Tomi bohóc és bűvész

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2013. április 04. csütörtök, 08:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Minden olyan rendezvényre ahol a vidámságra szükség van, ott Tomi bohócnak, helye van. ( születésnapi zsúr, óvodai rendezvények, Mikulás műsor majális, szabadtéri rendezvények, és még sorolhatnám.


Tomi bohós és bűvészKedves érdeklődő, ha rendezvényeihez színvonalas előadót keres, készségesen állok (unk) rendelkezésre. Gyermekműsorok szervezése, műfajokra bontva, lehet bűvész, bohóc, arcfestő, lufihajtogató, bábszínház, zenés előadás. Fellépő művésztársaim profik műfajukban. Igényeikhez igazodva igyekszünk a legszínvonalasabb előadást, ( szolgáltatást ) nyújtani. Jómagam, közel 30 éve tevékenykedem a művészeti életben, így elég nagy tapasztalatra tehettem szert. Jelenleg a Nemzedékekért Biztonságáért közhasznú alapítvány programjában dolgozom, mely a rendőrség berkein belül működik. A program célja, hogy már óvodás korban, játékosan megtanítsuk a gyermekeket a helyes közlekedés szabályaira. Kis ízelítő látható a programról. www. faceboock. com/tomibohoc. tomi Tisztelettel.: Tomi bohóc


Az oldal URL-je: Gyermekműsor

Az oldalt beküldte: Tomi bohóc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Velence - Vparty

A Vparty Plus programok nyolc egymást követő szombaton megrendezésre kerülő, tematikusan szerveződő produkciók, az igényes nyár esti kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás, bulizás övezetében.


The Human Body kiállítás

The Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban, amelynek keretében betekinthetünk saját testünk, szerveink működésébe.


Írói közösségi portál

A Történetek Birodalma egy olyan írói oldal, ahová bárki feltöltheti műveit, legyen az fanfiction, saját írás, vagy akár vers. Folyamatos újdonságok, állandó moderálás biztosítja a minőségi történetek felkerülését.