The Human Body kiállítás

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2012. február 09. csütörtök, 13:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


The Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban, amelynek keretében betekinthetünk saját testünk, szerveink működésébe.


The Human Body kiállításThe Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban. Egy életre szóló élményt kínál mindenki számára, hiszen betekintést nyerhetünk saját testünk, szerveink működésébe. A kiállítás pedagógusok és diákok számára is nagyon hasznos, oktató célú információ, ahol egyaránt megérthetik és élvezhetik a látottakat. A kiállítás célja az is, hogy rávegyen bennünket a szükségszerű mértékletességre saját tulajdon bonyolult de csodálatos testünk érdekében. A The Human Body kiállítás 3 dimenziós képet nyújt testünk rendszereiről és ezek munkájáról. Bőrünktől a csontjainkig vagy fejünktől a lábujjainkig mindent megismerhetünk és minden információt beszerezhetünk ahhoz, hogy tudjuk, hogyan kell bánni ezzel a csodás szerkezettel.


Az oldal URL-je: Az Emberi Test kiállítás

Az oldalt beküldte: Kovács Levente


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Festmények

Nem kell otthonodból kimozdulni, ahhoz, hogy gyönyörű festményekkel gazdagítsd azt. Festmények vásárlása otthonról, kényelmesen.

V. Tóth Gábor festőművész weboldala

V. Tóth Gábor festőművész weboldala. Az oldalon az általa készített festmények találhatók, melyekhez hasonló rendelhető, de lehetőség van egyedi igények szerint készült festmények elkészítéséhez is.


Bűvész produkció

Marchello bűvész mindig egyedi bűvész mutatványokból építi fel exkluzív bűvész show-ját. A látványos és a nézőközönség összetételéhez igazodó műsorai már több neves színpadon is ámulatba ejtették a nagyérdeműt.