Idézetek kategóriákba rendezve.

Művészet, kultúra - Irodalom, költészet
2010. június 04. péntek, 09:40


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Küldj egyszerűen idézetet barátaidnak, rokonaidnak, szerelmednek! A mondta.hu idézetküldő oldalon számtalan kategória közül választhatod ki a számodra megfelelő idézeteket.


Idézetek kategóriákba rendezve.Válogatott idézetek rendszerezett gyűjteménye. Példa az oldalon található idézetekre: Szerelem: Ahogy a szél meglebbenti a függönyt. Nem a függöny, nem a szél. A lebbenés. Megjelölés Elküldés levélben Fodor Ákos A szerelem szerelemmel kezdődik, s a legerősebb barátságból is csak gyenge szerelem fejlődhet. Megjelölés Elküldés levélben Jean de La Bruyére A szerelem és a barátság kölcsönösen kizárja egymást. Megjelölés Elküldés levélben Jean de La Bruyére Úgy látszik, kevésbé ritka dolog, hogy az ellenszenv szerelembe csap át, mint barátságba. Megjelölés Elküldés levélben Jean de La Bruyére A szerelmes min­dig akar valamit; a barát nem akar önmagának semmit. Megjelölés Elküldés levélben Márai Sándor Füves könyv Kedves kedvesével csak azért nem unatkozik, mert mindig önmagukról beszélnek. Megjelölés Elküldés levélben La Rochefoucauld Lehet olyan asszonyt találni, akinek sohasem volt kalandja, de ritkán találunk olyant, akinek csak egy volt. Megjelölés Elküldés levélben La Rochefoucauld Ha a szerelmet leggyakoribb megnyilatkozásaiból ítéljük meg, jobban hasonlít a gyűlölethez, mint a barátsághoz. Megjelölés Elküldés levélben La Rochefoucauld A partner, akit meghódítottunk, akinek fontosak vagyunk, aki szeret bennünket, az nem más, mint tükör, vagyis mércéje annak, hogy kik és mik vagyunk, mennyit érünk. Megjelölés Elküldés levélben Milan Kundera Nevetséges szerelmek


Az oldal URL-je: Idézetek

Az oldalt beküldte: Mondta.hu


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

JÉZUS EVANGÉLIUMA - egy könyv a lét titkairól

Jézus evangéliuma címmel jelent meg a Püski kiadónál Vígh Tibor elgondolkodtató könyve Istenről és rólunk, emberekről. A kötet alcíme: Az ébredés.


Bűvészműsorok gyerekeknek és felnőtteknek

Molnár Szabolcs Bűvész és mentalista hivatalos oldala. Bűvész show! Feldobná rendezvényét egy egyedi műsorral? A lélegzet elállító produkció a varázslat és mentalizmus birodalmába kalauzolja Önt.


Harsányi Gábor színitanoda

A színitanoda már 12 éve foglalkozik gyerekekkel. Számunkra fontos "gyermekeink" képzése, fejlesztése. A kommunikációt és az improvizációt folyamatos képzéssel fejlesztjük.