A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


Gönczy Pál Általános Iskola - Gönczy Tehetségpont

Oktatás, iskola - Átlalános Iskola
2012. április 12. csütörtök, 19:42

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola és a Gönczy tehetségpont weblapjai. Intézményünk tehetséggondozó programja a Kiválóan Akkreditált Tehetségpont címet nyerte el.


Gönczy Pál Általános Iskola - Gönczy TehetségpontA Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola lapjai, melyek az aktuális információkon túl bemutatják az iskola különlegességeit is. Ökoiskola program, mellyel az intézmény háromszor nyerte el az Ökoiskola címet, így jogosult az örökös Ökoiskola cím viselésére. Gönczy Tehetségpont oldalai a Gönczy Pál Általános Iskola által Kiválóan Akkreditált Tehetségpont. A tehetségpont munkáját a Gönczy Tehetségsegítő Tanács támogatja, melynek alapító dokumentumai szintén megtalálhatóak az oldalon. Az oldal további érdekességei még, a tehetségazonosítással, tehetséggondozással, tehetségkövetéssel foglalkozó részek is. Referencia intézményként a debreceni Gönczy Pál Általános Iskola jó gyakorlatok átadásával és segítségnyújtással segíti más intézmények tehetséggondozó munkáját.


Az oldal URL-je: Tehetségpont

Az oldalt beküldte: Gönczy Pál


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Iskolai segítség felső és középiskolásoknak.

Segítenél diáktársaidon? Profibb jegyzeteid vannak, mint egy profnak? Töltsd fel, oszd meg, használd puskád, jegyzeted vagy tételed! Mert a tudás hatalom!

Rajzok világa

Az oldalon kifestő, színező, grafikák, mandala, segédanyagok. Fórum, képeslapküldő és néhány színes kép. Kortárs művészek rajzai. Fel és letöltési lehetőség.

Gabesz-Tanoda

Tanulószobát, korrepetálást működtetünk illetve magántanulókkal foglalkozunk. Tanfolyamokat is indítunk különféle nyelvekből, például angolból, németből, olaszból, görögből, hollandból és japánból.


Netlogi C School informatika oktatás, számítógépes tanfolyamok Pécsett

Gyakorlat orientált informatika oktatás és számítógépes tanfolyamok Pécsett, a Netlogi C School-nál! Jelentkezzen Ön is gyakorlatias tanfolyamainkra, és tanuljon ki rövid idő alatt, magas színvonalon piacképes szakmákat!


Online német portál - Ingyenes nyelvtanulás

Online német portál: Német nyelvtani magyarázatok, nyelvvizsgák összehasonlítása, nyelviskola és nyelvtanár gyűjtemény, ingyenes nyelvtanulás tesztekkel!


Okosodnek.hu

Az okosodnek.hu weboldal azzal a céllal jött létre, hogy minden okosodni vágyó diák megtalálja a számára szükséges magán/külön tanárt. Itt megtalálod a legtöbb magántanárt egy helyen!


Fodrász képzés

Fodrász képzés szerepel a terveid között? Még nem találtál megfelelő iskolát mindennek kivitelezésére? Ha még nem tudod, hogy kihez lenne célszerű fordulnod, akkor mindenképpen látogass el honlapunkra és tájékozódj bővebben!