegtartási és egyéni igényre szabott karámozás. Az istálló rendelkezik beltéri és kültéri patamosóval, zárható szekrényekkel, különálló nyeregtárolóval. A bértartásba beletartozik a lovak mindennapi trágyázása almolással (szalma), reggel és este szemestakarmány illetve napi háromszor réti széna etetése. A tulajdonos külön kérésére korpát vagy bármiféle táplálékkiegészítő etetése megoldható. A mintegy 2 hektáros parkosított terület adottságai lovardánkat alkalmassá teszik versenyek és rendezvények szervezésére, hobbilovaglás és családi programok helyszínéül egyaránt. Tapasztalt díjlovas- és westernoktatók és nyugodt lovak várják a lovagolni vágyókat. A haladó lovasok önállóan vagy szakképzett terepvezetővel fedezhetik fel a környék megunhatatlan tereplovaglási lehetőségeit.

Az oldal URL-je: Lovarda Nagytarcsán

Az oldalt beküldte: Komáromi Diána (Agaras)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

kutyakiképzés

Erényi Zita kutyakiképző kutyakiképzést vállal háznál is, csoportban is előre megbeszélt időpontokban, elsősorban Budapesten de kiszállási díj fejében szinte bárhova házhoz megy

Állatorvos - Dr. Lévai Péter

Budapest egyik legjobb állatorvosa, Dr. Lévai Péter várja Önöket és kedvenceiket budapesti 18. kerületi rendelőjében számos kiváló munkatársával egyetemben. A weboldalon részletes leírást kap szolgáltatásaikról.


Táplálkozástudomány kutyáink egészsége érdekében

A Purina szakembereinek újfajta szemléletének köszönhetően az Ön kedvenceinek étrendjébe olyan táplálkozási újítások kerülnek, melyek igazi áttörésnek számítanak az egészség és a jó közérzet terén.