A kategória kiemelt bejegyzései:

Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témában

Olyan gyakori kérdésekről olvashatsz itt élet, halál, Isten, hit vallás témakörökben, amik minden - válaszokat kereső - lélek számára érdekesek lehetnek. Válaszokat persze nem ígérhetek, csak gondolat ébresztőket.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


CNC Art

Művészet, kultúra - Vallás
2011. november 13. vasárnap, 10:33


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Tedd meg, hogy megtekinted a CNC Art kínálatát! Különleges domborművekkel, reliefekkel ismerkedhetsz meg,melyet az új évezred művészei alkottak. Galériánkból kiválasztva megrendelheted ezeket a máshol nem kapható alkotásokat.


CNC ArtEgy alkotás akkor igazán értékes, ha szép és teljesen egyedi. A CNC Art weboldalon bemutatott műalkotásokban még az is növeli az értéket, hogy tudjuk, különleges technikával készült műtárgyakról van szó. Az itt bemutatott termékek vagy CNC szerszámgéppel készültek, vagy a szerszámgép felhasználását hivatottak elősegíteni azzal, hogy segédleteket, egyéb anyagokat tesznek elérhetővé. Az oldalon kiállított termékek készítői több éves tapasztalatuk révén művészi szintre emelték szakmájukat, így lehet az, hogy ilyen tárgyak előállítására képesek. A több éves gyakorlat megszerzéséhez idő kell, azonban aki most akar elmélyülni a CNC elméletben, annak rengeteg hasznos letölthető anyagot tettünk közzé weboldalunkon. Remélem felkeltettem érdeklődését és megtekinti weboldalunk kínálatát!


Az oldal URL-je: Művészet CNC alapokon

Az oldalt beküldte: irokob


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

PartyWeb.hu Online Magazin, ahol minden megtalálható a party témában

Hosszas előmunkálatokat követően 2010 második felében került létrehozásra a magazin azzal a céllal, hogy látogatóinak bemutassa az ország legnagyobb rendezvényeit, lemezlovasait, szórakozóhelyet, és a készített partyfotókat.


Érdekes könyvek minden mennyiségben

Könyvekről tartalmi kivonatok, véleményezések, esetenként kritikák. Segítünk eldönteni az érdeklődőknek, hogy kívánságuk szerint melyik lenne a legmegfelelőbb könyv számukra.


Harsányi Gábor színitanoda

A színitanoda már 12 éve foglalkozik gyerekekkel. Számunkra fontos "gyermekeink" képzése, fejlesztése. A kommunikációt és az improvizációt folyamatos képzéssel fejlesztjük.