Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Oktatás, iskola - Magántanár
2012. január 03. kedd, 23:35

Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknekDoboktatást és ritmusérzék fejlesztést vállalok Budapesten, kortól, nemtől függetlenül, kezdők, haladók számára egyaránt! Célom, hogy megkedveltessem veletek a dobfelszerelésen való játékot, hogy elsajátítsátok annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Nálam személyre szabott tananyag vár, rengeteg kotta és zenei segédlettel. Az tanulás elektroakusztikus dobfelszerelésen történik. Garancia: - 10 éves oktatói és 17 éves színpadi tapasztalat; - türelem és figyelem minden alkalommal; - zeneközpontú, koncepciózus oktatás = minden szituációban alkalmazható tudás; - stabil alapok kiépítése, mely alapja lesz a haladó és profi tudásnak: Ízelítő a tananyagból: - módszertan a mindennapi gyakorláshoz; - bemelegítő gyakorlatok; - ütőfogás, ujjgyakorlatok; - dobkotta olvasás és ritmuselmélet; - 4 végtag koordináció; - studio dobolás; - különböző zenei stílusok (pl: rock, funk, tánczene, latin, stb, kiemelten a balkáni páratlan ritmusképletek) Részletek a honlapon!


Az oldal URL-je: Doboktatás, ritmusérzék fejlesztés Budapesten

Az oldalt beküldte: Fazekas András


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Rajzok világa

Az oldalon kifestő, színező, grafikák, mandala, segédanyagok. Fórum, képeslapküldő és néhány színes kép. Kortárs művészek rajzai. Fel és letöltési lehetőség.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten a Menedzser Praxis szakkiadó és gazdasági tanácsadó Kft. szervezésében. A tanfolyam lépésről lépésre elkísér a könyvelés világában.


Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak

Idegen nyelvű szótanító keresztrejtvények, novellák nyelvtanulóknak Öt nyelven, több szinten megjelenő szótanító keresztrejtvény sorozatunk játékos formában segíti a nyelvgyakorlást


Ingyenes tőzsdei tanfolyamok

Szerezz magabiztos tudást és tőzsdézz eredményesen! Az alapokat most ingyen elsajátíthatod! Ezenkívül felvértezünk a legtutibb elemzési eszközökkel és kereskedési stratégiákkal. Diákoknak 50% kedvezmény a fizetős tanfolyamokra!


Fodrász tanfolyam

Ha szeretné tudni az országban milyen fodrász oktatás kínálatot találhat meg, akkor jelentkezzen és mindig naprakész információi lesznek az összes oktatást tartó cég ajánlatairól.


Ismerkedjen meg tőzsdeiskolánkkal!

Iskolánk célja az általános pénzügyi ismeretek oktatása. Ennek érdekében hoztuk létre 4 napos tőzsdetanfolyamunkat, amely során átfogó ismeretekre tehet szert a tőzsdei,devizapiaci,opciós és határidős kereskedéssel kapcsolatban.


Táncláz Tánciskola

Társastánc, salsa, rock and roll, boogie woogie, hip hop, versenytánc, hastánc, pilates tánctanfolyamok Budapest belvárosának több pontján, profi tánctanárokkal.