Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!

Hírek, információ, tájékoztatás - Magazinok
2012. július 24. kedd, 21:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Magazin előfizetés ingyen - hihetetlenül hangzik, ugye? Most néhány kattintással megrendelheted a megújult Budapest Cafe Magazint és részt vehetsz nyereményjátékainkon (2012. augusztus 19. - én 50 db pólót sorsolunk ki!).


Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!Egy magazin ingyen, mindenkinek! Lapunk Budapest Cafe Újság néven indult 2011. novemberében. Idén nyáron azonban nagy változásokon ment keresztül, "új ruhába" öltöztettük, magazinná alakult. Megváltoztattuk a terjesztés módját is; fontos számunkra a környezetvédelem, ezért a továbbiakban már nem szórjuk tele a várost felesleges példányokkal, hanem célzottan a magazinunkra igényt tartóknak küldjük el. Ezért döntöttünk úgy, hogy készítünk egy új weboldalt, ahol bárki néhány kattintással megrendelheti lapunkat. Kiemelten fontos számunkra az Olvasói igények kielégítése, nagy figyelmet fordítunk a közönségkapcsolatra. Folyamatosan indítunk nyereményjátékokat, versenyeket, hogy minél többet adhassunk Nektek! Ha termékedet, szolgáltatásodat szeretnéd népszerűsíteni, erre is lehetőséget biztosítunk kedvező árakon. Részletekért látogass el oldalunkra!


Az oldal URL-je: Kattints ide és rendeld meg most!

Az oldalt beküldte: Nagy Ádám


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Pest Megyei Infó

Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni.


Gödöllői Hírek Online Hírportál

Gödöllő életét bemutató online portál, melyen megtalálható a legújabb aktuális riportok, cikkek, események. Oldalunkon lehetőség van továbbá apróhirdetések elhelyezésére, illetve fórum hozzászólásra is.


Budapesti Hírek

Olvasson naponta friss híreket, közleményeket és programajánlókat Budapest városával kapcsolatosan, játsszon értékes nyereményekért és ossza meg véleményét másokka!