Bűvész produkció

Művészet, kultúra - Bűvészet
2010. május 05. szerda, 14:11


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Marchello bűvész mindig egyedi bűvész mutatványokból építi fel exkluzív bűvész show-ját. A látványos és a nézőközönség összetételéhez igazodó műsorai már több neves színpadon is ámulatba ejtették a nagyérdeműt.


Bűvész produkcióAkkor igazán sikeres egy rendezvény, ha hosszabb idő elteltével is szinte ugyanazzal a csodálattal beszélnek róla azok akik részesei lehettek, mint mikor friss volt még az élmény. Egy interaktív bűvész show élőben való átélése bizony gyakran jelent ilyen élményt a nézőknek. Marchello bűvész minden egyes alkalomra külön állítja össze műsorát egyedi és folyamatosan bővülő repertoárjából. A show összeállításának legfontosabb szempontja természetesen a nézők összetétele. Gyermek műsorai különösen kedveltek. Az óvódásokat és kisiskolásokat nem csak a látványos bűvész előadás bűvöliu el, hanem az azt követő bűvészsuli is. Ilyenkor az apróságok kipróbálhatják a kellékeket, sőt maguk is megtanulhatnak egy-egy bűvészmutatványt.


Az oldal URL-je: bűvész

Az oldalt beküldte: Chati


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Festmények, a kortárs festmény galéria

Neves magyar kortárs művészek alkotásai: festmények, grafikák, tűzzománcok, szobrok. Széles téma és stílus választék: tájképek, csendéletek.. Aranyhíd a kortárs festmény galéria

JÉZUS EVANGÉLIUMA - egy könyv a lét titkairól

Jézus evangéliuma címmel jelent meg a Püski kiadónál Vígh Tibor elgondolkodtató könyve Istenről és rólunk, emberekről. A kötet alcíme: Az ébredés.


Írói közösségi portál

A Történetek Birodalma egy olyan írói oldal, ahová bárki feltöltheti műveit, legyen az fanfiction, saját írás, vagy akár vers. Folyamatos újdonságok, állandó moderálás biztosítja a minőségi történetek felkerülését.