Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.

Hírek, információ, tájékoztatás - Közérdekű információk
2009. november 13. péntek, 22:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az internet iránytűje nyugdíjasoknak. Az oldal célja, hogy minél könnyebben elérhetővé tegyei az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat.


Információs és szórakoztató magazin a nyugdíjaskorú internetezők igényeihez igazodva.Elsősorban -de nem kizárólag - nyugdíjasok számára szerkesztett weboldal. Több témában igyekszik minél könnyebben elérhetővé tenni az időskorúak számára hasznos, fontos az interneten fellelhető információkat. Legyen szó az egészséges életmódról, hírekről, utazási információkról, kulturális programokról, kerti tippekről, nyugdíj információkról, sütésről és főzésről, időjárásról, nyugdíjas otthonok- és klubok címeiről, a szabadidő eltöltéséről, vagy akár egy mosolyt fakasztó viccről. A lap naponta frissülve igyekszik tájékoztatni felhasználóit a nyugdíjasokat érintő és érdeklő rendezvényekről, hírekről.


Az oldal URL-je: Ezüstidő

Az oldalt beküldte: Szabados Csilla


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Szeretsz híreket olvasni?

Szeretnél te is minden nap friss híreket olvasni? Unod már a reggeli híradót és úgy gondolod semmi újat nem tudnak már mutatni? Látogass el nap mint nap weboldalunkra és olvasd a legfontosabb híreket!


Váci Hírek a térség hírei

Vác városának hírei, információi online és naprakészen. Kulturális, sport, gazdasági hírek és programajánlók. Érdekes információkkal színesítjük az oldalt, a játék csábítja a látogatókat, ezért médiapartnernek kiváló.


Pénzkereseti lehetőség

Internetes pénzkereseti lehetőség, Visits ToMoney referral programmal, illetve a referencia linked megosztásáért pénzt kapsz,nem is keveset, akár havi 1000 dollárt is.