A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíját

Gazdaság, üzlet, pénz - Pénzügyi, gazdasági tanácsadás
2011. január 19. szerda, 11:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Érdemes már most foglalkozni a majdani nyugdíjunkkal, hiszen ha nem készülünk fel idejében, kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket, amikor a hosszú évek munkájának gyümölcsét szeretné kiélvezni.


A nyugdíjkalkulátor segítségével kiszámíthatja várható havi nyugdíjátMennyi nyugdíjam lesz? Mennyi nyugdíjra számíthatok? Ez a sokakat foglalkoztató kérdés napjainkban még inkább aktuálissá vált. A médiában és a hétköznapi életben, a környezetünkben is egyre többet foglalkoznak a nyugdíjjal és a nyugdíjrendszerrel. Ez nem véletlen! Köztudott, hogy a magyar nyugdíjrendszer súlyos válságban van. Ám azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy a nyugdíjrendszer krízise nem tipikusan magyar sajátosság, hanem világjelenség. A modern gyógyászati eszközöknek köszönhetően az átlagéletkor, s ezzel a nyugdíjasok száma növekszik, a nyugdíjrendszer egyre hosszabban nyújt kifizetést a nyugdíjasoknak. Mindeközben a népesség és a fiatal, aktív dolgozók száma pedig folyamatosan csökken. Magyarországon 2013-tól 1 millióval több nyugdíjas lesz, mint aktív dolgozó. Egyre kevesebb dolgozónak kell tehát ellátnia egyre több nyugdíjast, ezért jelenlegi formájában fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer. Mindenki, aki ezt átlátja, tudja, hogy kénytelen a saját kezébe venni nyugdíjas éveinek biztosítását. Látogasson el weblapunkra, számolja ki, milyen összegű nyugdíjra számíthat az államtól, és tájékozódjon, hogyan tudja ezt az összeget megnövelni!


Az oldal URL-je: Nyugdíjkalkulátor

Az oldalt beküldte: admin


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kedvező lakáshitelek, kalkulátor

Már hetek óta járja a bankokat , hogy megtalálja az Ön számára minden tekintetben megfelelő lakáshitel megoldást? Eddig még egyik sem nyerte el igazán a tetszését, de nem adja fel?


Hitel

Legyen tájékozott, ha a bankoktól nem kap hitelt és tudja meg, hogy ennek mi az oka, és mit tehet, hogy ismét hitelképes legyen.

Nem kell hősnek lenned ahhoz, hogy felajánld adód 1%-át!

A potenciális felajánlók közel fele nem támogat egyetlen civil szervezetet sem adójának egy százalékával. A nemkellhos.hu ezen a helyzeten kíván változtatni a hozzá kapcsolódó médiakampány segítségével.


Adókontó - adótanácsadás

Könyvelőt, adótanácsadót keres? Esetleg mindkettőre szüksége van? Ne hamarkodja el a döntést. Mielőtt megbízást adna egy könyvelő irodának, feltétlenül tegye fel a következő három kérdést:


Azonnali cégalapítás a céghmesternél

Cégalapítás, cégmódosítás több mint 10 éve a vállalkózók szolgálatában. könyvelés, székhelyszolgáltatás. kedvezménes csomagok, cégalapytás azonnal több szolgáltatás esetén akár ingyen.


Gyors kölcsön

Ügyfél igényeit szemelőtt tartó adósságkezelés, pénzügyi tanácsadás.Segítség a megfelelő boztosítások kiválasztásában és megkötésében. Gyors kölcsönhöz való jutás lehetősége. Ügyfélközpontú munkatársak.


Pénz a neten - Az alapoktól a pénzkikérésig

Ingyenes pénzkereseti lehetőség PTC oldalakkal, SurfBarokkal és egyéb fizetett feladatokkal. A regisztráció és a tagság teljesen ingyenes, nem kell semmit befizetni hogy pénzt kereshess.


Hitel igénylés a hazai bankoknál

Hitel igénylés előtt áll és szerte minél több információt gyűjteni mielőtt meghozza végső döntését? El akarja olvasni a hitel igényléssel kapcsolatos legfontosabb cikkeket és tudnivalókat? Honlapunkat Önnek is látnia kell.


Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok

A Támop-6.1.2-es EU-s pályázaton keresztül 5-400 millió forint támogatás igényelhető egészséggel és életmóddal kapcsolatos szemléletformálásra vállalkozásoknak, non-profitoknak, önkormányzati szerveknek.


Vállalati tanácsadás Pályázati Nyílt Nap

A workshopok.hu oldalon olyan térítésmentes rendezvények találhatóak, melyek a munkaszervezetek hatékonyabb működését szolgálják. Három típusa van: Egynapos Program és Workshopok, valamint Pályázati Nyílt Napok.


Hitelplusz - Kedvező autóhitel

Nagyon kedvező feltételekkel bíró autó hitel konstrukció! Az autóhitel elbírálás gyors, egyszerű és kedvező. Cascó mellé kedvezményes autóhitel konstrukció, rejtett költségek nélkül!


Online forex kereskedés

Egy jónak nevezett stratégia beprogramozható a kereskedő robot memóriájába, akkor az ember helyett végzi el a feladatot, olyan stratégia szerint látja el a feladatát amelyet beprogramoztak előre a robotba.


Accounting - könyvelés profikkal

Szeretné ön is cégének pénzügyeit profikra bízni? Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és bízza ránk a könyvelést és egyéb pénzügyi intézkedést! Sok éves tapasztalattal rendelkező könyvelők segítenek önnek!