Velence - Vparty

Művészet, kultúra - Kultúrális rendezvények
2010. június 02. szerda, 12:00


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Vparty Plus programok nyolc egymást követő szombaton megrendezésre kerülő, tematikusan szerveződő produkciók, az igényes nyár esti kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás, bulizás övezetében.


Velence - VpartyA produkció helyszíne a Velencei Vízi Vár Rendezvénypark Velencén, a Fő út és Enyedi út találkozásánál. Az esték hangulatának megalapozására egy egész tömb épül fel, melynek feladata hogy elindítsa a pezsgést, vidámságot, kapcsolatokat, az est stílusához megfelelő szolid vagy lendületes miliőt teremtsen. Ebben a tömbben a Gastro Corner, V-Lounge Coctail Bar, az est stílusához illő café, VB sátor, pódium színpad, és egyéb programok szerepelnek, melyeket az éjszaka hangulatfelelőse, műsorvezetője fog össze. A felvezetést követően kezdődnek zenés előadások, kocertek, diszkók álló és táncos helyekkel. A programmal és tér kialakításával egy színvonalas produkció minden igénynek megfelelő helyszín áll össze, ahol kell, sőt kötelező táncolni, a fergeteges koncertek, házibulik, partik közepette, de ha valaki andalító zenére és egy csendes, meghitt zugra vágyik, itt azt is megtalálja.


Az oldal URL-je: Vparty rendezvénysorozat

Az oldalt beküldte: Vparty


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Fotóból festmény

Beküldött fotójából digitális festményt,vagy olajfestményt készítünk Önnek. Megfestjük az élete legemlékezetesebb pillanatait!


Az igazság szava

Az élet eredete még vitatott. Ez olyan nehéz probléma, amelynek megoldásához minden területen kutatásra van szükség, kezdve a tér végtelenségétől kezdve, bizonyos dolgok egészen kicsiny voltáig.


Varázslatos titkok

Csodálatos, inspiráló napi ige. Gyakorlati tippek. Hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban? Hogyan birtokold Isten áldásait, hogy a te életedben is csodák történjenek?