Bűvészműsorok gyerekeknek és felnőtteknek

Művészet, kultúra - Bűvészet
2012. január 20. péntek, 15:20


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Molnár Szabolcs Bűvész és mentalista hivatalos oldala. Bűvész show! Feldobná rendezvényét egy egyedi műsorral? A lélegzet elállító produkció a varázslat és mentalizmus birodalmába kalauzolja Önt.


Bűvészműsorok gyerekeknek és felnőtteknekBűvészműsorok gyerekeknek és felnőtteknek. Bűvész oktatás, lélegzet elállító mutatványok. Elképesztő show! Lélegzet elállító produkció. Feldobná rendezvényét egy egyedülálló műsorral? Clubjában, Casinojában szórakoztatná vendégeit? Gyermekeinek örömet okozna egy életre szóló élménnyel a szülinapi zsúron? A klasszikus bűvészet és a mentalizmus elemei által kikevert fantasztikus, estét betöltő műsor, amelyben felváltva keveredik a látvány, a humor és a borzongás. A műsor teljesen interaktív! Molnár Szabolcs Bűvész és mentalista egyedi műsorával garantált a szórakozás. Érdekel a bűvészet? Szeretnéd fejleszteni a kézügyességed, kreativitásodat? Vagy csak megtanulnál egy-két trükköt? Ne habozz, keress bátran.


Az oldal URL-je: Molnár Szabolcs Bűvész és mentalista hivatalos oldala

Az oldalt beküldte: meszy


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Bűvész produkció

Marchello bűvész mindig egyedi bűvész mutatványokból építi fel exkluzív bűvész show-ját. A látványos és a nézőközönség összetételéhez igazodó műsorai már több neves színpadon is ámulatba ejtették a nagyérdeműt.


Csokonai Vitéz Mihály összes versei

A magyar felvilágosodás világirodalmi rangú költője, Robert Burns-höz hasonlított nagysága. Rövid élete végén hihetetlen gazdag életművet hagyott hátra, amely látókörével, érzelmi telítettségével.


Sz.A.F.T. társulat honlapja (Színházi Alkotók Fiatal Társulása)

2008 óta működő független színházi társulat, mely már 3 éve hoz létre felnőtt és gyermek előadásokat. Továbbá profilunkhoz tartozik flashmobok, gyermek-és iskolaszínházak létrehozása is.