The Human Body kiállítás

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2012. február 09. csütörtök, 13:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


The Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban, amelynek keretében betekinthetünk saját testünk, szerveink működésébe.


The Human Body kiállításThe Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban. Egy életre szóló élményt kínál mindenki számára, hiszen betekintést nyerhetünk saját testünk, szerveink működésébe. A kiállítás pedagógusok és diákok számára is nagyon hasznos, oktató célú információ, ahol egyaránt megérthetik és élvezhetik a látottakat. A kiállítás célja az is, hogy rávegyen bennünket a szükségszerű mértékletességre saját tulajdon bonyolult de csodálatos testünk érdekében. A The Human Body kiállítás 3 dimenziós képet nyújt testünk rendszereiről és ezek munkájáról. Bőrünktől a csontjainkig vagy fejünktől a lábujjainkig mindent megismerhetünk és minden információt beszerezhetünk ahhoz, hogy tudjuk, hogyan kell bánni ezzel a csodás szerkezettel.


Az oldal URL-je: Az Emberi Test kiállítás

Az oldalt beküldte: Kovács Levente


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Velence - Vparty

A Vparty Plus programok nyolc egymást követő szombaton megrendezésre kerülő, tematikusan szerveződő produkciók, az igényes nyár esti kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás, bulizás övezetében.


Honvéd Együttes

A Honvéd Együttest a Táncszínház és Zenekara, valamint a Férfikórus alkotják. 1949-es alapítása óta otthont nyújt a magyar hagyományok ápolásának, ugyanakkor kezdeményezője is az új művészeti formákkal való kísérletezésnek.


Tomi bohóc és bűvész

Minden olyan rendezvényre ahol a vidámságra szükség van, ott Tomi bohócnak, helye van. ( születésnapi zsúr, óvodai rendezvények, Mikulás műsor majális, szabadtéri rendezvények, és még sorolhatnám.