A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíját

Gazdaság, üzlet, pénz - Pénzügyi, gazdasági tanácsadás
2011. január 19. szerda, 11:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Érdemes már most foglalkozni a majdani nyugdíjunkkal, hiszen ha nem készülünk fel idejében, kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket, amikor a hosszú évek munkájának gyümölcsét szeretné kiélvezni.


A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíjátMennyi nyugdíjam lesz? Mennyi nyugdíjra számíthatok? Ez a sokakat foglalkoztató kérdés napjainkban még inkább aktuálissá vált. A médiában és a hétköznapi életben, a környezetünkben is egyre többet foglalkoznak a nyugdíjjal és a nyugdíjrendszerrel. Ez nem véletlen! Köztudott, hogy a magyar nyugdíjrendszer súlyos válságban van. Ám azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy a nyugdíjrendszer krízise nem tipikusan magyar sajátosság, hanem világjelenség. A modern gyógyászati eszközöknek köszönhetően az átlagéletkor, s ezzel a nyugdíjasok száma növekszik, a nyugdíjrendszer egyre hosszabban nyújt kifizetést a nyugdíjasoknak. Mindeközben a népesség és a fiatal, aktív dolgozók száma pedig folyamatosan csökken. Magyarországon 2013-tól 1 millióval több nyugdíjas lesz, mint aktív dolgozó. Egyre kevesebb dolgozónak kell tehát ellátnia egyre több nyugdíjast, ezért jelenlegi formájában fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer. Mindenki, aki ezt átlátja, tudja, hogy kénytelen a saját kezébe venni nyugdíjas éveinek biztosítását. Látogasson el weblapunkra, számolja ki, milyen összegű nyugdíjra számíthat az államtól, és tájékozódjon, hogyan tudja ezt az összeget megnövelni!


Az oldal URL-je: Nyugdíjkalkulátor

Az oldalt beküldte: admin


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Külföldi munka EUWorkkel!

A külföldi munka 2 in 1. Munka és nyelvtanulás lehetősége egyben. Legtöbb állásunk bárki által betölthető, aki beszél legalább társalgási szinten angolul!

Román cégalapítás

Ne habozzon, alapítson céget Nagyváradon, eme rendkívül fejlett erdélyi nagyvárosban. Mi segítségére leszünk a bürokratikus ügyek gördülékney intézésében

Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők

Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala. Hitel és a pénzügyi világ hasznos dolgai érthető formában a mindennapi ember számára.


Hitel Agent - hitelközvetítés

Független pénzügyi tanácsadás magánszemélyeknek valamint vállalkozásoknak. Megkeressük a legmegfelelőbb finanszírozási megoldást, és teljes körű ingyenes ügyintézéssel tudunk az Ön segítségére lenni.


Speki.hu – VENNI NEM ELADNI

Tőzsdei technikai elemzések, kereskedési módszertanok, spekuláns közösségi weboldal. A tőzsdén kedvtelésből vagy akár életvitelszerűen kereskedők és hivatásos elemzők támogatása szakmai eszmecseréjén keresztül.


LakáshitelNet

A LakáshitelNet.hu a hitelfelvételéhez irányt mutat és stratégiát állít fel. Megmutatja Önnek 14 bank által kínált lehetőségeket és kiválasztja a legjobbakat.


Gyors kölcsön

Ügyfél igényeit szemelőtt tartó adósságkezelés, pénzügyi tanácsadás.Segítség a megfelelő boztosítások kiválasztásában és megkötésében. Gyors kölcsönhöz való jutás lehetősége. Ügyfélközpontú munkatársak.


Gyógyszeripari állások - Goodwill Pharma Consulting

Gyógyszeripari állások a hazai és nemzetközi gyógyszerpiacon egyaránt. Kiemelten foglalkozunk a kutatás és fejlesztés, továbbá a sales és marketing szegmensekkel.


Otthonsegito.hu

Ez az oldal azok számára készült, akik szeretnének mások segítésével pénz keresni, illetve akiknek otthon segítségre van szükségük. Várjuk munkát kereső és kínálók jelentkezését is!


Kényelmes és online biztosítás számítás

A Tuti Biztosítások Portál weboldalán keresztül a kötelező biztosítási kalkulátor használatával a kötelező számítás percek alatt elvégezhető. Számoljon velünk, érjen el akár 50% kedvezményt!


Pénzgondoskodás - Átlátható tőzsdei befektetés, személyre szabott garanciákkal

Csalódások helyett könnyen átlátható tőzsdei befektetéseket kínálunk személyre szabott garanciákkal, és többlépcsős ügyféltájékoztatási rendszerrel.


Interim menedzser közvetítés

Megbízható interim menedzsment szolgáltatü nyújtja szolgáltatásait vállalatoknak. Az interim manager kiváló választás munkaerő határozott idejű helyettesítésére, projectek lebonyolítására.


Cégalapítás Kft

Irodánk mikro-, kis-, és közép vállalkozások teljes körű kiszolgálását végzi, az alapítástól a zárásig, ügyfélbarát szolgáltatásainkat, és árainkat megtekintheti a weboldalunkon.