A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


BNK Támogatás

Gazdaság, üzlet, pénz - MLM, pénzkeresés
2013. január 23. szerda, 00:27


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A befektetés már az átlag ember számára sem álom csupán. Itt egy lehetőség, amely megvalósítja az álmokat, és valósággá válik az internetes pénzkeresés önnek is.


BNK TámogatásA komoly befektetések az átlag ember számára mindig is elérhetetlenek voltak, hiszen a megfelelő bevétel generálásához komoly tőkére volt szükség. Egyetlen jól működő üzletben való részvételhez is több millió forintot kell mozgósítani, és még így is hatalmas a kockázat. Ezt a kockázatot a deverzifikáció alkalmazásával szokás csökkenteni üzleti berkekben, ami annyit tesz, hogy egyszerre a lehető legtöbb egymástól független befektetést kell indítani, tehát "porlasztani" kell a tőkénket. Így ha valamelyik üzletünk bebukik, a többi képes kitermelni a veszteségünket, és ha nem is keletkezik nyereség, de legalább nem bukunk. Azt hiszem egyértelmű, hogy ehhez elképzelhetetlenül nagy tőkével kell rendelkeznünk, ami csak az igazán komoly üzletembereknek áll rendelkezésére. De akkor mit tehetünk mi átlag emberek, ha szeretnénk kevéske pénzünket megmozgatni, és nem elégszünk meg a banki kamatokkal? Erre tudjuk mi a megoldást, amit szívesen meg is osztunk bárkivel, hiszen nekünk is érdekünk hogy az üzlet minél nagyobbra hízzon. Azon dolgozunk, hogy egy igazán ütőképes csoportot hozzunk létre, és közös munkával komoly sikereket érjünk el. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kérlek látogasd meg legújabb weblapunk, ahol minden szükséges információt megtalálsz, és regisztráció esetén egyedülálló támogatáshoz juthatsz, ami egy kis kitartással garantálja számodra a biztos sikert!


Az oldal URL-je: Befektetési lehetőség

Az oldalt beküldte: Haris Pál


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Életbiztosítás

Ez a leggyakrabban használt biztosítási forma, mely a különböző élethelyzetekre való felkészülésben segít. A biztosítási esemény a születéstől a halálig tarthat.

Devizahitelek minden élethelyzetre

Devizahitelek szabad felhasználásra, adósságrendezésre, ingatlanvásárlásra, hitel aktualitások, hírek, online tanácsadás, hiteligénylés, ajánlatkérés, hírlevél.


SwissFinance Zrt.

A SwissFinance Zrt. sikerdíjas alpesi típusú vagyonkezelést kínál kiemelt ügyfelek számára névre szóló svájci számlán. Befektetési arany és bányatársaságok részvényeiben specialisták vagyunk.


Profi könyvelés, bérszámfejtés

Magas szinvonalú számviteli szolgáltatások cégek részére. Könyvelés és bérszámfejtés vállalkozásoknak magyar és angol nyelven. Kettős könyvvitel, egyszeres könyvvitel, bevételi nyilvántartások, speciális riportok.


Gazdasági hírek

Ha mindig szeretné tudni, hogy melyek a legfrissebb hírek a gazdasági világban, látogassa meg naponta a weboldalunkat, mert nálunk megtalálja a legújabb belföldi és külföldi híreket!


Mobilitás Kft.

Immár 18 éve működő könyvelőiroda Gödöllőn. Ügyfeleink anyagi biztonságát sokéves tapasztalatunk és felelősségbiztosításunk garantálja. Könyvelőirodánk ügyfélkörét elégedett ügyfeleink ajánlásának köszönheti.


A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíját

Érdemes már most foglalkozni a majdani nyugdíjunkkal, hiszen ha nem készülünk fel idejében, kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket, amikor a hosszú évek munkájának gyümölcsét szeretné kiélvezni.


Magyar Céginfomáció Rendszer - Hiteles cégkivonatok szolgáltatója

Macei.hu a Magyar Céginformációs Rendszer, mely lehetővé teszi Magyarországon bejegyzett cégek hivatalos cégkivonatának letöltését. Adatbázisunk folyamatosan frissül, hogy a legaktuálisabb adatokkal szolgáljon.


Állásajánlatok

Készítsd el nálunk ingyen online cv-det, találd meg a számodra ideális munkát könnyen és gyorsan. Oldalunk egy önéletrajz adatbázis és online állásfórum egyben, mely 1999 óta áll felhasználóink részére.


Civil szervezeteknek szolgáltató civil szervezetek fejlesztése

A Támop-5.5.3-es pályázaton keresztül forrás igényelhető civil szervezeteknek szolgáltató non-profit intézmények számára szervezetfejlesztési céllal. A támogatás 20-25 millió forint lehet.Önerő nélkül is igénybe vehető.


Creative Expert Consulting – Orosz export

Cégünk, a Creative Expert Consulting Kft. (CEC), olyan magyar üzlet- és kereskedelemfejlesztési vállalat, amely helyi képviseletein keresztül kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik az Orosz Föderációban, Kazahsztánban és Ukrajnában.


Miért is éri meg az offshore bankszámla

Oldalunk Önökért jött létre, megpróbáltunk egy olyan információs csokrot összeállítani amiből minden fontos információt megkaphat első körben, utána pedig tőlünk személyesen is kérdezősködhet.


Üzleti tervezés elkészítése kedvező áron!

Üzleti tervezés profik segítségével, a lehető legkedvezőbb áron! Ha többet szeretnél megtudni erről keresd most fel hivatalos weboldalunkat, ott mindent megtalálsz rólunk!