A kategória kiemelt bejegyzései:

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek

Dobtanulás Drumkiller dobiskolájában! Itt megtanulhatod a dobolás minden fortélyát, megtanulhatsz megingathatatlan alapja lenni a zenének, zenészeknek, egy komplett zenekarnak! Drumkiller dobsulija - "pontosság egy ütésre"


Szeretné Ön is itt látni oldala ajánlását?
Tekintse meg exkluzív kiemelt link ajánlatunkat!


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer

Oktatás, iskola - Nyelvoktatás
2010. december 03. péntek, 20:09


Ossza meg ezt a cikket másokkal Twitteren, Buzz-on, Digg-en, Delicious vagy más könyvjelző szolgáltatáson keresztül!


Az angol nyelv elsajátításához a TPRS módszer ma a leghatékonyabb nyelvoktatási technika. Az angol nyelv közel anyanyelvi szintű használatának eléréséhez az egyik legalkalmasabb módszer, akár felnőtt fejjel is.


A ma létező egyik leghatékonyabb angol nyelvtanulási módszer.A TPRS nyelvoktatás a ma létező egyik leghatékonyabb módszer. A hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Óráinkon az angolt felnőtt fejjel sem fáradtsággal tanulod. Biflázva, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik ( és azzal is folytatódik ), hogy érted és élvezd. A TPRS betűszó jelentése: Teaching Proficiency through Reading and Storytelling = "folyékony nyelvtudás oktatása olvasás és történetek által". A TPRS módszerét Stephen D. Krashen nyelvelsajátítási elmélete alapján Blaine Ray alkotta meg az 1990-es évek elején. A módszer azóta is dinamikusan fejlődik.


Az oldal URL-je: Kacagva angolul, a TPRS® nyelvoktatási módszer

Az oldalt beküldte: Botond


Hasonló oldalak ebben a kategóriában

Helen Doron Angol Gyerekeknek

Helen Doron játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek és baba angol már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Nemzetközileg elismert módszer. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra, legyen az angol gyermeke második anyanyelve!


Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten a Menedzser Praxis szakkiadó és gazdasági tanácsadó Kft. szervezésében. A tanfolyam lépésről lépésre elkísér a könyvelés világában.


Oxford University Press Szeged

Szegedi Oxford University Press mintaboltja, a kiadó könyvkínálata megtekinthető és megvásárolható üzletünkben, illetve a weben. Üzletünkben az ELT, azaz az angol nyelv tanításával kapcsolatos könyvek érhető el kiegészítőkkel.


Jazz Communication Tréning & Coaching

Cégünk aktívan együtt dolgozik HR szakemberekkel és olyan vezetőkkel, akik számára fontos a munkatársaik fejlesztése, a tehetséges munkatársak kinevelése és cégben tartása, és utat, módot keressenek ennek megvalósításához.


Ilia Zsolt - gitártanár

Csoportos és egyéni gitárórák, nem csak bátraknak! Kezdők, közép haladó, haladók számára! Az alapoktól kezdődően, a profi összetett játéktechnikákig mindent elsajátíthatsz magánóráimon, kurzusaimon! A zene legyen veled!


Angol és üzleti angol oktatás, nyelvvizsgára felkészítés, beszédfejlesztés

Sokéves tapasztalattal, referenciákkal rendelkező angoltanár várja tanítványai jelentkezését Budapesten, a Corvin mozi szomszédságában. Professzionális színvonalú, stresszmentes légkörű órák, nyelvvizsgára felkészítés.


Tanfolyam - Polgárék Kft

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik.