A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer

Oktatás, iskola - Nyelvoktatás
2010. december 03. péntek, 20:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az angol nyelv elsajátításához a TPRS módszer ma a leghatékonyabb nyelvoktatási technika. Az angol nyelv közel anyanyelvi szintű használatának eléréséhez az egyik legalkalmasabb módszer, akár felnőtt fejjel is.


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer.A TPRS nyelvoktatás a ma létező egyik leghatékonyabb módszer. A hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Óráinkon az angolt felnőtt fejjel sem fáradtsággal tanulod. Biflázva, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik ( és azzal is folytatódik ), hogy érted és élvezd. A TPRS betűszó jelentése: Teaching Proficiency through Reading and Storytelling = "folyékony nyelvtudás oktatása olvasás és történetek által". A TPRS módszerét Stephen D. Krashen nyelvelsajátítási elmélete alapján Blaine Ray alkotta meg az 1990-es évek elején. A módszer azóta is dinamikusan fejlődik.


Az oldal URL-je: Kacagva angolul, a TPRS® nyelvoktatási módszer

Az oldalt beküldte: Botond


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Arany Angol Nyelviskola

Nyelviskolánk angol, német, olasz, francia, eszperantó, és orosz nyelvoktatással foglalkozik. Felkészítés Origó BME ECL TELC Pannon nyelvvizsgákra. Profi nyelviskola, kellemes barátságos , családias környezetben.


Csólyospálosi Óvoda

Zsombó-Csólyospálos Községek Általános Iskolája, Óvodája AMI Csólyospálosi Óvoda. Zsombó – Csólyospálos Községek Általános Iskolájának, Óvodájának, Alapfokú Művészetoktatási Intézményének egyik tagintézménye.


Minősített pályázatíró tanfolyam

Tanfolyamunk az új prioritások szerint pályázható uniós források felhasználásához, az új irányelveknek megfelelő projektek összeállításához, pénzügyi tervezéséhez nyújt gyakorlati segítséget.


E-Learning

Az efeb egy olyan iskola,ahol minden korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb képzést. Foglalkozunk érettségi felkészítéssel, vannak OKJ-s tanfolyamaink, nyelvtanfolyamaink.


Angol Kérdezz Felelek

Az Angol nyelvhez és az angol nyelvű országokhoz kapcsolódó gyakori kérdések oldala, ahol felteheted kérdéseidet vagy válaszolhatsz mások által feltett kérdésekre.


Magán rajzoktatás

A WWM Studio Rajziskola elindította Elite Rajz Akadémia programját, amelyben a jelentkező saját időbeosztása szerint látogathatja rajzi magántanárát egyéni stratégiája alapján.


Villanyszerelő képzés

Az elektromosság olyannyira szerves része az életünknek, hogy lassan már csak a hiánya merül fel otthonunkban. Villanyszerelőkre mindig szükség lesz, amíg elektromosság létezik a világon.