A kategória kiemelt bejegyzései:

Eredetiségvizsgálat Budapest

Eredetiségvizsgálat Budapesten 4 különböző helyen. Eredetvizsga III. kerület, eredetvizsga VII. kerület, eredetvizsga XI. kerület, eredetvizsga XXII. kerület. VIN Expert Kft - Az eredetiségvizsgálat!


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Avalon Rent a Car(e)

Autó-motor - Autókölcsönzés
2012. szeptember 18. kedd, 10:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egyterű, hétszemélyes családi autó kölcsönzése gyereküléssel és autópálya matricával,korlátlan kilométer használattal. Klímával. A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal!


Avalon Rent a Car(e)A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal! Járműveinken éves autó pályamatrica van, ingyenes budapesti, valamint Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítást, és 24 órás assistance szolgáltatást biztosítunk. Cégünk 1989-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban. Kezdetben 3-4 bérautóval rendelkeztünk, de a folyamatos flottafejlesztésünknek hála, már már közel 100 jármű bérléseit menedzseljük. Fő tevékenységünk az autók bérbe adása, akár hosszabb távara is, valamint cégünk csatlakozott a Bosch Szervizhálózathoz, így a hibás gépjárművek garanciális javítását is vállaljuk. Flottánk főként Opel és Ford típusú járművekből áll, kis kategóriától egészen a kisbuszokig. Mi a rugalmasságot valóban komolyan is gondoljuk, hiszen hús-vér emberek fogadják a hívásait akár az éjszaka közepén is. Akár a legzsúfoltabb napokon is tudjuk vállalni az 1 órás kiszállítást Budapesten belül.


Az oldal URL-je: Egyterű családi autó kölcsönzés biztosítással

Az oldalt beküldte: Katona István


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Autóklíma szerelő

Autóklíma javítás a szakmám 1990 óta. 19 éves szakmai tapasztalat áll mögöttem, mint autóklíma szerelő, és nagyon sok referencia munkával rendelkezem.

DAF márkaszervíz - Pécs

Teherautók és személyautók javítása, műszaki vizsga, zöldkártya. Eredeti DAF és más teherautó és pótkocsi alkatrész. Használt kamion és bontott alkatrész értékesítés.

Autósiskola Budapesten a 3.kerület bécsi úton

Autósiskola-Jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI autósiskolában Budapest 3.kerületben és 14.kerületi kirendeltségünkön is.

Eredetiségvizsgálat

Eredetiségvizsgálat portál, ahol az összes gépjármű átírással és eredetiségvizsgálattal kapcsolatos kérdésére megkapja a pontos választ. Nézze meg a feltételeket, árakat online, hogy megfelelően tájékozódott lehessen!


A téligumi használata erősen javallott

Sokan nem tudják, de biztosításuk téli balesetekre is fizet, ha nyárigumival közlekedtünk. Ennek módjáról és ügyintézéséről olvashat, ha megtekinti cikkünket. Akkor nézzük is.


Tárnai autósiskola - Veszprém

Tárnai autósiskola Veszprémben. Türelmes oktatók, olcsó árak, rugalmas időbeosztás, legújabb Toyota Corollák. Tel.: (+36) 30 217 5519. Ha autósiskolát keresel, a Tárnai autósiskola a legjobb választás!


Professzionális autófóliázás és dekor

Ha megunta autója kinézetét, de nincs pénze új kocsit venni, az autófóliázás a legjobb választás! Egy új autó árának a töredéke, az autófólia mégis megnyerő megjelenést biztosít.


Olcsó autóbérlés nálunk!

Autót szeretnél kölcsönözni, de mindenhol nagyon drága? Mert rossz helyeket jártál! Nekünk remek ajánlataink vannak! Keresd fel hivatalos weboldalunkat és tudj meg többet!