A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


BNK Támogatás

Gazdaság, üzlet, pénz - MLM, pénzkeresés
2013. január 23. szerda, 00:27


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A befektetés már az átlag ember számára sem álom csupán. Itt egy lehetőség, amely megvalósítja az álmokat, és valósággá válik az internetes pénzkeresés önnek is.


BNK TámogatásA komoly befektetések az átlag ember számára mindig is elérhetetlenek voltak, hiszen a megfelelő bevétel generálásához komoly tőkére volt szükség. Egyetlen jól működő üzletben való részvételhez is több millió forintot kell mozgósítani, és még így is hatalmas a kockázat. Ezt a kockázatot a deverzifikáció alkalmazásával szokás csökkenteni üzleti berkekben, ami annyit tesz, hogy egyszerre a lehető legtöbb egymástól független befektetést kell indítani, tehát "porlasztani" kell a tőkénket. Így ha valamelyik üzletünk bebukik, a többi képes kitermelni a veszteségünket, és ha nem is keletkezik nyereség, de legalább nem bukunk. Azt hiszem egyértelmű, hogy ehhez elképzelhetetlenül nagy tőkével kell rendelkeznünk, ami csak az igazán komoly üzletembereknek áll rendelkezésére. De akkor mit tehetünk mi átlag emberek, ha szeretnénk kevéske pénzünket megmozgatni, és nem elégszünk meg a banki kamatokkal? Erre tudjuk mi a megoldást, amit szívesen meg is osztunk bárkivel, hiszen nekünk is érdekünk hogy az üzlet minél nagyobbra hízzon. Azon dolgozunk, hogy egy igazán ütőképes csoportot hozzunk létre, és közös munkával komoly sikereket érjünk el. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kérlek látogasd meg legújabb weblapunk, ahol minden szükséges információt megtalálsz, és regisztráció esetén egyedülálló támogatáshoz juthatsz, ami egy kis kitartással garantálja számodra a biztos sikert!


Az oldal URL-je: Befektetési lehetőség

Az oldalt beküldte: Haris Pál


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Biztosítási Alkusz Online

Online Biztosítás Kalkulátor minden biztosító árajánlatával, akár -40% kedvezménnyel 2 perc alatt! Kössön biztosítást az online alkusz segítségével.

Gyorskölcsön készpénzben

A gyorskölcsön egy olyan szabad felhasználású kölcsön, amelynél az ügyfél gépjárműve jelenti a fedezetet a hitelnyújtó számára.

Biztosítási tanácsadás

A bankok továbbra is szívesen hiteleznek cégeknek, amennyiben az üzleti ág kockázata kisebb, mint egy korábbi általános hitel.

Állás keresők és munka adók adatbázisa

Munka vállalók és állás ajánlatok gyűjtőhelye. Bel-és külföldi munka és állás lehetőségek nagy számban. Munkáltatók számára is ingyenes adatbázis hozzáférés! Önéletrajz feltöltés és önéletrajz minták.


nsobizz b2b üzleti honlap

Cégek közötti elektronikus piactér, melyen a b2b üzletét építheti akár az egész ország területéről kaphat az Önt érintő üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban információt.


Citibank személyi kölcsön

Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető, tetszőleges célra felhasználható, forint alapú, személyi kölcsön a Citibanktól, mely online regisztrációval is igényelhető


Lakásbiztosítás Online24.hu

Lakásbiztosítás díjkalkulátor segítségével 8 biztosító ajánlata közül választhat. 5 perc alatt szerződhet otthonából, akár szemle sem szükséges. Fontos, hogy a lakásbiztosításunkat rendszeresen, akár évente átszámoljuk.


Szabadfelhasználású hitel

Szabadfelhasználású hitelt szeretne igényelni ingatlanfedezettel vagy ingatlanfedezet nélkül? Nincs tisztában a lehetőségeivel és nem tudja merre induljon? Online hitelkalkulátorunk az Ön segítségére is lehet. Tegye fel kérdéseit is.


Balance Universal Kft. - Könyvelés, bérszámfejtés Budapesten

Budapesti könyvelőirodánk teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt Önnek és cégének. Könyvelőirodánk felelősségbiztosítással rendelkezik, és minden munkánkért anyagi felelősséget vállalunk.


Hasznos kérdések és válaszok a Casco biztosítással kapcsolatban

Szeretne casco biztosítást, de nem tud róla eleget? Ne kössön tudatlanul szerződést. Sok a kérdése de a válasz sok különböző helyen lelhető csak fel? Ez az oldal pont önnek való!


Lánglovagok Biztosítás

A Lánglovagok.hu oldalán KGFB, Casco, utasbiztosítás, lakásbiztosítás kötésére van lehetőség. Mindez online megtehető. Rövid adatmegadás után a legjobb ajánlatot kapja az érdeklődő.


Kötelező gépjármű biztosítás

Ha részletes információt szeretne kapni a kötelező gépjármű biztosítás témakörében akkor érdemes elolvasnia tájékoztatónkat, melyből minden fontos információt kiszűrhet, amit csak tudnia kell!


iWowWeMunka

Hallott már a videótechnológiáról? Tudja Ön mi a video email? És a videókonferencia? Szeretne ezekkel egy kis pénzt keresni? Ha igen, jó helyen jár! Az iWowWeMunka.hu nagyon sok kérdésére választ ad!