JÉZUS EVANGÉLIUMA - egy könyv a lét titkairól

Művészet, kultúra - Irodalom, költészet
2010. január 19. kedd, 21:52


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Jézus evangéliuma címmel jelent meg a Püski kiadónál Vígh Tibor elgondolkodtató könyve Istenről és rólunk, emberekről. A kötet alcíme: Az ébredés.


JÉZUS EVANGÉLIUMA - egy könyv a lét titkairólA honlapon található könyvajánló keretében elolvasható az előszó és teljes terjedelmében a könyv első két fejezete. ... A KÖNYV TARTALOMJEGYZÉKE: Előszó: Kezdetben… néhány szó a könyvről 1. fejezet: Az Égi Ige az Igéző Igaz Iga Az alapozás: kinek is tartjuk mi magunkat, mitől vagyunk mi megváltva? – A teremtéstörténet és Jézus. 2. fejezet: Az imádság és a Miatyánk „sablonja” A „Miatyánk” imádság „tartalma”, a kérések összekapcsolása. 3. fejezet: A Nyolc Boldogság Az élet láthatatlan törvényei – a Hegyi Beszéd mint a Nyolc Boldogság kifejtése. 4. fejezet: A szeretet Mi is voltaképpen a szeretet, és miért megy ez oly’ „nehezen” nekünk a mindennapokban? 5. fejezet: „A sátán a ti atyátok…” Jézus kinek és minek mondta ezeket a (Jn 8:44) szavakat? 6. fejezet: „…mert nem tudják, mit cselekszenek” Ki és mi veszett el? - A megbocsátás mibenléte. 7. fejezet: Mi Atyánk A Tízparancsolat belső összefüggései, a parancsok párosítása. 8. fejezet: Isten gyermekei Ha irtjuk a tudatlanságot, „ki” fog itt aratni? Mit jelent „mi Atyánk” gyermekeinek lenni? 9. fejezet: Az evangélium Mi hát a teendő? Tulajdonképpen mi is az a „jó hír a győzelemről”, amit Jézus „közölt” velünk? ...


Az oldal URL-je: Jézus evangéliuma könyvajánló

Az oldalt beküldte: Könyvajánló


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Tudományos-fantasztikus regény

Sci-fi regény a társadalom születéséről. Így jellemezhetnénk egy mondatban a Láncvilág című blogregény projektet. Jó szórakozást!

PartyWeb.hu Online Magazin, ahol minden megtalálható a party témában

Hosszas előmunkálatokat követően 2010 második felében került létrehozásra a magazin azzal a céllal, hogy látogatóinak bemutassa az ország legnagyobb rendezvényeit, lemezlovasait, szórakozóhelyet, és a készített partyfotókat.


Vers, próza és fotó

A gondolataim leírva versben és prózában. Élve az alkotói szabadsággal elengedtem a fantáziám. A meséktől a haikuig lehet választani. A galéria fotói az alföld szépségeire irányítják a figyelmet. Táj és szlengszótár.