A kategória kiemelt bejegyzései:

Online játékok ingyen

Rendszeresen frissített kategóriák szerint rendezett ingyenes online játékportál, minden korosztálynak, csak jól müködõ minõségi online flash játékokkal. ahova érdemes visszanézni.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Játszunk a gyerekkel!

Játék, szórakozás - Gyerek játék
2010. január 20. szerda, 10:18


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Hasznos és érdekes oldal arról, hogy milyen tartalmas játékokat lehet a kicsikkel játszani, hogyan készítsünk otthon játékokat, milyen programokra érdemes ellátogatni. Rendszeresen frissül és tartalmas.


Játszunk a gyerekkel!Nagyon jó oldal! Egyrészről vannak játékbemutatók - így megismerhetőek egyes társas vagy kártyajátékok mielőtt még megvennéd őket. Vannak Népek játékai leírások és játéktörténeti cikkek - más tájakon hogyan játszáanak egy-egy nálunk is ismsert és szeretett játékot, vagy épp honnan ered egy játékunk. Lehetőség van megismerni más kultúrák játékait. Vannak "hogyan csináljunk .... " leírások. Lényegében játék készítésre buzdító ötletek, amik otthon könnyen megvalósíthatóak, sokszor a csemete bevonásával! És ritkán, de vannak programajánlók, előssorban gyerekszinházi programokra. Vannak ünnepekhez kapcsolódó ötletek: barkács, dekorációs, játék és ajándékkészítés. Ezek többnyire szintén gyerekkel végezhetőek már sokszor fél-egy éves kortól.


Az oldal URL-je: Kreatív játék ötletek már fél éves kortól

Az oldalt beküldte: K:D


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Logikai játékok

Logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád.

Ingyenes online játékok - jatekfal.hu

Te is azok táborába tartozol, akik rajonganak az online játékokért? Akkor a jatekfal.hu oldalt feltétlenül látogasd meg! Itt rengeteg ingyenes online játék vár rád.


Online bingo, ingyen bingo

Teljesen ingyenes bingó játék. Online bingó termek ismertetése, valamint bingó bónuszok bemutatása a szórakozásra nyitott játékosoknak.

Netmaffia.net

Netmaffia.net olyan online többszereplős játék, mely igazi kikapcsolódást nyújt. A játékban folyamatos fejlődésre, harcokra, vásárlásra van lehetőség. Legyél te is a maffia tagja!


KvizRobi

Magyarország első kvízjátéka ahol értékes nyereményeket nyerhetsz. Az első három helyezet minden hónapban értékes ajándékokat nyer. A játék és regisztráció ingyenes


Jatek.pro - profi online játékok

A jatek.pro oldal mindenki számára a legjobb játékokat nyújtja. Válogass a jobbnál jobb online játékok közül és játszd végig a kedvenceidet! Nálunk minden játék ingyen van!


A legjobb vicces játékok

Túl sok a szabadidőd és nincs mit kezdj magaddal? Szeretsz játszani? Próbáld ki oldalunkon a legjobb vicces játékokat! Meglátod, nagyon fogod élvezni és többé nem fogsz unatkozni!


Mindenféle online filmek itt megtekinthetők!

Ha szereted az igazán jó filmeket, akkor mindenképpen itt a helyed. Weboldalunkon megtekintheted a legújabb és legjobb filmeket, ráadásul teljesen ingyen. Kattints ide!


A Süsü keselyűk oldala

Sokmindent megtudhatunk a híres Hanna-Barbera , 1972-ben készült sikeres Süsü keselyűk rajzfilmsorozatról. Legyen szó bármilyen felmerült kérdésében , bővülő honlapunkon szórakozást nyújtunk.