Eladó/Kiadó ingatlanok Budán

Ingatlan - Eladó lakás
2009. november 16. hétfő, 22:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Eladó lakások, családi házak, ikerházak, telkek, kiadó ingatlanok Budán, Szentendrén és környékén ingyenes hiteltanácsadással. LHI - Living Home Ingatlan - az Ön ingatlanirodája.


Eladó/Kiadó ingatlanok BudánIngatlanirodánk 2005-ben kezdte meg tevékenységét és egy franchise hálózatából kiválva önállósította magát 2008 márciusától. Bár 2007-ben a mi irodánk kapta az év franchise partnere díjat, mégis a teljes függetlenség mellett döntöttünk. Sok egyéb ok mellett nagyrészt az is közrejátszott, hogy szeretnénk az immáron franchise díjaktól mentes szolgáltatásainkban a megspórolt árelőnyt ügyfeleinknek maradéktalanul továbbadni és így kiemelkedő ár/érték arányt nyújtani. Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink az eladó kérésre díjmentesen házhoz jönnek, ill. a vevőknek díjmentesen mutatják be az ingatlanokat. Kínálatunkban megtalálhatóak a luxus ingatlanoktól (rezidenciák, penthouse lakások) kezdve a panel lakásokon át a fejlesztésre alkalmas hegyvidéki telkekig a Budán és környékén fellelhető ingatlantipusok szinte mindegyike. Vagyis az eladó, kiadó budai, óbudai, ill. Buda környéki ingatlanok specialistái vagyunk. Honlapunkat havonta több ezer érdeklődő keresi fel, országos szinten az egyik leglátogatottabb ingatlaniroda oldal, a Google keresője sok esetben első oldali találatként hozza fel az lhi.hu-t, pl. ha Ön "eladó lakások Óbudán"-ra keres. Eddig 51 országból regisztráltunk érdeklődőket. Ingatlanirodánk Óbuda szívében, közel a Kolossy térhez, a Bokor u. 2-4-ben várja megtisztelő látogatását akár szombaton is. Akár eladna, akár venne, ha hitelre van szüksége: forduljon hozzánk bizalommal! LHI - Living Home Ingatlan - Az Ön ingatlanirodája


Az oldal URL-je: LHI - Living Home Ingatlan

Az oldalt beküldte: SZabó Dénes


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Új építésű ingatlan adatbázis

Új építésű ingatlan adatbázis, térképes lakópark keresővel, ingatlanos bloggal, és hamarosan ingatlan apróhirdetésekkel is.

Gabcom Társasházkezelés

Gabcom Társasházkezelés, szerződésben garantáljuk árainkat, és, hogy ezen felül mást nem számlázunk a társasház felé.. Tulajdonosi szemlélettel, profi közös képviselet.


Iroda és raktár

Kiadó és eladó irodák, irodaházak, ipari ingatlanok adatbázisa Budapesten és agglomerációban. Kényelmes keresési lehetőség, részletes információk, egyedi ajánlatok egy kézből.


Kiadó lakás Budapest

Első osztályú kiadó lakások Budapesten. Nagy számban megtalálhatóak kínálatunkban az új építésű lakóparkokban lévő albérletek. A lakások azonnal költözhetőek, zömében teljesen berendezettek.


Lakóparkok

Amennyiben lakóparkok lakásaival kapcsolatban szeretne bővebben tájékozódni, mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Biztosra veszem, hogy mi tökéletes segítség leszünk az Ön számára.


Albérletkirály, kiadó lakások házak hirdetőoldala

Budapesti albérletek és kiadó lakások ingyenes hirdetőoldala tulajdonosoknak, magánszemélyeknek, vagy ingatlanirodáknak. Az alberletkiraly.hu hirdetőoldalon a Budapesti kiadó lakásokat lehet szűrni, Budai vagy Pesti régiókra.


Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány gyorsan és szakszerűen. Válasszon minket és mi elkészítjük Önnek energetikai tanúsítványát!!! Erre a tanúsítványra minden lakással, vagy házzal rendelkezőnek szüksége van.