A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Honlap: www.adotartozas.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A bérkalkulátor weboldal segít Önnek az adózásban

Gazdaság, üzlet, pénz - Pénzügyek, bank
2011. augusztus 17. szerda, 10:29


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


2012-ben is fontos hogy Ön tisztában legyen a bérét csökkentő járulékokkal és egyéb más díjtételekkel. Ha Önnek mindez fontos, akkor a berkalkulator.org.hu weboldalon mindenről bőven olvashat.


A bérkalkulátor weboldal segít Önnek az adózásbanA kormány tenni szeretett volna a társadalmi igazságtalanságok megszüntetésében, így az adójóváírás szűkítése mellett tette le a voksát. Ezzel szélesítik az adózói bázist, és igyekeznek véget vetni a jövedelemmel való trükközéseknek is. Tavaly, a frissen megalakult kormány többek között a szja gyökeres megváltoztatását is célul tűzte ki, miután felülvizsgálták a közteherviselési rendszert. A személyi jövedelemadó rendszerét kívánták leegyszerűsíteni, mellette szintén a célok közé tartozott az egyenlő társadalmi szerepvállalás megteremtése és az adóterhek csökkentése. Számolja ki bérét a bérkalkulátor szakértőjével a berkalkulator. org. hu weboldal segítségével. Nálunk minden kérdésre választ kaphat. Az adózással kapcsolatos tervek állandóan elsőbbséget élveznek, ld. a 2010 őszi adócsomagot és a Konvergencia Programot. Ezzel garanciát vállalnak a valódi, 16 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetéséhez. A leköszönő kormány által örökölt szuperbruttósítást szüntetik meg folyamatosan, mely az elkövetkező két évre 4.32 százalékkal csökkent a munkavállalók terhein, így emelve az elkölthető jövedelmeket. Hogy ezt véghezvigyék, alaposan elgondolkoztak azon, hogy az adózás a jövőben tartalmazzon e szociális elemet, azaz hogyan legyenek támogathatóak a valóban alacsony jövedelműek. Az adójóváírás szűkítésével a szja arányossá válhat. Az aránytalanság megszüntetéséhez a szükséges intézkedések meghozása elengedhetetlen, mely szerint nem az adózáson keresztül kell a szociális alapon rászorulókat előnyben részesíteni. Így mindenki egy általános, alacsony mértékű adót fog fizetni, ezzel is kiküszöbölhetve a trükközéseket, ugyanis ez az egész társadalom érdeke.


Az oldal URL-je: Bérkalkulátor

Az oldalt beküldte: béres


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gyorskölcsön készpénzben

A gyorskölcsön egy olyan szabad felhasználású kölcsön, amelynél az ügyfél gépjárműve jelenti a fedezetet a hitelnyújtó számára.

Kedvező lakáshitelek, kalkulátor

Már hetek óta járja a bankokat , hogy megtalálja az Ön számára minden tekintetben megfelelő lakáshitel megoldást? Eddig még egyik sem nyerte el igazán a tetszését, de nem adja fel?


Utas biztosítás

A külföldön tartózkodó turista az alábbi vészhelyzet elszenvedése esetében biztonságot és fedezetet kap, amennyiben rendelkezik utasbiztosítással.

Utasbiztosítás kötés online, ahol 6 biztosító társaság 25 féle termékét hasonlíthatja össze utasbiztosítás kalkulátor segítségével.


Cégalapítás Romániában

Csökkentse kiadásait egy román Kft megalapítása által. Mi megszervezzük Önnek az egész ügyintézést, Önnek csupán egyszer kell lefáradnia Romániába a cégalapítás végett.

Végrehajtás kiváltás, árverés leállítása

Cégünk jelentős múltra tekint vissza, és sok elégedett ügyéllel a hátunk mögött elmondhatjuk hogy mi vagyunk az ön segítsége a bajban! Ingyenes előminősítést követően elmonjuk milyen lehetőségei vannak és ön választhat!


Romániai, erdélyi pályázat

Ha Ön terjeszkedne kelet felé, és igénybe szeretné venni a romániai pályázati lehetőségeket, akkor kérjen ingyenes konzultációt irodánktól, s mi tájékoztatjuk ügyfeleinket.


Kötelező Biztosítás Online24.hu

Kötelező biztosítás (kgfb) díj kalkulátorral minden (15) biztosító és egyesület díját mutatjuk, online kedvezményeken túl, további, több mint 70 kedvezményt nyújtanak a biztosítók.


Információk lakáshitel felvételhez

A lakáshitel felvétele bizony többnyire hosszú évekre meghatározza egy család vagy egy ember életét, anyagi lehetőségeit. Érdemes tehát jól megfontolni, hogy milyen lakáshitelt választunk.


Pályázatírás - Új Széchenyi Terv

Pályázzon az Új Széchenyi Terv támogatásaira, és valósítsa eddig halogatott üzleti terveit. Vásároljon új gépeket, ingatlant, fejlessze vállalkozását, bőítse termékkínálatát akár 90%-os támogatással.


Kényelmes és online biztosítás számítás

A Tuti Biztosítások Portál weboldalán keresztül a kötelező biztosítási kalkulátor használatával a kötelező számítás percek alatt elvégezhető. Számoljon velünk, érjen el akár 50% kedvezményt!


Utasbiztosítás

Kössön biztosítást utazásai idejére! Az AegonDirektnél igencsak kedvezményes ajánlatok közül válogathat. Tegyen róla, hogy semmilyen váratlanul jött baleset ne tehesse tönkre jól megérdemelt pihenését.


Lakás-takarékpénztárak összehasonlítása/szerződéskötés

Három pénzintézetnél köthet lakástakarék, lakáskassza szerződést, amelyek: az OTP, a Fundamenta és az Erste. Kösse meg lakástakarék szerződését az Alfakaposon keresztül, aki a fenti cégek stratégiai partnere, ügynöke!


Brio-Massza Kft. - biomassza forgalmazás

BRIO MASSZA _ A megújuló energiaforrások megoldása erdészeti és mezőgazdasági ágazatban. Legfőbb tevékenységünk erőművek, hőközpontok kiszolgálása szilárd biomassza tüzelőanyagokkal.