A kategória kiemelt bejegyzései:

Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témában

Olyan gyakori kérdésekről olvashatsz itt élet, halál, Isten, hit vallás témakörökben, amik minden - válaszokat kereső - lélek számára érdekesek lehetnek. Válaszokat persze nem ígérhetek, csak gondolat ébresztőket.


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet

Művészet, kultúra - Vallás
2010. február 13. szombat, 00:11


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


A Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet honlapja. Biblia tanításunk praktikus, egy lelki otthont próbálunk biztosítani az egész család számára. Látogass el hozzánk!


Debreceni Biblia Baptista GyülekezetA Debreceni Biblia Baptista Gyülekezetet két amerikai baptista misszionárius plántálta. Az első istentiszteletre 1996 júniusában került sor Debrecenben, a Szabadságtelepen. Ahogy teltek az évek, a szolgálatuk nyomán egyre több ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megmentőjét és csatlakozott a gyülekezethez. 2006-ban a gyülekezet pásztorlását Kovács Zsolt vette át. A Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet Kovács Zsolt pásztorlása alatt is gyarapodik és újabb célokat tűz ki maga elé Isten dicsőségére. Az évek során Istenünk kegyelméből számtalan érdekes és hasznos program valósulhatott meg, melyek gazdagították a résztvevők Istennel való kapcsolatát, mélyítették a hitüket. Tanúi lehettünk/lehetünk annak is, hogy Jézus Krisztus hogyan változtat meg embereket és hogyan ad értelmet reményvesztett életeknek. Mindezeken túl annak is, ahogyan vezetést ad döntéseinkben, megválaszolja imáinkat és velünk van a mindennapjainkban.


Az oldal URL-je: Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet

Az oldalt beküldte: doben


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

KUPÉ Közéleti és kulturális fókyóirat

A KUPÉ On Line a KUPÉ Csoport egyik internetes felülete. A látogató a közélettől a művészetekig széles spektrumon választhat ízlése és hangulata szerint. A KUPÉ On Line szórakoztat, elgondolkodtat, műhelyében meg is dolgoztat.


Bölcsességek, aforizmák és közmondások tára

A bölcsességek és aforizmák, közmondások gyűjteményébe lépsz be ha ide kattintasz. Remek gyűjtemény ahol megtalálod a kedvenc idézeteidet, közmondásaidat. Szinte kiapadhatatlan tárhely, gyere és nézd meg.


Antikvár.hu

Használt könyvek felvásárlása és eladása a múzeum körúton. Jó állapotú antikvár könyvek nagy választékával és kedvező árakkal várjuk vevőinket üzletünkben és webáruházunkban egyaránt.