A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Cégalapítás Szlovákiában | Szlovák cégalapítás | külföldi cégalapítás

Gazdaság, üzlet, pénz - Cégalapítás, cégjog
2009. augusztus 01. szombat, 13:18


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt céglapítással kapcsolatban. Cégalapításhoz szükséges dokumentációkat előkészítetjük ügyvédirodán keresztül...

Cégalapítás Szlovákiában | Szlovák cégalapítás | külföldi cégalapításIrodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt céglapítással kapcsolatban. Cégalapításhoz szükséges dokumentációkat előkészítetjük ügyvédirodán keresztül, bebiztosítjuk a fordítást, közjegyzőt. Székhelyt biztosítunk cége számára. Ha igényt tart rá vállaljuk könyvvitelét és az éves zárását. Könyvviteli tanácsadást biztosítunk. Előnyök: Bármely Uniós tagállam állampolgára alapíthat és lehet Szlovákiában cégtulajdonos és az ügyvezetői feladatokat is elláthatja egy személyben. Átláthatóbb a szlovák adórendszer, kisebb az adóteher. Dinamikus gazdasági fejlődés kitűnő lehetőségeket tartogat az új üzleti elképzelések megvalósítására. Szlovákiában 2009 január 1-től a hivatalos pénznem EUR. Raktárkészletben nem áll az ÁFA. 2009 január 1-től induló alaptőke a Kft esetében 5000,- EUR. Gépkocsi vásárlás esetén nem kell regisztrációs adót fizetni, a szlovák rendszámmal ellátott autókra a kötelező és casco biztosítás jóval olcsóbb, mint Magyarországon. A gépkocsi vásárlása és fenntartása olcsóbb, valamint több költsége írható le, mint Magyarországon. Az N1 egyes gépkocsik után az ÁFA visszaigényelhető. Súlyadó nincsen, csak gépjárműadó, ami éves szinten cca. 200 EUR. Magyar és szlovák cég közötti számlázás esetén nincs ÁFA, mert EU országok közötti a forgalom. Nincs helyi iparűzési adó, szolidaritási adó, sem osztalékadó. Egyes kiadások, mint pl. telefon, gépjármű szervizelés…… költségként elszámolhatók. Szlovákiában elfogadott a 4 órás munkarend. Komárnóban van elérhető magyar térerő.

Az oldal URL-je: Cégalapítás Szlovákiában | Szlovák cégalapítás | külföldi cégalapítás

Az oldalt beküldte: tarpi


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Online biztosítás kötés

Szinte az összes magyarországi biztosító ajánlata egyhelyen. Online biztosítás kötés kényelmesen. Kedvezmények, költségek.

Könyvelés és adótanácsadás, könyvvizsgálat, bérszámfejtés - Szeged

Az Eutax Kft. szegedi és csongrád megyei cégek, vállalkozások számára kínál megoldásokat könyvelés, adótanácsadás valamint könyvvizsgálat és bérszámfejtés szolgáltatási körökben. Adózás, adóbevallás készítésben is hatékony segítséget kínál ügyfelei részére.

SwissFinance Zrt.

A SwissFinance Zrt. sikerdíjas alpesi típusú vagyonkezelést kínál kiemelt ügyfelek számára névre szóló svájci számlán. Befektetési arany és bányatársaságok részvényeiben specialisták vagyunk.


Információk lakáshitel felvételhez

A lakáshitel felvétele bizony többnyire hosszú évekre meghatározza egy család vagy egy ember életét, anyagi lehetőségeit. Érdemes tehát jól megfontolni, hogy milyen lakáshitelt választunk.


Creative Expert Consulting – Orosz export

Cégünk, a Creative Expert Consulting Kft. (CEC), olyan magyar üzlet- és kereskedelemfejlesztési vállalat, amely helyi képviseletein keresztül kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik az Orosz Föderációban, Kazahsztánban és Ukrajnában.


Naprakészen a Casco biztosításról!

A casco-biztosítások weboldalon informálódhat arról, hogy a casco biztosítás mit is jelent. További információkért nézzen el, a casco-biztosításokkal foglalkozó honlapra.


Utasbiztosítás

Kössön biztosítást utazásai idejére! Az AegonDirektnél igencsak kedvezményes ajánlatok közül válogathat. Tegyen róla, hogy semmilyen váratlanul jött baleset ne tehesse tönkre jól megérdemelt pihenését.


Biztos arany ár - Royal Arany

Az arany vásárlás nem valami úri hóbort, hanem egy nagyon hatékony módja annak, hogy megóvja megtakarításait. Aranyérme, aranyrúd, vagy egy aranyszámla, mindenki számára van megfelelő alternatíva.


aranyvásárlás: aranyrúd

Az arany ára nem csak hogy stabil, de árfolyama folyamatosan emelkedik is, így a befektetési arannyal nem csak hogy megóvhatja megtakarításait, de jelentős hozamra is szert tehet.


Hitelek összehasonlítása - a legjobb hitelek weboldala segít Önnek ebben

A legjobb hitelek segít Önnek megtalálni mindazt, ami egy jó hitelt csak jellemezhet. Ha inkább csak szeretne tájékozottabb lenni, akkor ne habozzon és oldalunk segítségével keresse meg az Önnek legideálisabb hitel konstrukciót.


Miért is éri meg az offshore bankszámla

Oldalunk Önökért jött létre, megpróbáltunk egy olyan információs csokrot összeállítani amiből minden fontos információt megkaphat első körben, utána pedig tőlünk személyesen is kérdezősködhet.


HR Sentinel - Munkajog, munkaügy mindenkinek

Munkajogi, munkaügyi website, portál, mely naprakészen kalauzolja el látogatóit a munkajog világába. Jogszabály elemzésekkel, gyűjteményekkel, kalkulátorkkal és egyéb hasznos cikkekkel.


Bankhitel Gyorsan

Független pénzügyi szakértői, hiteltanácsadási és hitelügyintézési tevékenységet végzünk, minden ami gyorshitel, lakáshitel, autóhitel, hitelkiváltás, adósságrendezés, személyi kölcsön vagy hitel BAR-osoknak.