A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovarda Nagytarcsán

Állatok - Lovak
2009. július 27. hétfő, 14:12


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Főnix Lovassport Egyesület szeretettel várja a lóbarátokat, akik szeretnének lovagolni tanulni és a bértartást kereső lótulajdonosokat egyaránt.

Lovarda NagytarcsánLovardánk Budapest határában, a XVI. és a XVII. kerület peremén található, Nagytarcsán. Igényes bértartási lehetőséget kínálunk, színvonalas szolgáltatásokkal. Igényes bértartási lehetőséget kínálunk két hektáros területen. Lovardánkban rendelkezésre áll 18 db box, nyitható ablakokkal, önitatóval és 3 angol box valamint ridegtartási és egyéni igényre szabott karámozás. Az istálló rendelkezik beltéri és kültéri patamosóval, zárható szekrényekkel, különálló nyeregtárolóval. A bértartásba beletartozik a lovak mindennapi trágyázása almolással (szalma), reggel és este szemestakarmány illetve napi háromszor réti széna etetése. A tulajdonos külön kérésére korpát vagy bármiféle táplálékkiegészítő etetése megoldható. A mintegy 2 hektáros parkosított terület adottságai lovardánkat alkalmassá teszik versenyek és rendezvények szervezésére, hobbilovaglás és családi programok helyszínéül egyaránt. Tapasztalt díjlovas- és westernoktatók és nyugodt lovak várják a lovagolni vágyókat. A haladó lovasok önállóan vagy szakképzett terepvezetővel fedezhetik fel a környék megunhatatlan tereplovaglási lehetőségeit.

Az oldal URL-je: Lovarda Nagytarcsán

Az oldalt beküldte: Komáromi Diána (Agaras)


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

kutyaiskola, kutyaovi

Kutyaiskolában félrenevelt kutyák viselkedéskorrekciója, Kutyaiskola kezdő kutyásoknak és kutyáknak. Nevelés erőszak nélkül. Tippek és tanácsok kezdő és haladó kutyásoknak.

Pets Magazin - kutya, macska és minden más

A Pets Magazin egy magazin az igényes állattartóknak. (kutya, macska, tengerimalac, vadászgörény, madár)

Kutyatáp –Petlap

Webáruházunkban kutyák teljes felszerelését kínáljuk, úgy mint kutyatáp, eledel, táplálékkiegészítő, ápolószerek s minden ami a kutyák tartásához szükséges. Hetente megújuló akciós termékek és újdonságok.