A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Diamant Könyvvizsgáló Kft.

Gazdaság, üzlet, pénz - Pénzügyi, gazdasági tanácsadás
2012. június 08. péntek, 22:59


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Diamant Könyvvizsgáló Kft. 1991-es alakulása óta folyamatosan maximális színvonalon nyújtja könyvvizsgálói, adótanácsadói és könyvelési szolgáltatásait ügyfelei részére.


Diamant Könyvvizsgáló Kft.A könyvvizsgálat keretében vállaljuk éves és évközi beszámolók hitelesítését, összevont beszámolók auditálást, eva hatálya alól a számviteli törvény hatálya alá visszatérő vállalkozások nyitó mérlegének auditálást, Európai Úniós projektek, támogatások hitelesítését. Könyvvizsgálóink ezenkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek transzferár-nyilvántartások készítésében, véleményezésében is. Önkormányzatok megkeresésére vállaljuk vállalkozások helyi iparűzési adójának ellenőrzését. Könyvelési részlegünk sajátossága, hogy a könyvelést olyan szakemberek végzik, akik emellett könyvvizsgálati feladatokat is ellátnak, így ügyfeleink az átlagosnál lényegesen magasabb színvonalú és személyre szóló, nem "tömegtermékhez" jutnak. Az alkalmazottaink átlagosan 1-2 céget könyvelnek a könyvvizsgálat mellett, amely a naprakész jogszabályi ismeretet és az adókapcsolatokban a napi tapasztalat megszerzését szolgálja. Könyvelést váltó ügyfeleink kivétel nélkül jelentős adómegtakarítást értek el segítségünkkel. Munkánkat ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerben, 30 millió ft/év fedezetű felelősségbiztosítással végezzük.


Az oldal URL-je: könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás

Az oldalt beküldte: dr.Ivanov Marcell


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Alkusz | Biztosítás | Casco | Kötelező biztosítás | Lakás biztosítás

Alkusz, biztosítás összes biztosító ajánlatával. Akár 40% kötelező biztosítás, casco,lakás biztosítás megtakarítás.

Gyorskölcsön készpénzben

A gyorskölcsön egy olyan szabad felhasználású kölcsön, amelynél az ügyfél gépjárműve jelenti a fedezetet a hitelnyújtó számára.

Lakásbiztosítás

A biztosítók szerződésvédelmi feltételei kiterjednek azokra a vagyonvédelmi követelményekre, mely nélkülözhetetlen a betöréses lopás kockázat vállaláshoz.

Autóhitel, gépjárműfinanszírozás

Autóhitel egyszerűen és gyorsan, mindössze néhány nap alatt. Teljes körű autófinanszírozás, autóhitelek kedvező törlesztőrészlettel. Online hitelkalkulátor.

Végrehajtás kiváltás, árverés leállítása

Cégünk jelentős múltra tekint vissza, és sok elégedett ügyéllel a hátunk mögött elmondhatjuk hogy mi vagyunk az ön segítsége a bajban! Ingyenes előminősítést követően elmonjuk milyen lehetőségei vannak és ön választhat!


Cégalapítás 3 gyors és egyszerű lépésben

Szeretné elkezdeni a cégalapítás folyamatát, de nem tudja kihez forduljon? Sürgősen ügyvédre lenne szüksége a cégalapítás eljárásának megkezdéséhez?


Vállalati biztosítások, felelősségbiztosítások

Bak Marianna független vállalati biztosítási alkusz weboldala. Nagy tapasztalattal keressük meg az Önnek legmegfelelőbb biztosítást. Kötelező és felelősségbiztosításokkal egyaránt foglalkozunk. Forduljon hozzánk bizalommal.


18.ker. - Könyvelés, bérszámfejtés

Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások ill. egyéni vállalkozók részére.


Magyar Céginfomáció Rendszer - Hiteles cégkivonatok szolgáltatója

Macei.hu a Magyar Céginformációs Rendszer, mely lehetővé teszi Magyarországon bejegyzett cégek hivatalos cégkivonatának letöltését. Adatbázisunk folyamatosan frissül, hogy a legaktuálisabb adatokkal szolgáljon.


Transzferár dokumentáció

A VTIconsulting sok év tapasztalattal, magas szakmai színvonalon vállal transzferárral kapcsolatos ügyintézést. Vállaljuk teljes vagy egyszerűsített transzferár dokumentáció készítését.


Keresse meg a legjobb kamatot

Ez egy szuper oldal ahol könnyen, gyorsan megtalálhatja a legtöbb kamatot fizető konstrukciót. Hosszú távon sokat bukhat, ha nem ismeri a legjobb pénzintézeti lehetőségeket.


Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Cégünk az Uniós pályázatokhoz szükséges pályázati garancia biztosítással kapcsolatos kérdésekben is áll ügyfelei rendelkezésére. ENSURE Pénzügyi Szolgáltató kft.


Cégalapítás Németországban

Amennyiben Ön is szívesen élne az Európai Unió nyújtotta lehetőségekkel, akkor ne habozzon, alapítson saját vállalkozást Németországban! Cégünk teljes körű segítséget nyújt a témával kapcsolatban.