Intimo fehérnemű webshop

Hírek, információ, tájékoztatás - Divat
2011. november 11. péntek, 12:56

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az intimo.hu fehérnemű webáruház főként erotikus fehérnemű, szexi szettek és jelmezek, cicaruhák és bodyk, babydollok kereskedelmével foglalkozik.A webshop-ban az összes méret megtalálható, az xs-től az xxl-ig.


Fehérnemű webshopTöbb éve működő fehérnemű webáruházunk kezdetekor fő célunk az volt, hogy a fehérnemű paletta minden darabja megtalálható legyen, mivel tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanaz a fehérnemű áll jól és persze az ízlésünk is különböző. Most már viszont elsődleges célunkká vált az is, hogy minden kedves vevőnknek segítsünk kiválasztani a megfelelő darabot. Webáruházunkban minden fehérneműnél talál egy mérettáblázatot, aminek a segítségével könnyen megtudhatja az Ön pontos méretét. Ha pedig segítségre lenne szüksége, mert nem biztos benne, hogy az Önnek tetsző fehérnemű jól állna-e, nyugodtan kereshet minket e-mailben vagy telefonon készséggel állunk a rendelkezésére. Kínálatunk folyamatosan bővül, ma már a Férfiak is kedvükre válogathatnak, valamint intim higiéniás termékek, testékszerek, vágyfokozók is kerültek áruházunkba.


Az oldal URL-je: Erotikus fehérnemű webáruház

Az oldalt beküldte: Imexon Kft.


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Gödöllői Hírek Online Hírportál

Gödöllő életét bemutató online portál, melyen megtalálható a legújabb aktuális riportok, cikkek, események. Oldalunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére, illetve fórum hozzászólásra is.


Női vágyak, minden ami egy nőt érdekel

A nőivágyak.hu egy Nőkkel foglalkozó oldal, napi új hírekkel, tanácsadással és mindennel, ami csak egy nőt érdekelhet. Trend, Zene, Sztárhírek, Film, Otthon, Férfiak. Nyereményjáték minden héten.


Online tv műsor mindenkinek

Szeretnéd megtudni hogy mi lesz az esti program a TV-ben, de nincs kinyomtatott TV műsorod? Akkor neked semmi más dolgod nem marad hátra, mint fellépni az oldalunkra!