A kategória kiemelt bejegyzései:

Eredetiségvizsgálat Budapest

Eredetiségvizsgálat Budapesten 4 különböző helyen. Eredetvizsga III. kerület, eredetvizsga VII. kerület, eredetvizsga XI. kerület, eredetvizsga XXII. kerület. VIN Expert Kft - Az eredetiségvizsgálat!


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Avalon Rent a Car(e)

Autó-motor - Autókölcsönzés
2012. szeptember 18. kedd, 10:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egyterű, hétszemélyes családi autó kölcsönzése gyereküléssel és autópálya matricával,korlátlan kilométer használattal. Klímával. A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal!


Avalon Rent a Car(e)A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal! Járműveinken éves autó pályamatrica van, ingyenes budapesti, valamint Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítást, és 24 órás assistance szolgáltatást biztosítunk. Cégünk 1989-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban. Kezdetben 3-4 bérautóval rendelkeztünk, de a folyamatos flottafejlesztésünknek hála, már már közel 100 jármű bérléseit menedzseljük. Fő tevékenységünk az autók bérbe adása, akár hosszabb távara is, valamint cégünk csatlakozott a Bosch Szervizhálózathoz, így a hibás gépjárművek garanciális javítását is vállaljuk. Flottánk főként Opel és Ford típusú járművekből áll, kis kategóriától egészen a kisbuszokig. Mi a rugalmasságot valóban komolyan is gondoljuk, hiszen hús-vér emberek fogadják a hívásait akár az éjszaka közepén is. Akár a legzsúfoltabb napokon is tudjuk vállalni az 1 órás kiszállítást Budapesten belül.


Az oldal URL-je: Egyterű családi autó kölcsönzés biztosítással

Az oldalt beküldte: Katona István


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gyakorló vezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek a megbízható tudásért.

Autóvezetés gyakorlás jogosítvánnyal rendelkezőknek a megbízható tudásért, hogy nyugodt, gyakorlott, magabiztos vezetőkké váljunk és biztonságosan vezessünk!


Műszakivizsga-Debrecen

Időszakos gépjármű műszaki vizsgáztatás Debrecenben szombaton is. Rövid várakozási idő kultúrált körülmények között. Bármilyen tipusú gépjármű vizsgáztatását vállaljuk!


Téligumi akció

Téligumi vásárlás bombaáron! Kedves látogató! Amennyiben Ön gépkocsi tulajdonos, és szüksége van téligumira (esetleg nyárigumira), jöjjön el weboldalunkra, és nézze meg, hogy az Ön autójához milyen gumiabroncs passzol.


Autó oldalablak légterelő

Új formavilágú, magyar gyártású oldalablak légterelő autókra. Közvetlenül a gyártótól, 20 éves légterelő gyártó tapasztalattal. Legkedvezőbb árfekvésű légterelő a piacon.


Használtautó Debrecen - Mega Autómobil Kft.

Debreceni telephelyünkön kizárólag megbízható forrásból származó, megkímélt állapotú magyar használtautókat forgalmazunk. Cégünk a használt autó kereskedésben 20 éves tapasztalattal rendelkezik.


Eredetvizsgálat

Eredetiségvizsgálat minden jármű kategóriában fixtelephelyünkön vagy akár kiszállással is Budapesten illetve 20-km-es körzetében. 06-70-252-9576 - Telephely címe 1204 Budapest. Ady E. u.160.


Autóbérlés Budapest

Megbízható autókölcsönző céget keres? Unja már a taxizást? netalán csak egy napra volna autóra szüksége? Akkor válassza az S-Rent a Cart. Széles választékkal és nap bármely szakaszában hívható irodával rendelkeznek.


Használt autó hirdető

Használt autó és új autó hirdetések, valamint gépjárművel kapcsolatos szolgáltatások. A komplexauto.hu kizárólag gépjárművekkel foglalkozik, így ezen belül mindenre kiterjedő segítséget nyújthat az autó tulajdonosok számára.