A kategória kiemelt bejegyzései:

Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témában

Olyan gyakori kérdésekről olvashatsz itt élet, halál, Isten, hit vallás témakörökben, amik minden - válaszokat kereső - lélek számára érdekesek lehetnek. Válaszokat persze nem ígérhetek, csak gondolat ébresztőket.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet

Művészet, kultúra - Vallás
2010. február 13. szombat, 00:11


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet honlapja. Biblia tanításunk praktikus, egy lelki otthont próbálunk biztosítani az egész család számára. Látogass el hozzánk!


Debreceni Biblia Baptista GyülekezetA Debreceni Biblia Baptista Gyülekezetet két amerikai baptista misszionárius plántálta. Az első istentiszteletre 1996 júniusában került sor Debrecenben, a Szabadságtelepen. Ahogy teltek az évek, a szolgálatuk nyomán egyre több ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megmentőjét és csatlakozott a gyülekezethez. 2006-ban a gyülekezet pásztorlását Kovács Zsolt vette át. A Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet Kovács Zsolt pásztorlása alatt is gyarapodik és újabb célokat tűz ki maga elé Isten dicsőségére. Az évek során Istenünk kegyelméből számtalan érdekes és hasznos program valósulhatott meg, melyek gazdagították a résztvevők Istennel való kapcsolatát, mélyítették a hitüket. Tanúi lehettünk/lehetünk annak is, hogy Jézus Krisztus hogyan változtat meg embereket és hogyan ad értelmet reményvesztett életeknek. Mindezeken túl annak is, ahogyan vezetést ad döntéseinkben, megválaszolja imáinkat és velünk van a mindennapjainkban.


Az oldal URL-je: Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet

Az oldalt beküldte: doben


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Festmények, a kortárs festmény galéria

Neves magyar kortárs művészek alkotásai: festmények, grafikák, tűzzománcok, szobrok. Széles téma és stílus választék: tájképek, csendéletek.. Aranyhíd a kortárs festmény galéria

V. Tóth Gábor festőművész weboldala

V. Tóth Gábor festőművész weboldala. Az oldalon az általa készített festmények találhatók, melyekhez hasonló rendelhető, de lehetőség van egyedi igények szerint készült festmények elkészítéséhez is.


Vers, próza és fotó

A gondolataim leírva versben és prózában. Élve az alkotói szabadsággal elengedtem a fantáziám. A meséktől a haikuig lehet választani. A galéria fotói az alföld szépségeire irányítják a figyelmet. Táj és szlengszótár.