A kategória kiemelt bejegyzései:

Bács-Zöldenergia Kft., Kecskemét

Teljes körű, komplett megoldások az alternatív- és megújuló energiák kiaknázására. Napkollektor és hőszivattyú rendszerek, napelem, szélgenerátor és szélkerék.

Honlap: www.bacs-napkollektor.hu

Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


ISOPOLY intelligens szórt purhab szigetelés

Ipar - Építőipar
2013. október 03. csütörtök, 10:32


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az ISOPOLY-purhab nem csak egyike, a hazánkban is egyre jobban elterjedt purhaboknak, hanem ennek egy továbbfejlesztett változata. A kiváló minőségű purhab alapanyagokat "továbbokosítottuk".


ISOPOLY intelligens szórt purhab szigetelésSzigeteljen tökéletesen továbbfejlesztett szórt purhabbal! Az ISOPOLY "intelligens" szórt purhab, köszönhetően a hozzáadott adalékoknak, megnövelt keménységű, hőszigetelési képességű, kártevőkkel, mikroorganizmusokkal szemben ellenálóbb, réskitöltő képessége, cellaszerkezete tökéletesebb. Antiallergén hatású. Ezzel megalkottuk a hazai piac legjobb hőszigetelő anyagát, amit mi "intelligens" purhab szigetelésnek neveztünk el. Ebből adódik, hogy nem érdemes összehasonlítani a többi piaci szereplő által ajánlott hőszigetelőkkel, ez önmagában egy kategória, a szigetelés "nagyágyúja". Ha elege van abból, hogy télen fázik, nyáron melege van, akkor Önnek ránk van szüksége. Mit szigetelhet vele? Lapostetős épületét, mely sokszor be is ázik. Hullámpala vagy trapézlemez épületét, mely visszacsepeg vagy elrepedezett. Tetőtér beépítéseket meg tudjuk oldani kívülről vagy belülről. Tetőfödémet, mely által még mindig járható marad a födém. Pincét, melyet eddig senki nem tudott jól leszigetelni. Az általunk használt összes purhabról elmondható, hogy nem engedi át a levegőt, azaz nem fújja át épületét a szél, mivel nincsenek toldások, így nem keletkeznek átfedési gondok, vízzáró is, így nem engedi át a vizet. Nem elhanyagolható szempont a tartószerkezet megerősítő szerepe sem, így épülete stabilabbá válik. Az ország teljes területén tevékenykedünk, többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.


Az oldal URL-je: Szigeteljen utólagosan tökéletesen szórt purhabbal!

Az oldalt beküldte: Acéllemez.hu Épületburkolatok Kft


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

szilikontömlő és szilikon cső termékek széles méretválasztékban RAKTÁRRÓL !!!

Hőálló szilikontömlő termékek gyártása és értékesítése. Széles méretválasztékban azonnal raktárról. Elektromos szigetelő szilikon cső termékektől, a vákuum szilikon tömlőkig, közvetlenül a gyártótól. Bondex Kft.


Finn minőségi rönkházak

I. osztályú finn rönkházak, most akciósan! Már hitelügyintézéssel és biztosítási ajánlattal is várjuk kedves ügyfeleinket.


A kisméretű tégláról

Hogyan jött létre a tégla, mint építőanyag? Mekkorák a kisméretű tégla méretei és milyen a minősége? Ezekre a kérdésekre kapunk választ az oldalon.


Vásárold meg a legjobb szilikon termékeket

Szeretnél te is szilikon termékeket vásárolni, de nem tudod, hogy hol találhatnál olcsó, de ugyanakkor nagyon jó minőségű árut? Jelentkezz weboldalunkon és vásárolj annyi szilikon terméket, amennyit csak szeretnél!


Palatető felújítás - palateto-zsindely.hu

Palatető felújítás bontás nélkül, hosszú távra, minőségi és olcsó módszerrel az ország egész területén! Öreg, lyukas, mohás a palatetője? Újítsa fel bitumenes zsindellyel!


Morfeusz Köve - Mészkőbánya és mészkő bolt

Budakalászon található mészkőbánya kínálja teljes termékpalettáját. Pl. kerti sziklakő, burkolólap, fedlap, mediterrán kő, tömbkő, travertin, soros kő, kváderkő. Kérhető különböző vastagság, feldolgozottság.


Csomagolástervezés és egyedi termék design a Civertan Stúdiótól

A csomagolás minden termék esetében nagyon fontos lépés. Nem csak a termék védelmét szolgálja, hanem ezzel kezdődik a termék megismerése, hiszen minden vevő ezzel kerül először kapcsolatba.


Plakát nyomtatás, poszter nyomtatás

Plakát nyomtatás és poszternyomtatás már 1 db-tól. Többféle papírra, bármekkora méretben. Nagyobb megrendelés esetén mennyiségi kedvezmény. Személyes és céges megrendeléseket egyaránt fogadunk.


Fénymásolás, nyomtatás

Fekete-fehér és színes nyomtatás és fénymásolás kedvező áron. Különböző vastagságú és méretű, akár színes papírra is. Gyorsaság és minőség egy helyen.


Csatornázás szerepe

A csatornázás kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy otthonunk és környékén megfelelő higiéniai körülmények között élhessünk, nem szagolva a förtelmes emésztőgödör szagot, ami valljuk be, nem túl kellemes.


Generálkivitelezés

Az Amelisnek a nagyobb volumenű generálkivitelezés sem jelent gondot. A generálkivitelezés a lakásfelújítás tervrajzától egészen a munkafolyamatok befejezéséig tart.


Faházak gyártása

Erdélyi, székelyföldi vállalkozásunk faházak, hétvégi házak, nyaralók, könnyűszerkezetes házak gyártásával foglalkozik. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, amely minőséget és kedvező árakat garantál.