A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A pelenka kezelése

Család - Baba-mama
2012. április 11. szerda, 14:28


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A mosható pelenkák új generációját szeretnénk itt bemutatni, hogy minél többen megismerhessék ezt a pelenkázási megoldást ami egészség a babának és megtakarítás a családnak.


A pelenka kezeléseA mai modern pelenkák nagy méretékben különböznek a régen használt pelenkáktól, amiket még kifőzni és nehezen mosni lehetett és utána órákig vasalni. Természetesen ilyen pelenkázási megoldásra senki sem vágyik, ezért a modern pelenkák minden igényt kielégítenek és úgy tervezték, hogy használatuk egyszerű, kezelésük pedig pofonegyszerű legyen. A mosás nem sok időt vesz igénybe, csak 2-3 naponta egy fél programnyi mosás, gyorsan száradnak mert szétszedhető a pelenka pelenkára és nedvszívó betétre mely szintén mosható. Száradás után nem szabad vaslni és teljesen szükségtelen is mert tökéletesen tiszták lesznek. A modern mosható pelenka egészség a babának és megtakarítás a családnak. Pelenkák új generációja.


Az oldal URL-je: Pelenka

Az oldalt beküldte: szweni


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bambio mosható nadrágpelenka webáruház

Korszerű modern textilpelenkák, természetes anyagok felhasználásával készült bio babakozmetikumok, bőrbarát mosószerek a bambio webáruházban.


Légzésfigyelő, mellszívó, csecsemőmérleg bérlés

Debreceni cégünk kezdetben kizárólag csecsemőmérleg kölcsönbe adásával foglalkozott, később kibővítettük tevékenységünket mellszívó és légzésfigyelő készülékek bérbeadásával, illetve házhozszállításával.


Szülészet és gyerekorvos

Magánklinika részeként üzemelő szülészet és gyerekorvosi szolgálat Budapest belvárosában. A Mamarose exkluzív miliővel, felkészült orvosokkal várja a kismamákat és gyerekeket.