Tomi bohóc és bűvész

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2013. április 04. csütörtök, 08:16


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Minden olyan rendezvényre ahol a vidámságra szükség van, ott Tomi bohócnak, helye van. ( születésnapi zsúr, óvodai rendezvények, Mikulás műsor majális, szabadtéri rendezvények, és még sorolhatnám.


Tomi bohós és bűvészKedves érdeklődő, ha rendezvényeihez színvonalas előadót keres, készségesen állok (unk) rendelkezésre. Gyermekműsorok szervezése, műfajokra bontva, lehet bűvész, bohóc, arcfestő, lufihajtogató, bábszínház, zenés előadás. Fellépő művésztársaim profik műfajukban. Igényeikhez igazodva igyekszünk a legszínvonalasabb előadást, ( szolgáltatást ) nyújtani. Jómagam, közel 30 éve tevékenykedem a művészeti életben, így elég nagy tapasztalatra tehettem szert. Jelenleg a Nemzedékekért Biztonságáért közhasznú alapítvány programjában dolgozom, mely a rendőrség berkein belül működik. A program célja, hogy már óvodás korban, játékosan megtanítsuk a gyermekeket a helyes közlekedés szabályaira. Kis ízelítő látható a programról. www. faceboock. com/tomibohoc. tomi Tisztelettel.: Tomi bohóc


Az oldal URL-je: Gyermekműsor

Az oldalt beküldte: Tomi bohóc


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Doszkocs Zsuzsa realista Galériája

A festmények akrillal és olajjal, a rajzok zsírkrétával és ceruzával és a grafikák szénnel készültek.

Idézetek kategóriákba rendezve.

Küldj egyszerűen idézetet barátaidnak, rokonaidnak, szerelmednek! A mondta.hu idézetküldő oldalon számtalan kategória közül választhatod ki a számodra megfelelő idézeteket.


Varázslatos titkok

Csodálatos, inspiráló napi ige. Gyakorlati tippek. Hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban? Hogyan birtokold Isten áldásait, hogy a te életedben is csodák történjenek?