A kategória kiemelt bejegyzései:

ElsőTerhesség.hu blogja

Terhesség gyakorlatban - terhességi tanácsok, tapasztalatok az "elsőterhes-kismamáknak" vásárlási segítség, szoptatási tanácsok, terhesség hétről hétre, terhességi csalafintaságok


Honlap: terheslap.blogspot.com

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Könnyű terhesség és szoptatás Pocifix-el!

Család - Baba-mama
2010. november 22. hétfő, 11:04


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Pocifix - ék alakú kismama és baba párna. A Szabadalommal levédett baba mama párna azoknak a kismamáknak készült, akiknek fontos a kényelem, a megfelelő pihenés terhesség alatt is.


Könnyű terhesség és szoptatás Pocifix-el!1 párna 6 funkcióval. Terhesség alatt alváshoz: oldalt fekvésben a has alá helyezve megemeli a pocakot, ezáltal tehermentesíti a derekat. Így kényelmessé válik a fekvés és pihentető lesz az alvás. Derékfájás ellen: üléskor a derék mögé helyezve megfelelően tartja a gerincet, így megakadályozza a derékfájás kialakulását, amellyel sok kismama küzd ebben az időszakban. Szülés után a has alá helyezve az könnyebben visszahúzódik. A kényelmes fekve szoptatás érdekében baba mama szoptatós párna. Mivel az ék alak miatt a pici az anyuka felé fordul, így nem kell még a babát is tartani, hogy a szoptatáshoz megfelelő pozicióban legyen. Ha nem szeret a baba hason feküdni, akkor hasalós párnának használható, mivel így a kicsi jobban körbelát, és szabad marad a keze a játékra is. Ez azért is fontos, mert a kúszás mászás alapfeltétele először a hason fekvés.


Az oldal URL-je: Terhesség hétről hétre Pocifix baba mama párnával!

Az oldalt beküldte: Pocifix


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

JANE babakocsi

A Jané babakocsik és autósülések biztonságosak, funkcionálisak, minőségiek és praktikusak. Ki álmodna ennél jobbról? Gyermekének mindenki a legjobbat akarja, mi ezt biztosítjuk.


Babafelszerelés webáruház

Kiváló minőségű termékekkel, folyamatos akciókkal, kedves és pontos ügyfélbarát ügyintézéssel várunk téged babafelszerelés kis és nagykereskedésünkben, Budapesten a 13.kerületben.


A pelenka kezelése

A mosható pelenkák új generációját szeretnénk itt bemutatni, hogy minél többen megismerhessék ezt a pelenkázási megoldást ami egészség a babának és megtakarítás a családnak.