Divat 2012

Hírek, információ, tájékoztatás - Divat
2012. szeptember 30. vasárnap, 10:18

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A DivatMarketing egy divatszakmai lap, mely mindenkihez eljut, aki számít a divatszakmában, és döntéshozó szerepe is van. Naprakész információk és friss hírek, a legújabb trendek - ezek mind megtalálhatóak az oldalon.


divat 2012A hírek és információk elárasztanak minket. Sokszor a lényeg elvész a rengeteg felesleges, érthetetlen témák közt. Azért, hogy könnyen tudjon tájékozódni, és értékes perceket takarítsunk meg Önnek, a lapunk kizárólag csak a témába illő híreket, cikkeket, információkat közöl. Nincsen mellébeszélés, sem reklámok tömkelege. Ezek a cikkek a divat világát érintik. Olvashat az őszi divat, a téli divat, a tavaszi divat és a nyári divat újdonságairól. Megtudhatja mikor és hol indulnak a témához passzoló tanfolyamok, képzések vagy konferenciák. De arra is van lehetősége, hogy egy idegen szakkifejezésre rákeresve a divatlexikonból új ismeretekre tegyen szert, ezzel is bővítve tudását. Szakmai elhivatottságunkat, a divat iránti elkötelezettségünket a több ezer olvasó elégedett visszajelzése is bizonyítja, akik több éves fennállásunk óta minket választottak. Köszönjük nekik! Remélhetőleg hamarosan Önt is olvasóink között köszönthetjük!


Az oldal URL-je: divatmarketing divatszakmai hírei

Az oldalt beküldte: Nagamine


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vértesinfo.hu

Regionális Hírportál a Vértes és környéke híreit, eseményeit tartalmazza, lakosság és vállalkozások számára lényeges információkkal.

Budapesti Infó

A Budapesti Infó egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis, ahol kategóriánként kereshetsz budapesti cégekre. Több mint 600 tevékenységi kör található!


Pénzkereseti lehetőség

Internetes pénzkereseti lehetőség, Visits ToMoney referral programmal, illetve a referencia linked megosztásáért pénzt kapsz,nem is keveset, akár havi 1000 dollárt is.