A kategória kiemelt bejegyzései:

Adó végrehajtási tanácsadás!

Adótartozásos ügyekben on-line tanácsadással, személyes ügyfélfogadással és megbízási szerződéssel tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. Elérhetőség: 06/30 814 5181


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Mérleg-Adó 2000 Adótanácsadó és Könyvelő Iroda Kft

Gazdaság, üzlet, pénz - Ügyvitel
2010. március 08. hétfő, 00:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Könyvelő irodánk Tatabánya területén és környékén nyújt könyvelés, adótanácsadás, adóbevallás, bérszámfejtés szolgáltatást. Kezdő vállakozások részére 25 % kedvezmény a könyvelési díjból.


Mérleg-Adó 2000 Adótanácsadó és Könyvelő Iroda Kft További feladatunk; az éves mérleg-beszámoló elkészítése, a számviteli politika kialakítása, a hatóság előtti képviselet ellátása, a vezetést segítő tanácsadás, a pénzügyi folyamatok alakulásának elemzése valamint költség és adókímélő megoldási javaslatok adása. Munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ. Könyvelő irodánk ingyenes és kedvezményes szolgáltatásai: Cégalapítás és vállalkozás indítás esetén ingyenes előzetes tanácsadás, adótanácsadás. Kezdő vállalkozások részére 25 % kedvezmény a könyvelés alapdíjából. Igény estén nem számítunk fel ÁFÁ-t, ez esetben nem irodánk, hanem könyvelő egyéni vállalkozásunk végzi a könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés feladatokat, hogy Önnek még olcsóbb legyen a könyvelés. Ügyfeleink részére az adótanácsadás és a bérszámfejtés (5 fő) része a könyvelési díjnak (nem számítunk fel érte külön díjat). A könyvelési anyagért - igény esetén - házhoz megyünk. Vállakozásunk vállal online könyvelés, online bérszámfejtés és online adóbevallás szolgálatatást is. Magánszemélyek részére SZJA bevallás készítése személyesen, postán (utánvéttel) vagy e-mailben (online). Látogassa meg honlapunkat, ott könyvelési díj kalkulátor és online árajánlat kérő weboldal várja.


Az oldal URL-je: Könyvelő iroda, Könyvelés, Adóbevallás, Adótanácsadás

Az oldalt beküldte: merlegado


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Biztosítás

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás – ahogy a nevéből is kitűnik - nem önkéntes, hanem jogszabály írja elő a biztosítási kötelezettséget.

Felmondanak munkahelyén? Ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet

Ha igazságtalanul akarják elküldeni Önt a munkahelyéről, alapítványunk sikerre viszi a munkaügyi perét és Ön nem kockáztat egy fillért sem!


Speki.hu – VENNI NEM ELADNI

Tőzsdei technikai elemzések, kereskedési módszertanok, spekuláns közösségi weboldal. A tőzsdén kedvtelésből vagy akár életvitelszerűen kereskedők és hivatásos elemzők támogatása szakmai eszmecseréjén keresztül.


nsobizz b2b üzleti honlap

Cégek közötti elektronikus piactér, melyen a b2b üzletét építheti akár az egész ország területéről kaphat az Önt érintő üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban információt.


Citibank személyi kölcsön

Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető, tetszőleges célra felhasználható, forint alapú, személyi kölcsön a Citibanktól, mely online regisztrációval is igényelhető


Romániai cégalapítás

Ha Ön a jövőben Romániában akar létrehozni egy vállalkozási formát, akkor előtte érdemes tájékozódni az adórendszert és az alapítás feltételeit illetően. Kezdje nálunk!


Hasznos kérdések és válaszok a Casco biztosítással kapcsolatban

Szeretne casco biztosítást, de nem tud róla eleget? Ne kössön tudatlanul szerződést. Sok a kérdése de a válasz sok különböző helyen lelhető csak fel? Ez az oldal pont önnek való!


Lakásvásárlás blog

Lakást szeretne vásárolni? Ez az ön oldala, ahol minden információt meg talál, amit lakásvásárlás előtt tudni érdemes! Melyek azok a dolgok, melyeket mérlegelni kell vásárlás előtt? Milyen biztosítást kössön? Itt megtudhatja.


Széleskörű könyvelési szolgáltatások - Könyvelőiroda

Könyvelőirodánk egyéni és társas vállalkozások, valamint magánszemélyek számára nyújt széles körű könyvelési szolgáltatásokat és adótanácsadást.


Lakás-takarékpénztárak összehasonlítása/szerződéskötés

Három pénzintézetnél köthet lakástakarék, lakáskassza szerződést, amelyek: az OTP, a Fundamenta és az Erste. Kösse meg lakástakarék szerződését az Alfakaposon keresztül, aki a fenti cégek stratégiai partnere, ügynöke!


Online bérkalkulátor

Online bérkalkulátor alkalmazás, ami segítséget nyújt a munkabérek költségeinek megállapításaiban. Ezen felül sok praktikus információt találhatunk a bérezés, szakmai CV-k kérdésében.


Cégalapítás Kft

Irodánk mikro-, kis-, és közép vállalkozások teljes körű kiszolgálását végzi, az alapítástól a zárásig, ügyfélbarát szolgáltatásainkat, és árainkat megtekintheti a weboldalunkon.


Ne légy bankrabszolga!

Drága folyószámla lecserélése díjtalanul. Rezsi csökkentő beruházások előfinanszírozása. Lakáscélú hitelek a legolcsóbban elejétől végéig FIX törlesztőrészlettel és a legolcsóbban.