Érdi Világ

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2013. szeptember 09. hétfő, 22:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újonnan létrehozott hírportálunk nemzetközi, országos és helyi híreket jelentet meg. A fejlesztés során látogatóink számára hirdetési felületet biztosítunk.


Érdi VilágAz Érdi Világ Hírportált a Pály-Táj Kft működteti. A portál elsősorban a hírközlés eszköze, emellett teret ad programajánlónak, helyi kezdeményezésekről számol be. Érd lakosságán kívül más területen élők számára is fontos információkat közöl sport és kulturális eseményekről. Működtetése során lehetőséget biztosít a honlapot látogatói számára hirdetések elhelyezésére is. A vállalkozások fejlesztési elképzelései megvalósulását tőkebevonási és pályázati lehetőségek ismertetésével segíti elő, beszámol az elkészült fejlesztésekről is. Küldetésünk egy olyan hírportál üzemeltetése és fejlesztése, amely egyaránt lehetővé teszi látogatói számára a naprakész információk megszerzését gazdasági, politikai és kulturális területen is.


Az oldal URL-je: Érdi Világ Hírportál

Az oldalt beküldte: Stefán Máté


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

A sikerre és vezetésre termett HősNők havi magazinja

Jndítsd be a változást az életedbe, és a Minerva Capitoliuma biztos támpont lesz! A Minerva Capitoliuma, elkötelezettje a tudatosság és a felelősség orientált témák közvetlen stílusban való közlésének.


Witmet térképes vészjelzések

Witmet.hu - Minden ami időjárás! Honlapunkon találhatóak térképes vészjelzések, hírek, cikkek, videók, regionális előrejelzés. Alkalmanként élő webkamerás viharvadászat közvetítést is rendezünk.


Váci Hírek a térség hírei

Vác városának hírei, információi online és naprakészen. Kulturális, sport, gazdasági hírek és programajánlók. Érdekes információkkal színesítjük az oldalt, a játék csábítja a látogatókat, ezért médiapartnernek kiváló.