A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovasoktatás gyerekeknek és felnőtteknek,kezdőknek és haladóknak

Állatok - Lovak
2010. január 31. vasárnap, 11:53


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szelíd lovainkkal,családias környezetbe sok szeretettel várunk,ahol minden a lovakról,és persze Rólad szól! Várunk egyéni lovas oktatásra,és egyhetes táborainkba is


Lovasoktatás gyerekeknek és felnőtteknek,kezdőknek és haladóknakAz Élő és Holt Tisza ölelésében fekvő lovas udvarunkba várjuk az egyéni lovasokat, a lovas táborozókat, gyerekeket és felnőtteket, kezdőket és haladókat. Egyhetes táboraink intenzívek, kis létszámúak, minden időnket a lovak között töltjük, sok sok lovaglással, a szüneteiben pedig „lóul” tanulunk. A tábor végén bemutatjuk, mennyit ügyesedtünk az egy hét alatt. Az arra éretteket terep lovagolni visszük a gyönyörű tiszai tájon. Tájékozódjon honlapunkon képekben is, ahol meglepetéssel is készültünk! Letölthető lovas levélpapírok, lovas cd borítók, lovas naptár várja a lóimádókat. Várjuk a gyerekek lovas rajzait, amiket felteszünk oldalunkra. Mindenkit szeretettel, lovas barátsággal várunk családias környezetünkbe!


Az oldal URL-je: Lovastábor a Tiszánál gyerekeknek és felnőtteknek .

Az oldalt beküldte: vaspatko


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Rábaközi-Nemes Puli Kennel

Rábaközi-Nemes Fehér Puli Kennel! Minden információ a puli kutyusokról és fehér puli kiskutyák eladása egész évben! Képek, videók a kennel kiskutyáiról!

A lovasok szolgálatában

Egy olyan interaktív oldalt indítottunk be amellyel a magyar lovas társadalom minden igényét ki szeretnénk elégíteni. Reméljük honlapunkkal segíteni tudunk a lovasoknak, lótartóknak, tenyésztőknek és mindenkinek


Kisállat hamvasztás

A kisállat hamvasztás ma már Magyarországon sem számít tabunak, így már Ön is igénybe veheti ezt a szolgáltatást, ha úgy érzi, hogy lelkének szüksége lenne rá a megnyugváshoz!