A kategória kiemelt bejegyzései:

Eredetiségvizsgálat Budapest

Eredetiségvizsgálat Budapesten 4 különböző helyen. Eredetvizsga III. kerület, eredetvizsga VII. kerület, eredetvizsga XI. kerület, eredetvizsga XXII. kerület. VIN Expert Kft - Az eredetiségvizsgálat!


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Avalon Rent a Car(e)

Autó-motor - Autókölcsönzés
2012. szeptember 18. kedd, 10:14


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Egyterű, hétszemélyes családi autó kölcsönzése gyereküléssel és autópálya matricával,korlátlan kilométer használattal. Klímával. A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal!


Avalon Rent a Car(e)A mottónk: Rugalmasság Éjjel - Nappal! Járműveinken éves autó pályamatrica van, ingyenes budapesti, valamint Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítást, és 24 órás assistance szolgáltatást biztosítunk. Cégünk 1989-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban. Kezdetben 3-4 bérautóval rendelkeztünk, de a folyamatos flottafejlesztésünknek hála, már már közel 100 jármű bérléseit menedzseljük. Fő tevékenységünk az autók bérbe adása, akár hosszabb távara is, valamint cégünk csatlakozott a Bosch Szervizhálózathoz, így a hibás gépjárművek garanciális javítását is vállaljuk. Flottánk főként Opel és Ford típusú járművekből áll, kis kategóriától egészen a kisbuszokig. Mi a rugalmasságot valóban komolyan is gondoljuk, hiszen hús-vér emberek fogadják a hívásait akár az éjszaka közepén is. Akár a legzsúfoltabb napokon is tudjuk vállalni az 1 órás kiszállítást Budapesten belül.


Az oldal URL-je: Egyterű családi autó kölcsönzés biztosítással

Az oldalt beküldte: Katona István


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Autósiskola Budapesten a 3.kerület bécsi úton

Autósiskola-Jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI autósiskolában Budapest 3.kerületben és 14.kerületi kirendeltségünkön is.

Shell Shop

Shell Shop Webáruház - Kenőanyagok, motorolajok és autóápolási termékek széles választéka. A Magyarországon forgalmazott Shell kenőanyagok teljes termékpalettája, egyéb autós termékek értékesítése.


Olcsó téli gumi webshop

Itt az ideje hogy Ön is lecserélje elhasználódót gumi abroncsát egy újra, vagy alig használtra, amit máris megtehet webáruházunkba, és mi rögtön házhoz is szállítjuk!


BontóVilág

Az oldal a magyarországi autó-botók, alkatrész kereskedések és szervizek gyűjteménye. A www.bontovilag.hu-n autótípusonként rendeztük a bontókat, alkatrész kereskedéseket és szervizeket.


Cerberos technológia

A cerberos technológia egy komplex autó lopásgátló rendszer, ami magába foglalja többek közt az indításgátlást, a motortérzárat valamint a pedálzárat is. Igény szerint kártyás és mobiltelefonos kezelő felülettel.


Azonnali autómentés remek áron!

Elakadtál az úton, mert elromlott az autód? Autómentésre van szükséged? Akkor látogass fel azon nyomban a mi weboldalunkra és megtalálod a legjobb megoldást! Katt ide!


Használtautó-felvásárlás, készpénzes autófelvásárlás

A lehető legmagasabb áron és a lehető leghamarabb adná el használt gépjárművét? Cégünk arra szerződött, hogy ügyfeleink az interneten keresztül, kényelmesen, nevetségesen egyszerűen adhassanak tovább megunt járművükön.


Sebesség váltás gyakorisága gépjárműveken.

A környezetbarát üzemanyag megtakarító egységek megismertetése. A gépjárművek teljesítményéhez igazítva több méretbe . Alacsonyabb fogyasztás. Egyszerű beépítés.