A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Lovasoktatás gyerekeknek és felnőtteknek,kezdőknek és haladóknak

Állatok - Lovak
2010. január 31. vasárnap, 11:53


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Szelíd lovainkkal,családias környezetbe sok szeretettel várunk,ahol minden a lovakról,és persze Rólad szól! Várunk egyéni lovas oktatásra,és egyhetes táborainkba is


Lovasoktatás gyerekeknek és felnőtteknek,kezdőknek és haladóknakAz Élő és Holt Tisza ölelésében fekvő lovas udvarunkba várjuk az egyéni lovasokat, a lovas táborozókat, gyerekeket és felnőtteket, kezdőket és haladókat. Egyhetes táboraink intenzívek, kis létszámúak, minden időnket a lovak között töltjük, sok sok lovaglással, a szüneteiben pedig „lóul” tanulunk. A tábor végén bemutatjuk, mennyit ügyesedtünk az egy hét alatt. Az arra éretteket terep lovagolni visszük a gyönyörű tiszai tájon. Tájékozódjon honlapunkon képekben is, ahol meglepetéssel is készültünk! Letölthető lovas levélpapírok, lovas cd borítók, lovas naptár várja a lóimádókat. Várjuk a gyerekek lovas rajzait, amiket felteszünk oldalunkra. Mindenkit szeretettel, lovas barátsággal várunk családias környezetünkbe!


Az oldal URL-je: Lovastábor a Tiszánál gyerekeknek és felnőtteknek .

Az oldalt beküldte: vaspatko


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

ebadta - a kutya apró, eladó kutyák

Ebadta oldala eladó kiskutyák apróhirdetési oldala, ahol kutya tenyésztők adják fel fényképes apróhirdetéseiket. Itt bárki megtalálhatja azt a kiskutyát, amire régóta vágyik.


Tippek tanácsok kutyagazdiknak! A leghasznosabbak!

Tippek, trükkök tanácsok, hogy a kutyanevelés gyerekjáték legyen! Hogy válhat a család kedvence igazi családtaggá? Tőlünk megtudhatod, kerülj beljebb, ingyenes 5 napos email kurzus is van nálunk!


Kisállat hamvasztás

A kisállat hamvasztás ma már Magyarországon sem számít tabunak, így már Ön is igénybe veheti ezt a szolgáltatást, ha úgy érzi, hogy lelkének szüksége lenne rá a megnyugváshoz!