A kategória kiemelt bejegyzései:

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés

Kedvencwebshop állateledel, állatfelszerelés, kutyaruha webáruház az elégedett, egészséges kedvenceinkért. Olcsó és prémium tápok széles választéka.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Macskák, macskamentés, állatmentés

Állatok - Macska
2010. január 23. szombat, 16:53


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Minden amit a macskákról tudni lehet. A kóbor állatok védelme mai társadalmunkban nagy fontossággal bír, mert számuk gyarapszik. A macskák megismerése és mentése a két fő szál az oldalon, melyek szervesen összetartoznak.


macskák,macskamentés,állatmentésOldalam a cicák-macskák életét mutatja be nagy részletességgel. A Szegedi Cicamentők az állatvédelmi törvények, szabályok, helyi rendeletek szabályozók figyelembe vételével végzik macskamentési munkájukat. Erről részletes leírást olvashatnak. Bemutatom a macskaélet jellemzőit, az egészséges macskát és gondozását. A macskabetegségek, élősködők ismertetése, valamit az ellenük lehetséges védekezést. Beszélek a macskaszokásokról, a macskavilág érdekességeiről, kuriózumairól is. A homeopátia és a holisztikus gyógymód, macskapszichológia teret kapnak az oldalon. Megismerkedhetünk a macskafajtákkal, a nagymacskákkal, az általunk megmentett, gazdához juttatott cicák fotóival. Az oldalhoz Gazdi kereső tartozik. Macskás versek, mesék, idézetek, valós történetek, sok illusztráció, videók teszik szemléletesebbé az oldalt.


Az oldal URL-je: Cicák-macskák

Az oldalt beküldte: Nyitrai Ágnes


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csikó-infó

A Csikó-infó egy lovas blog, ahol lovas képeket, online játékokat, eladó lovak apróhirdetéseit és lovardák bemutatkozását találsz.

Lovaglás, bértartás Apajon

A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Lovasversenyre felkészítés, lovagláso oktatás, tereplovaglás.

Kutyakiképzés-Családi kutya

Családi kutyák képzése a hétköznapokra,családtagnak.Kutyakiképzés háznál,bentlakással vagy akár kutyaiskolában.Kényszer mentes klikker képzés.Kutyasétáltatás,igény szerint oktatással,kutyapanzió,őrző-védő képzés.