Új építésű ingatlan adatbázis

Ingatlan - Eladó lakás
2009. augusztus 14. péntek, 21:19


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Új építésű ingatlan adatbázis, térképes lakópark keresővel, ingatlanos bloggal, és hamarosan ingatlan apróhirdetésekkel is.

Új építésű ingatlan adatbázisÚj építésű ingatlan adatbázis, rendszerünkben sok új ingatlan, társasház, lakópark, lakókert és új lakás található. Az új építésű ingatlanok, új lakások Budapesten kerületenként, vidéken megyénként böngészhetőek. Térképes lakópark kereső. Blog lakásvásárlásról, ingatlanadóról, ingatlanjogról, jelzáloghitelekről, lakásbiztosításról és lakberendezésről. Friss ingatlanpiaci hírek, cikkek. Az oldal elsősorban magánszemélyek, ingatlanközvetítők, üzleti ingatlannal rendelkezők, valamint ingatlanfejlesztők részére készült azzal a céllal, hogy a lehető legkönnyebben, leghatékonyabban eligazodhassanak az ingatlanpiacon fellelhető új építésű ingatlanberuházások rengetegében, továbbá, hogy költséghatékony megoldásokkal segítse az ingatlanértékesítőket internetes megjelenésükben.

Az oldal URL-je: Új építésű ingatlan adatbázis

Az oldalt beküldte: vynyl


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

IngatlanRegiszter

Országos ingatlan adatbázis Hirdessen nálunk ingyen, és több mint 200 honlapon automatikusan megjelenik. Nagyobb mennyiségű ingatlanhirdetését díjmentesen feltöltjük.

Pannon Ingatlan és Hiteliroda

Pannon Ingatlan és Hiteliroda - Kínálunk eladó ingatlanokat Veszprémben és 20km-es körzetében, a Bakonyban, a Balaton-parton, főként Balatonfüred, Csopak, Balatonalmádi térségében.


A szárítóvakolat nem elég! Száraz falak véglegesen

Vizes falak, penészes falak, pincék, lakóépületek, közintézmények, téglafal, kőfal, vert fal, vályog fal utólagos vízszigetelése akár 20 év garanciával.


Mezőgazdasági területek hirdetőoldala

Amennyiben mezőgazdasági ingatlant szeretne eladni illetve vásárolni vagy bérelni illetve bérbe adni, ebben honlapunk a segítségére lehet. Adja fel hirdetését vagy böngésszen ingatlanjaink között.


Hajdu Infrastruktúra - Ipari park

A Hajdu ipari park széles spektrumú, jól kiépített infrastruktúrával rendelkező telephelyeket és telkeket biztosít a termelési és szolgáltatási profilú vállatok számára.


Új építésű zöldövezeti házak Gödön

Budapest közlében, a természettől egy karnyújtásnyira kínálja a Göd ingatlan azokat az új építésű családi házait, melyek legfőbb jellemzője az alaposság és minőség a tervezés legelső percétől a kulcsátadás pillanatáig.


Létesítménygazdálkodás (facility management)

Professzionális facility management szolgáltatás a Kraft FM Kft.-től: épületautomatikai, biztonságtechniai rendszerek üzemeltetése, felügyelete és karbantartása, bármikor hívható szervizszolgálat.