A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Diamant Könyvvizsgáló Kft.

Gazdaság, üzlet, pénz - Pénzügyi, gazdasági tanácsadás
2012. június 08. péntek, 22:59


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Diamant Könyvvizsgáló Kft. 1991-es alakulása óta folyamatosan maximális színvonalon nyújtja könyvvizsgálói, adótanácsadói és könyvelési szolgáltatásait ügyfelei részére.


Diamant Könyvvizsgáló Kft.A könyvvizsgálat keretében vállaljuk éves és évközi beszámolók hitelesítését, összevont beszámolók auditálást, eva hatálya alól a számviteli törvény hatálya alá visszatérő vállalkozások nyitó mérlegének auditálást, Európai Úniós projektek, támogatások hitelesítését. Könyvvizsgálóink ezenkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek transzferár-nyilvántartások készítésében, véleményezésében is. Önkormányzatok megkeresésére vállaljuk vállalkozások helyi iparűzési adójának ellenőrzését. Könyvelési részlegünk sajátossága, hogy a könyvelést olyan szakemberek végzik, akik emellett könyvvizsgálati feladatokat is ellátnak, így ügyfeleink az átlagosnál lényegesen magasabb színvonalú és személyre szóló, nem "tömegtermékhez" jutnak. Az alkalmazottaink átlagosan 1-2 céget könyvelnek a könyvvizsgálat mellett, amely a naprakész jogszabályi ismeretet és az adókapcsolatokban a napi tapasztalat megszerzését szolgálja. Könyvelést váltó ügyfeleink kivétel nélkül jelentős adómegtakarítást értek el segítségünkkel. Munkánkat ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerben, 30 millió ft/év fedezetű felelősségbiztosítással végezzük.


Az oldal URL-je: könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás

Az oldalt beküldte: dr.Ivanov Marcell


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Devizahitelek minden élethelyzetre

Devizahitelek szabad felhasználásra, adósságrendezésre, ingatlanvásárlásra, hitel aktualitások, hírek, online tanácsadás, hiteligénylés, ajánlatkérés, hírlevél.


Tender-Értesítő Kft.

Közbeszerzési és privát pályázat figyelés, cégreszabottan. 2 hetes ingyenes teszt lehetőség. Ügyfélszolgálatunk várja kérdéseit az alábbi elérhetőségeken: 06-1-273-04-72 - 06-1-273-04-73


Cégbejegyzők - cégalapítás

Az elmúlt pár év alatt több száz céget alapítottunk, és rengeteg cégmódosítási ügyben működtünk közre. Társasági jogra specializálódott ügyvédeink a cégalapításon kívül más jogi ügyekben is segítenek.


Könyvelés | Bérszámfejtés | Adótanácsadás | Econoserve Kft.

Teljes körű informatikai rendszer szinkronizálás, közép- és nagyvállalati adatfogadás és riportolás, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, 50 fős szakember gárdával szinte azonnal.


Lakáshitel lehetőségek és kalkulátor

Lakást szeretne vásárolni és lakáshitel felvétel előtt áll? Keresi a lehetőségeket, mert nem tudja, hogy mekkora önerő vagy jövedelem, amit elvárnak a bankok? Nálunk megismerheti a hiteligényléssel kapcsolatos részleteket.


Munkalehetőségek

Cégünk változatos munkalehetőségeket kínál - munkaerő-kölcsönzés, közvetítés és fejvadászat révén - a nyugat-magyarországi régió álláskeresőinek. A regisztráció ingyenes!


Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának fejlesztése

Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek számára lehetséges EU-pályázati forrásból a kapacitásnövelő fejlesztés. A célra 5-20 millió forint közötti összeg igényelhető, a költségeket a kiíró 100%-ban megtéríti.


A bérkalkulátor weboldal segít Önnek az adózásban

2012-ben is fontos hogy Ön tisztában legyen a bérét csökkentő járulékokkal és egyéb más díjtételekkel. Ha Önnek mindez fontos, akkor a berkalkulator.org.hu weboldalon mindenről bőven olvashat.


ÚJ Széchenyi Terv

Oldalunkon az Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos hírek és pályázati kiírásokat közlünk. A fontos hírek és az összes pályázat egy helyen találhatóak meg nálunk, fejlesztési területek és a hírek témája szerint csoportosítva.


Növelje meg hozamát!

Hallott már a hozamcentrumról? Esetleg nem érti pontosan a hozam fogalmát? Akkor Ön nagyon jó helyen jár. Cégünk segít majd Önnek a hozam növelésben, forduljon hozzánk!


Utasbiztosítás

Kössön biztosítást utazásai idejére! Az AegonDirektnél igencsak kedvezményes ajánlatok közül válogathat. Tegyen róla, hogy semmilyen váratlanul jött baleset ne tehesse tönkre jól megérdemelt pihenését.


aranyvásárlás: aranyrúd

Az arany ára nem csak hogy stabil, de árfolyama folyamatosan emelkedik is, így a befektetési arannyal nem csak hogy megóvhatja megtakarításait, de jelentős hozamra is szert tehet.


Könyvelés Óbudán

A Rezon Könyvelő Iroda Óbudán-Békásmegyeren található meg és 1989 óta áll a cégek, vállalkozások szolgálatában könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási feladatok ellátásában.