Divat 2012

Hírek, információ, tájékoztatás - Divat
2012. szeptember 30. vasárnap, 10:18

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A DivatMarketing egy divatszakmai lap, mely mindenkihez eljut, aki számít a divatszakmában, és döntéshozó szerepe is van. Naprakész információk és friss hírek, a legújabb trendek - ezek mind megtalálhatóak az oldalon.


divat 2012A hírek és információk elárasztanak minket. Sokszor a lényeg elvész a rengeteg felesleges, érthetetlen témák közt. Azért, hogy könnyen tudjon tájékozódni, és értékes perceket takarítsunk meg Önnek, a lapunk kizárólag csak a témába illő híreket, cikkeket, információkat közöl. Nincsen mellébeszélés, sem reklámok tömkelege. Ezek a cikkek a divat világát érintik. Olvashat az őszi divat, a téli divat, a tavaszi divat és a nyári divat újdonságairól. Megtudhatja mikor és hol indulnak a témához passzoló tanfolyamok, képzések vagy konferenciák. De arra is van lehetősége, hogy egy idegen szakkifejezésre rákeresve a divatlexikonból új ismeretekre tegyen szert, ezzel is bővítve tudását. Szakmai elhivatottságunkat, a divat iránti elkötelezettségünket a több ezer olvasó elégedett visszajelzése is bizonyítja, akik több éves fennállásunk óta minket választottak. Köszönjük nekik! Remélhetőleg hamarosan Önt is olvasóink között köszönthetjük!


Az oldal URL-je: divatmarketing divatszakmai hírei

Az oldalt beküldte: Nagamine


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vízpiac Magazin Online

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól.

Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.

Az internet iránytűje nyugdíjasoknak. Az oldal célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyei az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat.


Megyei Infó

A Megyei Infó gyorsan és könnyen kezelhető adatbázis, ahol megyénként és kategóriánként lehet cégeket keresni.