Eladó/Kiadó ingatlanok Budán

Ingatlan - Eladó lakás
2009. november 16. hétfő, 22:03


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Eladó lakások, családi házak, ikerházak, telkek, kiadó ingatlanok Budán, Szentendrén és környékén ingyenes hiteltanácsadással. LHI - Living Home Ingatlan - az Ön ingatlanirodája.


Eladó/Kiadó ingatlanok BudánIngatlanirodánk 2005-ben kezdte meg tevékenységét és egy franchise hálózatából kiválva önállósította magát 2008 márciusától. Bár 2007-ben a mi irodánk kapta az év franchise partnere díjat, mégis a teljes függetlenség mellett döntöttünk. Sok egyéb ok mellett nagyrészt az is közrejátszott, hogy szeretnénk az immáron franchise díjaktól mentes szolgáltatásainkban a megspórolt árelőnyt ügyfeleinknek maradéktalanul továbbadni és így kiemelkedő ár/érték arányt nyújtani. Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink az eladó kérésre díjmentesen házhoz jönnek, ill. a vevőknek díjmentesen mutatják be az ingatlanokat. Kínálatunkban megtalálhatóak a luxus ingatlanoktól (rezidenciák, penthouse lakások) kezdve a panel lakásokon át a fejlesztésre alkalmas hegyvidéki telkekig a Budán és környékén fellelhető ingatlantipusok szinte mindegyike. Vagyis az eladó, kiadó budai, óbudai, ill. Buda környéki ingatlanok specialistái vagyunk. Honlapunkat havonta több ezer érdeklődő keresi fel, országos szinten az egyik leglátogatottabb ingatlaniroda oldal, a Google keresője sok esetben első oldali találatként hozza fel az lhi.hu-t, pl. ha Ön "eladó lakások Óbudán"-ra keres. Eddig 51 országból regisztráltunk érdeklődőket. Ingatlanirodánk Óbuda szívében, közel a Kolossy térhez, a Bokor u. 2-4-ben várja megtisztelő látogatását akár szombaton is. Akár eladna, akár venne, ha hitelre van szüksége: forduljon hozzánk bizalommal! LHI - Living Home Ingatlan - Az Ön ingatlanirodája


Az oldal URL-je: LHI - Living Home Ingatlan

Az oldalt beküldte: SZabó Dénes


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Kiadó albérlet

Zuglóban Stadionok vonzásában 50 m2-es 2 szobás lakás, amerikai konyhás, laminált parkettás frissen felújított, részlegesen bútorozott világos, csendes környéken lakás kiadó.

Eladó/Kiadó ingatlanok Budán

Eladó lakások, családi házak, ikerházak, telkek, kiadó ingatlanok Budán, Szentendrén és környékén ingyenes hiteltanácsadással. LHI - Living Home Ingatlan - az Ön ingatlanirodája.


ingatlanmonitor.com – Ingyenes hirdetésfeladás!

Ingatlan, ingatlanok. Ingyenes ingatlan hirdetés ingatlanirodáknak is! Eladó, kiadó ingatlanok Budapesten és országszerte. Ingyenes hirdetésfeladás, hirdetésfigyelő és hitelkalkulátor.


Bingó Ingatlaniroda

Budapesti használt és új építésű ingatlanok közvetítése. Kínálatunkban lakások, családi házak, telkek, üzlethelyiségek, irodák, ipari ingatlanok között válogathat az érdeklődő.


Közös képviselet

Áttláthatóan, költséghatékony módon tervezett müködése a Társasháznak elegedhetetlen a mai világban. Mit értek ezelatt : A működési költségek optimalizálása, a lehető legjobban megtervezni az éves működési költségkeretet.


Ingatlanok A-tól Z-ig

Új országos ingatlanhirdető oldal, regisztráljon be Ön is, a hirdetések feladása az idén teljesen ingyenes. Egyszerű a kezelése, egy ingatlanhoz tíz kép is feltölthető.


Eladó ipari ingatlan Budapesthez közel, Dunaharasztiban

Eladó ipari ingatlan Dunaharasztiban, Budapesttől nem messze, az 51-es és az M0-ás mellett. Hektáronkénti bontásban is, kiváló befektetési lehetőség az iparterület vásárlás!