Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témában

Művészet, kultúra - Vallás
2011. szeptember 21. szerda, 08:43


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Olyan gyakori kérdésekről olvashatsz itt élet, halál, Isten, hit vallás témakörökben, amik minden - válaszokat kereső - lélek számára érdekesek lehetnek. Válaszokat persze nem ígérhetek, csak gondolat ébresztőket.


Kérdések élet, halál, Isten, vallás, hit témábanValahogy úgy kezdődött az egész, hogy megszülettem, egészen kicsinek. Csöndben szemléltem az eseményeket. Cseperedtem békességben, nyugalomban és ismerkedtem a világgal, ami a természetes közegemmé vált. Mint minden normális ember, semmilyen rálátásom nem volt mások életére, más világokra és összefüggésekre. Megvolt nekem a magam világa és ez így helyes. Azután kezdett formálódni a világnézetem. Az iskolában azt tanultam, hogy a kommunizmus jó, Isten pedig nincsen. Otthon pont az ellenkezőjét. Csöndben voltam továbbra is mert nem tudtam eldönteni mi az igaz. Azután egyetemre jártam, ahol a tudományos világnézet szerint tanítottak. Istenről itt sem esett szó. Én is csöndben maradtam továbbra is. Dolgozni kezdtem, immár a kapitalizmusban. Láttam hogy a Pénz még több Pénzt akar és nem érdekli ki vagy és hova tartasz. Még mindig csöndben voltam. Azután egy szép napon belém hasított a felismerés: van Isten! És többé már nem maradhatok csöndben. Nézd el hát nekem ezt a honlapot, ami a szócsövem a világra.


Az oldal URL-je: Istenem.hu kérdések Isten kapcsán

Az oldalt beküldte: Ebinger Norbert


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Romantikus, fantasy regény

Az Álomból Valóság egy fantasy, romantikus regény, amely egy 17 éves lány, Rachel életéről szól, aki anyja miatt kénytelen új helyre költözni, a kis Brecon falujába, ahol új érzelmek, és persze izgalmas kalandok várják!


Harry Potter Könyv

A legjobb Harry Potter weblap! Itt mindent magtalálhat egy igazi HP rajongó. Könyveket, képeket, videókat, játékokat stb. Nézd meg oldalunkat és érezd magadat kellemesen! ;)


Tattoo \'n\' Roll Blog

Érdekel a művészet? Szeretsz zenét hallgatni, szeretnél még többet megtudni kedvenceidről? Képeket, linkeket, letöltéseket keresel? A Tattoo 'n' Roll neked való!