Érdi Világ

Hírek, információ, tájékoztatás - Regionális hírportálok
2013. szeptember 09. hétfő, 22:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Újonnan létrehozott hírportálunk nemzetközi, országos és helyi híreket jelentet meg. A fejlesztés során látogatóink számára hirdetési felületet biztosítunk.


Érdi VilágAz Érdi Világ Hírportált a Pály-Táj Kft működteti. A portál elsősorban a hírközlés eszköze, emellett teret ad programajánlónak, helyi kezdeményezésekről számol be. Érd lakosságán kívül más területen élők számára is fontos információkat közöl sport és kulturális eseményekről. Működtetése során lehetőséget biztosít a honlapot látogatói számára hirdetések elhelyezésére is. A vállalkozások fejlesztési elképzelései megvalósulását tőkebevonási és pályázati lehetőségek ismertetésével segíti elő, beszámol az elkészült fejlesztésekről is. Küldetésünk egy olyan hírportál üzemeltetése és fejlesztése, amely egyaránt lehetővé teszi látogatói számára a naprakész információk megszerzését gazdasági, politikai és kulturális területen is.


Az oldal URL-je: Érdi Világ Hírportál

Az oldalt beküldte: Stefán Máté


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csillag Születik hírek

Ismét megcsodálhatjuk hazánk eddig ismeretlen tehetségeinek tündöklését. Az Rtl Klubon indult Csillag Születik minden héten elhozza otthonunkba a legújabb csillagokat.


Friss hírek és bulvár magazin

Friss hírek és bulvársztorik hírportálja - olvass te is nap mint nap érdekességeket a nagyvilágból, külföldi hírek és belföldi hírek itt egyaránt megtalálhatók! Ne maradj le semmiről!


Pénzkereseti lehetőség

Internetes pénzkereseti lehetőség, Visits ToMoney referral programmal, illetve a referencia linked megosztásáért pénzt kapsz,nem is keveset, akár havi 1000 dollárt is.