Intimo fehérnemű webshop

Hírek, információ, tájékoztatás - Divat
2011. november 11. péntek, 12:56

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az intimo.hu fehérnemű webáruház főként erotikus fehérnemű, szexi szettek és jelmezek, cicaruhák és bodyk, babydollok kereskedelmével foglalkozik.A webshop-ban az összes méret megtalálható, az xs-től az xxl-ig.


Fehérnemű webshopTöbb éve működő fehérnemű webáruházunk kezdetekor fő célunk az volt, hogy a fehérnemű paletta minden darabja megtalálható legyen, mivel tudjuk, hogy nem mindenkinek ugyanaz a fehérnemű áll jól és persze az ízlésünk is különböző. Most már viszont elsődleges célunkká vált az is, hogy minden kedves vevőnknek segítsünk kiválasztani a megfelelő darabot. Webáruházunkban minden fehérneműnél talál egy mérettáblázatot, aminek a segítségével könnyen megtudhatja az Ön pontos méretét. Ha pedig segítségre lenne szüksége, mert nem biztos benne, hogy az Önnek tetsző fehérnemű jól állna-e, nyugodtan kereshet minket e-mailben vagy telefonon készséggel állunk a rendelkezésére. Kínálatunk folyamatosan bővül, ma már a Férfiak is kedvükre válogathatnak, valamint intim higiéniás termékek, testékszerek, vágyfokozók is kerültek áruházunkba.


Az oldal URL-je: Erotikus fehérnemű webáruház

Az oldalt beküldte: Imexon Kft.


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kerepesi Közélet webportál

Kerepesi, szilasligeti, széphegyi hírportál, a legfrissebb események, programajánlók, beszámolókkal várja látogatóit. Fórum és galéria fokozza tovább a felhasználói élményt.

Divat 2012

A DivatMarketing egy divatszakmai lap, mely mindenkihez eljut, aki számít a divatszakmában, és döntéshozó szerepe is van. Naprakész információk és friss hírek, a legújabb trendek - ezek mind megtalálhatóak az oldalon.


HOLA - Nyomkövetés

Hola Nyomkövetés a legmodernebb technológiával biztosítja az Ön, munkatársai, autó flottájának és gyermekének biztonságát. Üdvözöljük honlapunkon, kérem, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kategóriát.