Civertan news - A Civertan Stúdió hírportálja

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2011. október 05. szerda, 13:05


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A civertan news oldalon érdekes és minőségi híreket publikálunk, videó formátumban, később cikkekkel kibővülve. Kultúra, hír és program lehetőségek találhatóak meg a honlapon.


Civertan news - A Civertan Stúdió hírportáljaPortálunkon a minőségi kikapcsolódás és szórakoztatás a fő cél, és hogy ezt minél kézzelfoghatóbbá és színesebbé tegyük, videó formátumban töltjük fel a honlapra a cikkeket, híreket, lehetőségeket. Az ország minden tájáról és zeg- zugából közlünk érdekes híreket és tudósításokat, nem korlátozzuk híreinket a fővárosra, így a sok téma és helyszín közül mindenki megtalálhatja a neki legközelebb eső és legjobban tetsző program lehetőséget. Sokszínű híreink és tudósításaink között jól megfér egymással Rudolf éter, Nádasdladány és a veterán motorok találkozója is - merüljön el ön is a minőségi szórakozások között. Reméljük, hogy folyamatosan bővülő hírportálunk minősége és sokszínűsége az Ön számára is adhat újat.


Az oldal URL-je: Civertan news - A Civertan Stúdió hírportálja

Az oldalt beküldte: László János


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Horgász hírek

Friss hírek, magyarországi térképes horgászvíz adatbázis és ismert szakírók cikkei mellett nagy választékú horgász szakáruház található a portálon, melyet olvasói fórum és apróhirdető-rendszer tesz teljessé.


Gödöllői Hírek Online Hírportál

Gödöllő életét bemutató online portál, melyen megtalálható a legújabb aktuális riportok, cikkek, események. Oldalunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére, illetve fórum hozzászólásra is.


Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!

Magazin előfizetés ingyen - hihetetlenül hangzik, ugye? Most néhány kattintással megrendelheted a megújult Budapest Cafe Magazint és részt vehetsz nyereményjátékainkon (2012. augusztus 19. - én 50 db pólót sorsolunk ki!).