Asztalos és lapszabászat Budapesten

Ingatlan - Szolgáltatás
2010. január 10. vasárnap, 15:24


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Bakosfánál fürdőszoba és konyhabútorokat, valamint irodabútorokat és nyílászárókat gyártanak egyedi igények alapján. Antik bútorok és leharcolt állapotú bútorok restaurálásával és felújításával is foglalkoznak.


Asztalos és lapszabászat BudapestenMeguntad a lakásod, szeretnéd felújítani? Az első utadnak a Bakosfa barkácsboltba kell vezetnie, hiszen itt a lapszabászat mellett megvásárolhatsz minden nélkülözhetetlen kéziszerszámot, valamint segédanyagot a barkácsoláshoz. Ha sikerült megtervezned az új bútoraidat, akkor a lapszabászat segítségével valódi alakot ölthetnek a bútorok. Az elkészült lapokat igény szerint beszerelik számodra, de ha érzel magadban egy kis ügyességet, akkor megpróbálkozhatsz a barkácsolással. A cég nyílászáró tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, így akár egy szerkezetkész családi házat is rájuk bízhatsz, ők garantáltan valódi otthont faragnak belőle. Te megmondod mit szeretnél gyártani, mi megmondjuk mivel. A Bakosfa lapszabászaton kérésedre méretre vágják a munkalapokat, majd élzáró fóliával látják el, hogy tartós maradjon a végeredmény. A barkácsbolt beszerezheted a szükséges kéziszerszámokat, valamint csavarokat.


Az oldal URL-je: Asztalos

Az oldalt beküldte: Széchy Mónika


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Asztalos és lapszabászat Budapesten

A Bakosfánál fürdőszoba és konyhabútorokat, valamint irodabútorokat és nyílászárókat gyártanak egyedi igények alapján. Antik bútorok és leharcolt állapotú bútorok restaurálásával és felújításával is foglalkoznak.


Kiadó szobák és kiadó lakások Budapesten

Kiadó szobák és kiadó lakások az alberlet-pest.hu budapesti albérlet kereső oldalon. Ingyenes hirdetés feladás ingatlanközvetítők és ingatlantulajdonosok részére is. Ajánlatok albérlet közvetítés és költöztetés témakörben.


Pedrito Kft /ingatlan/ Budakeszin

Ingatlan értékesítés és bérbe adása illetve cseréje:Budakeszin és környékén esetleg a budai kerületekben is.Házak,lakások telkek értékesítését vállaljuk.Megvásárolt lakásra,házra kérés szerint biztosítást is köthetünk


INKÖZ Ingatlanközvetítő és Befektető Zrt.

Főbb tevékenységeink: forgalmi értékbecslés, ingatlanok adás-vételének, cseréjének közvetítése, hitelfelvétel előkészítése, jogi tanácsadás.


Marketcity ingatlan

Lakás, ház, telek eladás. Kiadó lakás, ház, albérlet. Ingatlan hirdetések. Lakás, ház, telek vétele, eladása. Eladás, vásárlás. Kiadó, eladó bérelhető. Kereskedelem, eladás.


Építészeti és belsőépítészeti tervezés

Legyen a ház egyedi, igényes, személyre szabott, energiatakarékos és mindez gazdaságos kialakítással. Átgondolt, magas építészeti minőségű családi házak és lakások tervezése.


Létesítménygazdálkodás (facility management)

Professzionális facility management szolgáltatás a Kraft FM Kft.-től: épületautomatikai, biztonságtechniai rendszerek üzemeltetése, felügyelete és karbantartása, bármikor hívható szervizszolgálat.