The Human Body kiállítás

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2012. február 09. csütörtök, 13:55


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


The Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban, amelynek keretében betekinthetünk saját testünk, szerveink működésébe.


The Human Body kiállításThe Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban. Egy életre szóló élményt kínál mindenki számára, hiszen betekintést nyerhetünk saját testünk, szerveink működésébe. A kiállítás pedagógusok és diákok számára is nagyon hasznos, oktató célú információ, ahol egyaránt megérthetik és élvezhetik a látottakat. A kiállítás célja az is, hogy rávegyen bennünket a szükségszerű mértékletességre saját tulajdon bonyolult de csodálatos testünk érdekében. A The Human Body kiállítás 3 dimenziós képet nyújt testünk rendszereiről és ezek munkájáról. Bőrünktől a csontjainkig vagy fejünktől a lábujjainkig mindent megismerhetünk és minden információt beszerezhetünk ahhoz, hogy tudjuk, hogyan kell bánni ezzel a csodás szerkezettel.


Az oldal URL-je: Az Emberi Test kiállítás

Az oldalt beküldte: Kovács Levente


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Festmények, a kortárs festmény galéria

Neves magyar kortárs művészek alkotásai: festmények, grafikák, tűzzománcok, szobrok. Széles téma és stílus választék: tájképek, csendéletek.. Aranyhíd a kortárs festmény galéria

Harry Potter Könyv

A legjobb Harry Potter weblap! Itt mindent magtalálhat egy igazi HP rajongó. Könyveket, képeket, videókat, játékokat stb. Nézd meg oldalunkat és érezd magadat kellemesen! ;)


Érdekes könyvek minden mennyiségben

Könyvekről tartalmi kivonatok, véleményezések, esetenként kritikák. Segítünk eldönteni az érdeklődőknek, hogy kívánságuk szerint melyik lenne a legmegfelelőbb könyv számukra.