Érdi Világ

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2013. szeptember 09. hétfő, 22:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újonnan létrehozott hírportálunk nemzetközi, országos és helyi híreket jelentet meg. A fejlesztés során látogatóink számára hirdetési felületet biztosítunk.


Érdi VilágAz Érdi Világ Hírportált a Pály-Táj Kft működteti. A portál elsősorban a hírközlés eszköze, emellett teret ad programajánlónak, helyi kezdeményezésekről számol be. Érd lakosságán kívül más területen élők számára is fontos információkat közöl sport és kulturális eseményekről. Működtetése során lehetőséget biztosít a honlapot látogatói számára hirdetések elhelyezésére is. A vállalkozások fejlesztési elképzelései megvalósulását tőkebevonási és pályázati lehetőségek ismertetésével segíti elő, beszámol az elkészült fejlesztésekről is. Küldetésünk egy olyan hírportál üzemeltetése és fejlesztése, amely egyaránt lehetővé teszi látogatói számára a naprakész információk megszerzését gazdasági, politikai és kulturális területen is.


Az oldal URL-je: Érdi Világ Hírportál

Az oldalt beküldte: Stefán Máté


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Vízpiac Magazin Online

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól.

Szolgáltatások, szakemberek

Szolgáltatások és szakemberek széles körű adatbázisa. Az oldalunk rendszerezett kategóriákban foglalja össze az egy tevékenységi köröket. Ajánlatkérésiket gyorsan és egyszerűen kezelhetik.


Friss hírek és bulvár magazin

Friss hírek és bulvársztorik hírportálja - olvass te is nap mint nap érdekességeket a nagyvilágból, külföldi hírek és belföldi hírek itt egyaránt megtalálhatók! Ne maradj le semmiről!