A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer

Oktatás, iskola - Nyelvoktatás
2010. december 03. péntek, 20:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az angol nyelv elsajátításához a TPRS módszer ma a leghatékonyabb nyelvoktatási technika. Az angol nyelv közel anyanyelvi szintű használatának eléréséhez az egyik legalkalmasabb módszer, akár felnőtt fejjel is.


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer.A TPRS nyelvoktatás a ma létező egyik leghatékonyabb módszer. A hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Óráinkon az angolt felnőtt fejjel sem fáradtsággal tanulod. Biflázva, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik ( és azzal is folytatódik ), hogy érted és élvezd. A TPRS betűszó jelentése: Teaching Proficiency through Reading and Storytelling = "folyékony nyelvtudás oktatása olvasás és történetek által". A TPRS módszerét Stephen D. Krashen nyelvelsajátítási elmélete alapján Blaine Ray alkotta meg az 1990-es évek elején. A módszer azóta is dinamikusan fejlődik.


Az oldal URL-je: Kacagva angolul, a TPRS® nyelvoktatási módszer

Az oldalt beküldte: Botond


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Csólyospálosi Óvoda

Zsombó-Csólyospálos Községek Általános Iskolája, Óvodája AMI Csólyospálosi Óvoda. Zsombó – Csólyospálos Községek Általános Iskolájának, Óvodájának, Alapfokú Művészetoktatási Intézményének egyik tagintézménye.


Angol nyelvvizsga feladatok, tesztek, videók és egyéb hasznos anyagok gyűjtemény

A honlap az angol nyelvet tanulóknak nyújt ingyenes segítséget az interaktív és letölthető nyelvvizsga feladatokkal, egyéb nyelvtani és szókincstesztekkel valamint hasznos videókkal.


Ingyenes tőzsdei tanfolyamok

Szerezz magabiztos tudást és tőzsdézz eredményesen! Az alapokat most ingyen elsajátíthatod! Ezenkívül felvértezünk a legtutibb elemzési eszközökkel és kereskedési stratégiákkal. Diákoknak 50% kedvezmény a fizetős tanfolyamokra!


Irodalom és nyelvtan tanítás Székesfehérváron

Ha gondot okoz a helyesírás, vagy az irodalom, itt az ideje, hogy változtass rajta! Tudtad, hogy a magyar kötelező érettségi tárgy? Én segíthetek, hogy a legjobb eredményt hozd ki magadból és jó jegyet szerezz az iskolába!


Angol Kérdezz Felelek

Az Angol nyelvhez és az angol nyelvű országokhoz kapcsolódó gyakori kérdések oldala, ahol felteheted kérdéseidet vagy válaszolhatsz mások által feltett kérdésekre.


Magán rajzoktatás

A WWM Studio Rajziskola elindította Elite Rajz Akadémia programját, amelyben a jelentkező saját időbeosztása szerint látogathatja rajzi magántanárát egyéni stratégiája alapján.


Tanfolyam - Polgárék Kft

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik.