A kategória kiemelt bejegyzései:

Eredetiségvizsgálat Budapest

Eredetiségvizsgálat Budapesten 4 különböző helyen. Eredetvizsga III. kerület, eredetvizsga VII. kerület, eredetvizsga XI. kerület, eredetvizsga XXII. kerület. VIN Expert Kft - Az eredetiségvizsgálat!


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Avalon Rent a Car(e)

Autó-motor - Autókölcsönzés
2012. szeptember 18. kedd, 10:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egyterű, hétszemélyes családi autó kölcsönzése gyereküléssel és autópálya matricával,korlátlan kilométer használattal. Klímával. A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal!


Avalon Rent a Car(e)A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal! Járműveinken éves autó pályamatrica van, ingyenes budapesti, valamint Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítást, és 24 órás assistance szolgáltatást biztosítunk. Cégünk 1989-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban. Kezdetben 3-4 bérautóval rendelkeztünk, de a folyamatos flottafejlesztésünknek hála, már már közel 100 jármű bérléseit menedzseljük. Fő tevékenységünk az autók bérbe adása, akár hosszabb távara is, valamint cégünk csatlakozott a Bosch Szervizhálózathoz, így a hibás gépjárművek garanciális javítását is vállaljuk. Flottánk főként Opel és Ford típusú járművekből áll, kis kategóriától egészen a kisbuszokig. Mi a rugalmasságot valóban komolyan is gondoljuk, hiszen hús-vér emberek fogadják a hívásait akár az éjszaka közepén is. Akár a legzsúfoltabb napokon is tudjuk vállalni az 1 órás kiszállítást Budapesten belül.


Az oldal URL-je: Egyterű családi autó kölcsönzés biztosítással

Az oldalt beküldte: Katona István


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Eredetiségvizsgálat

Mobil eredetiségvizsgálat önnél gyorsan pontosan!Telefonon egyezetett időpontban és helyszínen gyors, pontos, rugalmas ügyintézés!

Eredetiségvizsgálat Budapest III. kerület-Óbuda

Eredetiségvizsgálat Budapest III. kerület Benedek Elek utca 14. telefon +36-20-226-2456 Vizsgálható járművek: motorkerékpár, quad, személygépkocsi, kis tehergépkocsi, utánfutó, lakókocsi


Autósiskola hirdetések

Autósiskolákat keresel, akkor itt megtalálsz az országban minden hol elhelyezkedő autósiskolákat, ezen a weblapon az Ö hirdetéseik szerepelnek, olvass és válasz belőlük.


BontóVilág

Az oldal a magyarországi autó-botók, alkatrész kereskedések és szervizek gyűjteménye. A www.bontovilag.hu-n autótípusonként rendeztük a bontókat, alkatrész kereskedéseket és szervizeket.


R17.hu | A motorgumi webáruház

Az R17.hu Magyarország piacvezető motorkerékpár-gumi webáruháza, mind az eladások, mind a minőség tekintetében, amit az utóbbi években elért kimagasló eredményeink bizonyítanak.


Gumi Árak

A rezulteo egy egyedi és független árösszehasonlító weboldal, amely segít kiválasztani a megfelelő abroncsot járműve számára. A vezető és népszerű márkák jó ismerője, rendszeresen frissített információkkal és cikkekkel!


Az autóüveg fontossága

Ha szélvédőcserére vagy szélvédő javításra kerül a sor, sok ember - főleg a mai gazdasági helyzetben - csupán a pénztárcája alapján dönt, ami azonban még veszélyes is lehet.


Azonnali autómentés remek áron!

Elakadtál az úton, mert elromlott az autód? Autómentésre van szükséged? Akkor látogass fel azon nyomban a mi weboldalunkra és megtalálod a legjobb megoldást! Katt ide!