Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!

Hírek, információ, tájékoztatás - Magazinok
2012. július 24. kedd, 21:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Magazin előfizetés ingyen - hihetetlenül hangzik, ugye? Most néhány kattintással megrendelheted a megújult Budapest Cafe Magazint és részt vehetsz nyereményjátékainkon (2012. augusztus 19. - én 50 db pólót sorsolunk ki!).


Rendeld meg ingyen a Budapest Cafe Magazint, játssz, nyerj!Egy magazin ingyen, mindenkinek! Lapunk Budapest Cafe Újság néven indult 2011. novemberében. Idén nyáron azonban nagy változásokon ment keresztül, "új ruhába" öltöztettük, magazinná alakult. Megváltoztattuk a terjesztés módját is; fontos számunkra a környezetvédelem, ezért a továbbiakban már nem szórjuk tele a várost felesleges példányokkal, hanem célzottan a magazinunkra igényt tartóknak küldjük el. Ezért döntöttünk úgy, hogy készítünk egy új weboldalt, ahol bárki néhány kattintással megrendelheti lapunkat. Kiemelten fontos számunkra az Olvasói igények kielégítése, nagy figyelmet fordítunk a közönségkapcsolatra. Folyamatosan indítunk nyereményjátékokat, versenyeket, hogy minél többet adhassunk Nektek! Ha termékedet, szolgáltatásodat szeretnéd népszerűsíteni, erre is lehetőséget biztosítunk kedvező árakon. Részletekért látogass el oldalunkra!


Az oldal URL-je: Kattints ide és rendeld meg most!

Az oldalt beküldte: Nagy Ádám


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Plazma és LCD TV portál

Plazma vagy LCD TV? Segítünk dönteni! Az egyes előnyök, hátrányok érthető, részletes magyarázata, segítség televízió vásárláshoz.

Mobil tesztek, hírek

Tippek, tanácsok a legújabb és legérdekesebb mobiltelefonokhoz, amelyek hasznosak lehetnek, ha új mobil vásárlásán töröd a fejed. Nézz be hozzánk és biztos, hogy megtalálod a neked tetsző modellt!


Szolgáltatások, szakemberek

Szolgáltatások és szakemberek széles körű adatbázisa. Az oldalunk rendszerezett kategóriákban foglalja össze az egy tevékenységi köröket. Ajánlatkérésiket gyorsan és egyszerűen kezelhetik.