Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2012. május 11. péntek, 12:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Fogyasztói információk, vélemények, minősítések cégekről, vállaltokról, intézményekről, szervezetekről, weboldalakról. Cégadatbázis és céginformációk.


Fogyasztói vélemények és minősítések cégekről, vállalatokról , intézményekről.ivik. hu Inetrnetes Vélemény - Információs Központ. Az oldal tartalmát fogyasztói vélemények és minősítések alkotják . Bejegyzések írhatók és olvashatók cégekről, vállalatokról, intézményekről, szervezetekről, üzletekről és weboldalakról. Célunk, hogy a lehető legtöbb piaci szereplő minősítést kapjon, valós tapasztalatok alapján. Küldetésünk, hogy az itt található információkkal segítséget nyújtsunk egy hétköznapi vásárlás, iskola, szakember vagy orvos választás, esetleg egy nagyobb volumenű üzleti döntés meghozatala előtt. Oldalunkon ajánlásainkat a megadott keresési szempontok figyelembe vételével, a beérkezett vélemények és minősítések által kialakított sorrendben jelenítjük meg. Segítsd törekvéseinket és írd meg tapasztalataid és véleményed!


Az oldal URL-je: ivik.hu Internetes Vélemény - Információs Központ

Az oldalt beküldte: magicdeer


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.

Az internet iránytűje nyugdíjasoknak. Az oldal célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyei az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat.


Mobil tesztek, hírek

Tippek, tanácsok a legújabb és legérdekesebb mobiltelefonokhoz, amelyek hasznosak lehetnek, ha új mobil vásárlásán töröd a fejed. Nézz be hozzánk és biztos, hogy megtalálod a neked tetsző modellt!


Csillag Születik hírek

Ismét megcsodálhatjuk hazánk eddig ismeretlen tehetségeinek tündöklését. Az Rtl Klubon indult Csillag Születik minden héten elhozza otthonunkba a legújabb csillagokat.