Velence - Vparty

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2010. június 02. szerda, 12:00


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Vparty Plus programok nyolc egymást követő szombaton megrendezésre kerülő, tematikusan szerveződő produkciók, az igényes nyár esti kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás, bulizás övezetében.


Velence - VpartyA produkció helyszíne a Velencei Vízi Vár Rendezvénypark Velencén, a Fő út és Enyedi út találkozásánál. Az esték hangulatának megalapozására egy egész tömb épül fel, melynek feladata hogy elindítsa a pezsgést, vidámságot, kapcsolatokat, az est stílusához megfelelő szolid vagy lendületes miliőt teremtsen. Ebben a tömbben a Gastro Corner, V-Lounge Coctail Bar, az est stílusához illő café, VB sátor, pódium színpad, és egyéb programok szerepelnek, melyeket az éjszaka hangulatfelelőse, műsorvezetője fog össze. A felvezetést követően kezdődnek zenés előadások, kocertek, diszkók álló és táncos helyekkel. A programmal és tér kialakításával egy színvonalas produkció minden igénynek megfelelő helyszín áll össze, ahol kell, sőt kötelező táncolni, a fergeteges koncertek, házibulik, partik közepette, de ha valaki andalító zenére és egy csendes, meghitt zugra vágyik, itt azt is megtalálja.


Az oldal URL-je: Vparty rendezvénysorozat

Az oldalt beküldte: Vparty


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

KUPÉ Közéleti és kulturális fókyóirat

A KUPÉ On Line a KUPÉ Csoport egyik internetes felülete. A látogató a közélettől a művészetekig széles spektrumon választhat ízlése és hangulata szerint. A KUPÉ On Line szórakoztat, elgondolkodtat, műhelyében meg is dolgoztat.


The Human Body kiállítás

The Human Body, azaz az Emberi Test kiállítás megtekinthető 2012. február 24-től a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban, amelynek keretében betekinthetünk saját testünk, szerveink működésébe.


Vers, próza és fotó

A gondolataim leírva versben és prózában. Élve az alkotói szabadsággal elengedtem a fantáziám. A meséktől a haikuig lehet választani. A galéria fotói az alföld szépségeire irányítják a figyelmet. Táj és szlengszótár.