Lakóparkok Veresegyházon - Mézes ház

Ingatlan - Eladó lakás
2009. november 13. péntek, 13:54


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Veresegyházon a mézesvölgy melletti ligetben található sorház . Közvetlen közelében megvan minden ami a hétköznapokat szebbé teheti.


Lakóparkok Veresegyházon - Mézes ház Veresegyházon a kiépült lakópark szivében készülő 6 lakásos újépítésű lakópark fekvése ideális. Környezete csendes, a közelben bölcsöde, óvoda, általános iskola, CBA áruház, virágbolt, fitness terem, uszoda található. Az új lakópark épületeket körülvevő területeken lévő lakóparkok építése lezárult az elmúlt évek során, minden környező utca aszfaltos és összközművesített. Az ingatlan megközelítése, az élettér birtokba vétele már az első perctől zökkenőmentes és békés. A kétszintes új lakópark épületek kétféle alaprajzi kialakítással és méretben épülnek 80-110nm között. Mindegyik ingatlan saját zárt kerttel rendelkezik. Az új lakópark tájolása kedvező, a zárt kertre néző területek délkeleti fekvésűek, így délután a nappali és kert fényárban fürdik. A veresegyházi ingatlanok között méltán kiemelkedő színvonalt képez.


Az oldal URL-je: Lakóparkok

Az oldalt beküldte: Németh Tamás


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tanácsok családi ház építéshez

Tanácsok a családi ház építés előtt állók számára. Hasznos információk a tervezéshez és kivitelezéshez, szokásos hibák és kiküszöbölésük.


360ingatlan.hu - eladó és kiadó ingatlan hirdetések 360°-ban!!!

A 360ingatlan.hu egy új, interaktív hirdetési felületet biztosítva, a 360°-os panorámaképek segítségével mutatja be az adatbázisban szereplő összes eladó és kiadó ingatlant.


Ingyenes apróhirdetés - Hajdúszoboszló - Állás, Ingatlan, Műszaki

Ingyenes apróhirdetés feladása, mely azonnal meg is jelenik a apróhirdetések között. Akár állást, ingatlant vagy műszaki cikkeket keres vagy ajánl, a hajdúszoboszlói ingyenaprónál jó helyen jár!


ImmoProfi - hatékony ingatlan marketing, profi értékesítés 0% jutalék

Ingyenes apróhirdetési lehetőség, olcsó és hatékony ingatlan hirdetések magyarország legnépszerűbb hirdetési felületein, valamint 100 %-os pénz-visszafizetési garancia! Ezt nyújtjuk ügyfeleinknek.


Ingatlan portál

Ingatlan eladását, vagy vételét tervezgeti? Akkor Önnek is szüksége lehet szakember segítségére. Ne ugorjon fejest a keresésbe, amíg nem egyeztetett velünk. Ingatlanok professzionális adás-vétele, közvetítésel.


Adriahome Ingatlan

Az Adriahome Business a horvát Adrián kínál horvátországi ingatlanok-at kedves ügyfelei részére, nagy választékban. Látogasson el web-oldalunkra, ahol Horvátország eladó ingaltanok közül válogathat kedvére.


Teljes körű társasházkezelés Budapesten

A társasházak minden esetben megoldandó problémája a közös ügyek kezelése, hiszen vannak feladatok amelynek megjelenésekor minden tulajdonos úgy érzi ezt nem neki kell megoldania bár érintett a dologban hanem valaki másnak.